Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti
Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

Ahojte.
Tak ja po včerajšom vklade sa cítim nejako ospalo.
Pichanie v okolí vaječníkov nafúknuté brucho a dneska som cítila aj pichanie v okolí pupka..
Verím že budeme úspešní..❤️❤️
@nikuska1908 veľmi ti držíme palce ♥️
Ak by ste niektora mala zaujem o Ovitrelle, tak darujem, omylom mi na druhom USG predpisali znova a vsimla som si az doma. Je kupovane v januari 18. v Brne 🙂 Skladujem v chladnicke
Ahoojte tak u nas z krvi potvrdene, ze to tentoraz nevyslo. Mame este jeden pokus 🙏🙏
Vam dievcata velmi drzim prsty k vytuzenemu babatku ❤️
Ahojte, ja som mala vklad 22.1. Tak sa ku vám pridávam 🙂 všetkým snažilkám držím palce. Kto čaká ešte na testovanie?
@rina16 to ma mrzí. Ten ďalší vyjde! Bábätko sa určite už teší na svoju maminku ♥️
Dievčatá ja včera vložené posledné embryjko viac už nemáme mrazené ani už do ďalšieho ivf pravdepodobne nepôjdeme teraz to uz vyjde 🤗 verím že áno a rovnako sa nastavte ja VY lebo Vaše bábätká sa na vás už tešia 🤩😘
@33ada33 tak to už určite vyjde. Držíme palce! ♥️
@leny53024 Ahoj 🙂 ja asi pôjdem začiatkom februára Košice Helios. Nemám vôbec žiadne skúsenosti. Doktor mi odporučil darované embryo vzhľadom na môj vek (41) a nízke AMH 0.1 ..... ja si akosi verím a tajne dúfam že to vyjde 😊
Ako dievcata ? Tie co stenpo vklade- testovali ste sa ? Uprimne silno Vam drzim prsty 🙏🤞
Ano mame este jedno embryo a teraz si dam chvilku oddych a potom pojdeme do toho posledneho pokusu ❤️
@andrea88788 ja tam tiež chodim 🙂

@emi_emi159 oh to mi je luto, drzim palce 🤞