Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@milakrasna moc držím palce nech sa hlavne aj stimulku podarí a nech je čo najviac embryok...❤😘
@milakrasna drzim ti palceky, nech mas vela dobrych vajok 😍😅
@lydia86 aj tebe drzim palce nech ich je veľa a kvalitných 😊
Ja tak ako ty,ak nebudú komplikácie ideme dat fresh ET. Keby ich je náhodou malo tak budeme mrazit všetko. Na časť z nich chceme robiť aj genetické vysetrenie, keďže v prvom cykle sme nerobili a z 9 embryi nič nebolo ☹️
@milakrasna aj jaaa cca 13-14.7
Inak ten fraxi budem musieť tiež pichat. Od vkladu až. Dr mi písala že mám hraničný Antitrombin. Budúci týždeň idem pre vysledky a recepty.
Tak beriem všetky rady ako pichat aby som nebola celá fialová 😁
@sparkling ďakujem 🙏 aj tebe nech všetko dobre dopadne ✊✊❤️
@milakrasna aj ja budem pichat clexan a ak sa to podarí tak az do konce tehu.
@milakrasna tiež budem fraxik pichať no rady neviem dať keďže nemám skúsenosť zatiaľ...🤷♀️😁
@lydia86 ka som si už pichala no je to úplne ľahké občas mi tá ihla tam nejde tak vytiahnem a pichnem vedľa.
@sparkling nie po prvej infuke ktorá bola 28.5. Bolo všetko v pohode ale 7.6 v Nedeľu som špinila, a potom mi nasadila utros v Utorok 9.6 . Vo štvrtok 11.6 teho som ešte trošku špinila, ale v ten deň som mala už druhé intralipidy a odvtedy je všetko zatiaľ v poriadku.
@lydia86 @milakrasna dievčatá vôbec nič to nie je, dôležité je aby ste si pichali do tuku. Ja zatiaľ pichám do bruška. Pichám od začiatku do pravej časti brucha a tak rýchlo sa tie vpichy hoja, že robím kolečko. Sem tam trafím žilku a jedine z toho sa urobí modrina. Ak ale žilky trafite to ucítite, vyberiete a pichate o 0,5 cm vedľa. Ja podľa tých mojich dvoch modriniek viem kde mam žilky a teda kde nepichat 😂. A keď nebude miesto na bruchu zväčšujú im sa bruškom povedala, nech to pichnem do stehna. A ja že sa bojím kvôli hlavnej žile. A ona že, keby som vedela ako je hlboko. Nech sa netrápim, kľudne to môžem pichať tam. A ze keď sa nebojím do brucha, tiež by som. Sa mohla báť, že si pichnem do čreva. Vravím jej, že teraz sa už asi aj bojím 😂. Srandičky Srandičky, ale aspoň tak na uvoľnenie. Dievčatá držím vám palce v tým stimulkách a vkladoch. Ja som niečo o tom čítala, ale niekedy sa nevyznám vo vašich skratkách, tak aspoň tak všeobecne Vám chcem popriať teda nech sa to všetko podarí a v Auguste tu budeme oslavovať // na testoch.
Ak budete potrebovať poradiť s fraxikom, pokojne napíšte aj súkromnú správu, poradím. Pripadne pošlem link na YouTube ako si pichať fraxik.
@m_o_n_c_a_k ďakujem za radu, skôr sa obávam tých modrín ako vpichov keďže budem pichať aj hormóny v tom mám skúsenosť. Radšej budem ako vravíš do stehna nech toho nemám veľa do brucha. Dúfam že máš pravdu a budeme oslavovať všetky čo sme tu // čiarky...❤😉
@m_o_n_c_a_k myslis, ze aj ked spinim, mozem pichat fraxik? Kedy ides na kontrolu?
@m_o_n_c_a_k idem dnes k lekarovi, ked uz neni inej pomoci, je to bud alebo. Hematolog hovoril, ze v tehu budem fraxik pichat preventivne, tak sa na to spytam...
@sparkling tak ja si myslím, že sú ženy co pichajú v tehotenstve fraxik a ak pritom začnú spinit fraxik nevynechajú. Ja si myslím, že môžeš, ale ak ideš dnes k lekárovi dohodnite sa. Ja som dnes bola na sono a zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku. Veľké je ako má byť, aj srdiečko sme videli. Takže takto u mňa. Verím, že keď prídeš od lekára tiež budeš mať dobré správy. Ja idem v a piatok ešte na ďalšie intralipidy.
@lydia86 tak niekedy sa tým modrin kam nedá vyhnúť, ale nebolia nejako. Ja si niekedy pichnem aj na okraj moddrinky a v pohode. Akurát, že to nepekne vyzerá.
@sparkling ahoj bola si dnes u gyn?
@butterfly333 ano, nic nebolo vidno. Cakam na vysledky hcg. Testy pozitivne stale....
@sparkling možno je ešte skoro no držím palce
@sparkling v takom skorom štádiu ale aspoň vidno ci sliznica ostala hore, alebo klesla dolu. Sliznica maternice funguje tak, že po ovulacii sa presunie hore a ak sa neoplodni zostup dolu. Ak sa tak nestane s najväčšou pravdepodobnosťou je žena tehotná. Čiže niečo predsa len musí vidieť. A nevidel ani gestacny vak????? Alebo len nevidel emryo?
@butterfly333 toto duchuje furt a stale. Otrasne. Kazdy jeden ma ducha. Tie predtym boli lepsie. Dokonca uz som mala aj peknu ciarku s nim, nielen ducha a tehu som nebola
@sparkling oki dik to som aj čakala.
@butterfly333 ja som na tehotenskom teste ducha nikdy nemala no moja kebyže mi toto ukáže určite ráno testnem inú značku veď čo ak ten KET nebudeš potrebovať...😁
@lydia86 nemám iné testy ja to nekupujem to len teraz keďže ideme na Ket tak som si objednala. No uvidím do ms kedy bola ovu to netuším keďže to nesledujem.
@butterfly333 a MS kedy čakáš?
@lydia86 25.6
@butterfly333 tak to hej už počkáš...ale aj tak držím palce nech nepríde...👍

@m_o_n_c_a_k ty si po infuzke prestala uplne spinit?