icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

sparkling
23. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ty si po infuzke prestala uplne spinit?

lydia86
23. jún 2020

@milakrasna moc držím palce nech sa hlavne aj stimulku podarí a nech je čo najviac embryok...❤😘

sparkling
23. jún 2020

@milakrasna drzim ti palceky, nech mas vela dobrych vajok 😍😅

milakrasna
23. jún 2020

@lydia86 aj tebe drzim palce nech ich je veľa a kvalitných 😊
Ja tak ako ty,ak nebudú komplikácie ideme dat fresh ET. Keby ich je náhodou malo tak budeme mrazit všetko. Na časť z nich chceme robiť aj genetické vysetrenie, keďže v prvom cykle sme nerobili a z 9 embryi nič nebolo ☹️

butterfly333
23. jún 2020

@milakrasna aj jaaa cca 13-14.7

milakrasna
23. jún 2020

Inak ten fraxi budem musieť tiež pichat. Od vkladu až. Dr mi písala že mám hraničný Antitrombin. Budúci týždeň idem pre vysledky a recepty.
Tak beriem všetky rady ako pichat aby som nebola celá fialová 😁

milakrasna
23. jún 2020

@sparkling ďakujem 🙏 aj tebe nech všetko dobre dopadne ✊✊❤️

butterfly333
23. jún 2020

@milakrasna aj ja budem pichat clexan a ak sa to podarí tak az do konce tehu.

lydia86
23. jún 2020

@milakrasna tiež budem fraxik pichať no rady neviem dať keďže nemám skúsenosť zatiaľ...🤷‍♀️😁

butterfly333
23. jún 2020

@lydia86 ka som si už pichala no je to úplne ľahké občas mi tá ihla tam nejde tak vytiahnem a pichnem vedľa.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@sparkling nie po prvej infuke ktorá bola 28.5. Bolo všetko v pohode ale 7.6 v Nedeľu som špinila, a potom mi nasadila utros v Utorok 9.6 . Vo štvrtok 11.6 teho som ešte trošku špinila, ale v ten deň som mala už druhé intralipidy a odvtedy je všetko zatiaľ v poriadku.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@lydia86 @milakrasna dievčatá vôbec nič to nie je, dôležité je aby ste si pichali do tuku. Ja zatiaľ pichám do bruška. Pichám od začiatku do pravej časti brucha a tak rýchlo sa tie vpichy hoja, že robím kolečko. Sem tam trafím žilku a jedine z toho sa urobí modrina. Ak ale žilky trafite to ucítite, vyberiete a pichate o 0,5 cm vedľa. Ja podľa tých mojich dvoch modriniek viem kde mam žilky a teda kde nepichat 😂. A keď nebude miesto na bruchu zväčšujú im sa bruškom povedala, nech to pichnem do stehna. A ja že sa bojím kvôli hlavnej žile. A ona že, keby som vedela ako je hlboko. Nech sa netrápim, kľudne to môžem pichať tam. A ze keď sa nebojím do brucha, tiež by som. Sa mohla báť, že si pichnem do čreva. Vravím jej, že teraz sa už asi aj bojím 😂. Srandičky Srandičky, ale aspoň tak na uvoľnenie. Dievčatá držím vám palce v tým stimulkách a vkladoch. Ja som niečo o tom čítala, ale niekedy sa nevyznám vo vašich skratkách, tak aspoň tak všeobecne Vám chcem popriať teda nech sa to všetko podarí a v Auguste tu budeme oslavovať // na testoch.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

Ak budete potrebovať poradiť s fraxikom, pokojne napíšte aj súkromnú správu, poradím. Pripadne pošlem link na YouTube ako si pichať fraxik.

lydia86
23. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ďakujem za radu, skôr sa obávam tých modrín ako vpichov keďže budem pichať aj hormóny v tom mám skúsenosť. Radšej budem ako vravíš do stehna nech toho nemám veľa do brucha. Dúfam že máš pravdu a budeme oslavovať všetky čo sme tu // čiarky...❤😉

sparkling
23. jún 2020

@m_o_n_c_a_k myslis, ze aj ked spinim, mozem pichat fraxik? Kedy ides na kontrolu?

sparkling
23. jún 2020

@m_o_n_c_a_k idem dnes k lekarovi, ked uz neni inej pomoci, je to bud alebo. Hematolog hovoril, ze v tehu budem fraxik pichat preventivne, tak sa na to spytam...

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@sparkling tak ja si myslím, že sú ženy co pichajú v tehotenstve fraxik a ak pritom začnú spinit fraxik nevynechajú. Ja si myslím, že môžeš, ale ak ideš dnes k lekárovi dohodnite sa. Ja som dnes bola na sono a zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku. Veľké je ako má byť, aj srdiečko sme videli. Takže takto u mňa. Verím, že keď prídeš od lekára tiež budeš mať dobré správy. Ja idem v a piatok ešte na ďalšie intralipidy.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@lydia86 tak niekedy sa tým modrin kam nedá vyhnúť, ale nebolia nejako. Ja si niekedy pichnem aj na okraj moddrinky a v pohode. Akurát, že to nepekne vyzerá.

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling ahoj bola si dnes u gyn?

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 ano, nic nebolo vidno. Cakam na vysledky hcg. Testy pozitivne stale....

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling možno je ešte skoro no držím palce

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@sparkling v takom skorom štádiu ale aspoň vidno ci sliznica ostala hore, alebo klesla dolu. Sliznica maternice funguje tak, že po ovulacii sa presunie hore a ak sa neoplodni zostup dolu. Ak sa tak nestane s najväčšou pravdepodobnosťou je žena tehotná. Čiže niečo predsa len musí vidieť. A nevidel ani gestacny vak????? Alebo len nevidel emryo?

butterfly333
23. jún 2020

Baby čo hovorite na tieto testy duchuju falošne?

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 toto duchuje furt a stale. Otrasne. Kazdy jeden ma ducha. Tie predtym boli lepsie. Dokonca uz som mala aj peknu ciarku s nim, nielen ducha a tehu som nebola

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling oki dik to som aj čakala.

lydia86
23. jún 2020

@butterfly333 ja som na tehotenskom teste ducha nikdy nemala no moja kebyže mi toto ukáže určite ráno testnem inú značku veď čo ak ten KET nebudeš potrebovať...😁

butterfly333
23. jún 2020

@lydia86 nemám iné testy ja to nekupujem to len teraz keďže ideme na Ket tak som si objednala. No uvidím do ms kedy bola ovu to netuším keďže to nesledujem.

lydia86
23. jún 2020

@butterfly333 a MS kedy čakáš?

butterfly333
23. jún 2020

@lydia86 25.6

lydia86
23. jún 2020

@butterfly333 tak to hej už počkáš...ale aj tak držím palce nech nepríde...👍