Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@sparkling to ma veľmi mrzí myslíš že už je po všetkom? Krvacaš moc? Ja som tak mala pred dvomi rokmi tiež digi 1+2 no žiaľ aj tak sa to neudrzalo to.som ešte nevedela nič o cytokinoch tak dúfam že to už nikdy nezažijem už 8x nie
@butterfly333 ale hej aspoň si myslím že som to tu dávnejšie spomínala že idem po lieky a na ultrazvuk. No MS má dôjsť 04.07 no dr. podľa sona vravela že o pár dní bude neskôr...to stíham aj imuno kontrolnu krv a podľa toho dáme vklad...😁
@lydia86
@butterfly333 ja fakt neviem, co si mam uz mysliet dievcata... ked to zacalo krvacat prvy raz, to nolo jak z kohutika, nieco strasne. Vtedy som myslela, ze uz je to prec... a to kratke krvacanie som pripisala medrolu. Ze porucha cyklu. Pisali sme tu o tom v sobotu. Vcera som spravila test. A bac... z negativneho digi sa vyklul o par dni pozitivny digi. Ja som tolko toho zozrala, ze spanom bohom, ktovie, kedy sa mi to aj normalne spusti. Horsie, ze ja oodychovat nemozem teraz. Stale je nieco treba vybavovat
Horsie, ze ja nemam uz ani sancu na ivf, lebo ani to neudrzim. Asi skusim tetu bylinkarku. Ked medicina nezabera
@lydia86 no možno áno asi som zabudla v práci máme toho veľa príjmame nových ľudí tak sa nenudime a o tri týždne dovolenku v práci. Tak inak to budeme všetky podobne na tom ja čakám ms 25.6 dúfam že dorazí presne .
@sparkling bože moja čo sa.to deje 😔
@sparkling moja dobrá kamoška mala podobnú skúsenosť. Pred dvoma rokmi v 6tt potratila, minulí rok sme išli spolu na IVF a jej sa to podarilo. V 12tt začala krvácať ale tak strašne že keď ju dr. posadila na stôl hneď skonštatovala že potratila aj toto bábo no po vyšetrení zistila že je bábo v poriadku. Tento problém sa zopakoval počas tehu 4 krát a špinenie už ani nerátala a dnes má ročné dievčatko.😊 Fakt nepreháňam prežívala som to celé s ňou, nezabudnem ako mi vravela že tak silno krvácala že dr. ju potom sfúkla ( zo srandi) že jej celu kozu zakrvácala. Možno by som predsa išla ku gynekologičke možno už dačo uvidí a povie k tomu viac..🤗🙏
@butterfly333 už len nech tie cytokíny klesnú a v júli, auguste sme v tom dúfam všetky spolu a čiarok
@sparkling zlatíčko chod na krv .. budeš mat najväčšiu istotu či si alebo nie si .. ja by som to nevydržala.
@lydia86 Tak budeme 3 v takom cca rovnakom čase.
Teším sa že sa nám to tu teochu rozhýbalo.
Objednala som u korytnačky tie ovule “... tento mesiac dám tie a 17.7. Keď začne cyklus Idem aj ja na to ..
baby ja sa neviem dočkať .. sakra snáď nám to pomohlo tie medrole hnusne
@cilimata aj ja sa tak veľmi teším a verím že sa to podarí aj nám musíme veriť.
@butterfly333 som z toho na nervy. Ved js uz som mala termin folikulometrie dohodnuty. A takto je to akurst tsk v prdeli. Zas som dalej od ciela
@sparkling moje moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne ✊✊✊
@butterfly333 moja zlata, dakujem ❤️
@lydia86 aj ja začínam stimulovať cca štvrtok ❤️
Vklad niekedy polka júla ak bude všetko OK.
Baby ktorá ešte budete mat KET v july? 😊
@sparkling určite chod na krv 😊 budes mat istotu a držím palce ✊✊
@milakrasna my už mame nanuky, tak už čakáme vklad. Sle tiež 17.7. Začnem cyklus.. čiže budmee tiež spolu ..
@sparkling držím aj ja silno palce.
@milakrasna ja by som mala začať stimulovať cca začiatok júla a ak nebudem mať OHSS ako minule a cytokíny ako tak klesnú tak dáme ET ešte v júli. No ak sa dačo vyskytne dáme mrazit a bude neskôr KET...😁 Ideš do čerstvého ET? Či KET?
Ja som zvedava, ako dopadnu kontrolne odbery, ci teraz v tehu nebudem mat este vyssie tie hodnoty... mam taky neblahy pocit, ze budem patrit k tym dievcatam, kedy sa na pricinu ani nepride... 🙁
@milakrasna ja sice nie KET, ale chcem skusit iui...

@lydia86 to je super ani si nedala vedieť že ideš do Brna. A kedy máš dostať ms?