icon

Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti

leny53024
19. jan 2024

Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

sticker
pettrisa
2. feb 2024

@werculik čiarky sú 😀dnes sú také ako včera...len ja testy nedokážem odfotit normálne...snáď zajtra pôjde hore už hcg a budú silnejšie 🙏

lev26
2. feb 2024

@nikamnika ahoooj ja som tiež bola včera ako sa cítiš ? 😊

werculik
2. feb 2024

@pettrisa hej ja tiez cakam uz nejaku brutal rudu ciaru, ako tmavne stale ale tak minimalne. Uz nech je pondelok a vysoke hcg…. A co sa tyka ano oni mozu byt dva dni posebe rovnake malo by sa testovat kazdy druhy den ale mne neda…. Pozeram ci neslabne aspon…. Tak nam drzim palce 🙏❤️

pettrisa
2. feb 2024

@werculik tak tak, aj ja pozerám aj keď nesilnie zatiaľ, aspoň neslabne🙏mňa momentálne tak dusí, že ani neviem ako dýcham...budem rada keď sa nezadrhnem. Hnusný kašeľ to je 🤦‍♀️a ani nič nemôžem, trápim sa už 3 den

werculik
2. feb 2024

@pettrisa Ou chora??? Vykloktaj so solou viackrat a tak za dve minuty si daj lyzicku medu a pomaly hltaj nech ti stecie a sa kus naparuj to by mohlo pomoct. Chvala ja chora nebyvam vobec.

pettrisa
2. feb 2024

@werculik ved ani ja nebývam vôbec chorá...to od vkladu..v pondelok som mala plný nos aj v utorok a od stredy sa trápim s tým kaslom🤦‍♀️

nikamnika
2. feb 2024

@lev26 ahoj kde si bola? Ja sa cítim unavená 🙏 a ty?

werculik
2. feb 2024

@pettrisa pre teba je to dobre znamenie asi 🙂 saje z teba vsetko od zaciatku :D pijavicky male :D

pettrisa
2. feb 2024

@werculik no ďakujem pekne za také satie 😀😀🤦‍♀️ty sa máš v pohode?

lev26
2. feb 2024

@nikamnika ahooj v bratislave repromedica je to moj treti pokus posledny.. ale tak trosku ma boli brusko a stale chodim cikat ale nic extra sa mi nedeje a ty ako ? 😁

lev26
2. feb 2024

@nikamnika a spim tiez non stop tie pred tym razy som vobec takto nespala ako teraz

werculik
2. feb 2024

@pettrisa vcera cely cas vo mne skubalo pichalo dnes uz kus pomenej… 🙂 ty si kolko dni po ket?

werculik
2. feb 2024

@lev26 drzim silno palce moj tiež treti posledny ❤️🙏

pettrisa
2. feb 2024

@werculik no ja som dnes 7. deň. A krv mam až na 14ty....ja som dnes úplne odpísana....mňa mega bolelo aj pichalo dnes v podbrušku...ale teraz už dobre 🙂 aj keď moze to byť aj tým kaslom🤦‍♀️

werculik
2. feb 2024

@pettrisa skus ten med ak mas 🙂 ty si sa od kolkeho dna uz testovala? Den vkladu sa nepocita 🙂

lev26
2. feb 2024

@werculik mne tie dva razy vyšiel už na 6 deň test pozitivny

werculik
2. feb 2024

@lev26 a co a stalo????? Mne teraz prvy krat tiez od 6 dňa pozitivny.

lev26
2. feb 2024

@werculik no vždy sa mi to na 15 deň vyplavilo z tela 😏samé

werculik
3. feb 2024

@lev26 a beries teraz aj nieco na udzanie plodu? Ake si mala hcg po odbere? To ma vemi mrzi verim ze teraz sa to uz nestane🙏

pettrisa
3. feb 2024

@werculik no mne od 5. dňa duchuje...áno viem ze deň vkladu sa nepočíta 🙂

werculik
3. feb 2024

@pettrisa ja som zacala od 6 dňa robiť testy…. Len nech sa stane zazrak a tentokt nam to vyjde vsetkym ❤️

nikamnika
3. feb 2024

@lev26 kedy sa budeš testovať? 🫣

pettrisa
3. feb 2024

@werculik no mne nejak 3. Deň ukazuje taky istý test 😶neviem co to ma znamenat

werculik
3. feb 2024

@pettrisa podla mna piaty den je strasne skoro…. Podstate aj 6 den…. Odloz si test zo 6 dňa a porovnaj zo zajtrajskom s 8 dňom ci bude silnejšia….. veľa ženam len 7 deň ducha ukazalo… 🙂

pettrisa
3. feb 2024

@werculik ja sa otestujem až keď pôjdem na krv 😀😶

werculik
3. feb 2024

@pettrisa alebo tak ved uvidis 🙂

werculik
3. feb 2024

Inak tie co mate radi cesnak, skuste si precitat o papani censkau pri tehu 🙂

lev26
3. feb 2024

@nikamnika 14.2 🤭 na valentina😄 a 15 pekne na krv 😄 a tyyy ?

lev26
3. feb 2024

@werculik berem matersku včelia kašičku ,inozitol s kyselinou listovou a vtedy som mala od 432 po tyzdni som mala 892 mne aj to hcg uplne slabulinko rastlo tak potom uz som chodila kazdy druhy den a bola tam minimalna zmena.. 😏

werculik
3. feb 2024

@lev26 mne na zvysene cykotiny predpisali prednison tak snad bude vsetko fajn…..a 432 si mala po 10 ci 14 dnoch???