Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti
Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

@werculik áno? A spokojná.... ja mám p. doktora Pavaya.... verím že to vyjde 🙏
Áano aj on aj dr. Hladký su fajn…. Posledné embryjko tak verím že tentokrát po dlhom čase to vyjde 🙂
@werculik tak držím všetky palce ✊️✊️✊️🍀🍀🍀
@andrea88788 👶❤️🙏
@leny53024 ja som pri prvom vklade spinila 🙂 a vedla mna lezi skoro (april) uz dvojrocny syncek 🙂
Bola som v KE v Heliose (odporucam vsetkymi 20timi) u dr. Pavaya 🙂 tentokrat to sice na druhykrat nevyslo, ale su skveli a maju uzasni pristup vsetci do jedneho od sestriciek po doktorov a atd 🙂
@werculik držím všetkých 20 prstov ✊️😊✊️😊🍀✊️😊🍀✊️😊
@andrea88788 dakujem krásne ❤️
Ahojte. Ja mám ísť prvý krát na embryotransfer. Dostala som dnes menštruáciu o 4 dní skôr. Letenku na Slovensko mám na 31ho. Aký je vlastne postup. Nieje to neskoro? Helios je dnes zatvorený..... neviem či mi stačí ísť na Slovensko až o 4 dni 🤷♀️
@andrea88788 stačí… od prvého dňa menštruácie cca 12 deň ideš na prvý ultrazvuk…. Ale treba volať už aspoň či ti nepredpíšu nejaké hormóny, ktoré už začneš brať. 🙂
@werculik vďaka za info.... zajtra tam určite zavolám.... aspoň že si nemusím kupovať novú letenku 😊
@werculik presne viem o čom hovoríš, ja som v júni 2023 zažívala to isté...prvý x v živote II a ja som nevedela prestať plakať od radosti. V Tom čase som mala 38r. Ale v 9tt som potratila, a teraz mám vložené posledné embryo. Tiež mám nasadený prvýkrát prednison ale najmenšiu dávku 5mg. Ty máš akú?
@leny53024 ahojte dievcata, ja akurat cakam v cakarni na vklad 😀 je to moj prvy KET (ET bol v novembri neuspesny). Tak snad budem mat teraz viac stastia a embryjku sa u mna bude pacit 😍
@adabise683 silno drzime palce 🙏❤️👶
@werculik dakujem velmi pekne 🥰

@rina16 az pondelok to vyskušam 😇🙏