icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 drzim palceky 🙂 mozes odfotit ten test cely? Lebo byvaju tam dva druhy zabalene a jeden duchuje a druhy nie

butterfly333
23. jún 2020

@lydia86 ďakujem 😘

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling no nemám ho celý a uz je tma to asi teda nebude vydiet no nájdem ktorý to je

cilimata
23. jún 2020

@sparkling
@lydia86
@m_o_n_c_a_k
@milakrasna
@butterfly333 dnes je svatojanska noc ... hihi .. želanie ktoré si dnes prajes sa vraj do roka vyplní.
Ak romantický večer zavŕšite milovaním, mali by ste sa túto noc počas vášnivej chvíľky sústrediť aj na svoje želania. Chcete otehotnieť, alebo si želáte spoločný domov? Pritiahnite si to počas milovania! V túto noc sa vám to vraj splní. Haha tak baby poďme na to

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 tieto dva tam byvaju balene. Jeden z nich duchuje

sparkling
23. jún 2020

@cilimata zlata ❤️ No ja osobne sa radsej toho milovania asi zrieknem kym nebudem vediet na com som. Inak dievcata. Mam dole 3 kg aj kusok ❤️

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling ja mám balené po jednom

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 ano su balene po jednom, ale byvaju taˇ zabalene dva druhy. Bud ten alebo ten... na mojej foto vidis, ktory druh duchoval mne... vzdy

majoranka24
23. jún 2020

@sparkling Ja som bola minuly pondelok a vysledky boli az nasledujuci piatok. Cize 2 pracovne tyzdne trvali.

butterfly333
23. jún 2020

@sparkling tak to sú tie isté či mám aj ja takže nič. Nevadí teším sa na ket.

lydia86
23. jún 2020

@cilimata no to si mi ani hovoriť nemala už sa aj idem pripraviť...👍😁🤣

majoranka24
23. jún 2020

@butterfly333 Neurobis rano dalsi test? Ja by som urcite urobila, nevydrzala by som to.😊

sparkling
23. jún 2020

@butterfly333 urob rano test. Dr. Max alebo mama test

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@cilimata ďakujeme, ja si želať budem, avšak máme odporúčané zrieknuť sa aspoň do 12 tt. Neviem ako sa to dá ešte aj pri tom progesteron naviac, ale tak hádam to dám. Keď sme vydržali už toho toľko. Nejaké hormóny ma hádam nerozladia. 😂.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@sparkling ja mám dole zatiaľ 2 kg. Ale hádam ja už nepôjdem dole. Aj keď nevoľnosti mi nedovoľujú nejak viac jest zatiaľ.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

@butterfly333 ja by som tto tiež nevydržala a ráno by som si urobila iný test.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

Baby ako beriete večer tie lieky. Ja sa večer vyslovene musím nútiť jest a nerobí mi to dobre. Ale že D vitamín a draslík sa majú brať s jedlom. Keď ja o tej 5-6 jedávam a potom už mi je zle. Až do večera. Sem tam ostanem hladná aj večer, ale ani to nemám chuť. Ja to mám dáke divné. A tu nolplazu či čo to je, beriete pred večerou? Ja vždy zabudnem pred jedlom. Ráno to beriem na lačno. Len večer neviem ako. A zistila som, že zo šumivé ho calcia ma pobolieva hrdlo. Akoby ma to drazdilo. Mávam keď vypijem bublinkové, preto sa tomu vyhýbam, ale nemyslela by som si, že obyčajné calcium....

butterfly333
24. jún 2020

@m_o_n_c_a_k robila som ráno ten druhý test a tam nič takže s tými textami končím sú na prd. Počkám zajtra na ms a teším sa na vklad.

@sparkling
@majoranka24

sparkling
24. jún 2020

@butterfly333 tato varka tehu testov je na figu, ani ich uz viac nekupim. Asi napisem aj korytnacke, ze je su na figu...

milakrasna
24. jún 2020

@m_o_n_c_a_k nolpaza sa berie tak pol hodinu pred jedlom.
Magnézium, zinok, draslík, nolpazu som si dnes dala ráno.
Medrol s raňajkami.
Potom kolagén po raňajkách.
Probiotika s jedlom,ideálne s posledným sústom.
Decko, omegy a femibion s jedlom alebo hneď po jedle.
Zabudla som na niečo? 🤔

butterfly333
24. jún 2020

@sparkling áno presne tak sú na dve veci. Keď budem po ket tak si kúpim iné dr max. A ty ako u dr včera?

sparkling
24. jún 2020

@milakrasna ja mam este pisane, ze mam uzivat q10.

sparkling
24. jún 2020

@butterfly333 rada by som ti povedala, ale nic take konkretne. Sama cakam, co bude...

sparkling
24. jún 2020

Inak k tym liekom - nolpazu a wobenzym si davam pred jedlom, vsetko ostatne hned po jedle. Osobne mam problem ustrazit si nolpazu skor vecer, aby som ju zjedla pred jedlom. Lebo kolko krat aj len hocico pred vecerou dzobnem, kedze byvam casto hladna teraz. Ja este navyse uzivam 1000 mg C vitaminu a aj E vitamin. A este rozmyslam, co som zabudla okrem toho co vymenovala
@milakrasna

m_o_n_c_a_k
24. jún 2020

@milakrasna @sparkling tak si to nejako zo sumarizujem a nechám sa vami inšpirovať. Ja by som zaradila ešte asi vitamín C. Myslíte že je ok celaskon? Mam ho doma kopu.

sparkling
24. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ja mam od gym beam 1000 mg

m_o_n_c_a_k
24. jún 2020

@sparkling keď vyjeme ten celaskon tak kuknem po tomto gym beam.

milakrasna
24. jún 2020

@m_o_n_c_a_k @sparkling céčko mate aj vo femibione 😊 to množstvo stačí... Tie 1000mg su podľa mňa zbytocne, vycikas to 😁 dajte radšej ovocie jahody maliny černice 😍

milakrasna
24. jún 2020

@m_o_n_c_a_k celason je OK 😉
inak pozrite si všetky výživové doplnky co beriete co v nich tiež nie je céčko. Napr v kolagéne býva, tiež ten femibion... Potom je zbytocne dávať ďalšie cecko. Môže to aj žalúdok dráždiť vo väčšom množstve.

sparkling
24. jún 2020

@milakrasna je to mozne, ale napr. Ja som az doteraz jedla iba kyselinu listovu, femibion mam az teraz aj to len kvoli metafolinu. Lebo mam pocit, ze je tam vlastne vsetko a nic. Ked mne uz je asi jedno co vsetko zozeriem, len uz nech to dopadne dobre 🙏