icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

saxana15
autor
24. dec 2014

Baby namyslam si,ci aj vy tam vidite slabunko aj druhu ciarocku?som 12sty den po Ket.ja nechapem,vkuse do toho testu cumim a vidim tam ducha. 🙂 nikdy predtym som takyto test nemala.utekam niekam zohnat dalsi!

mariajuraj
24. dec 2014

@saxana15 ahoooooj. Aj ja ho vidim a je pekny. Drzim palce. Mas krasny vianocny darcek 😉

cuculik1
24. dec 2014

@saxana15 ale ano vidno daco. Si 12 den po transfere 3-5 dnoveho embryjka ? To je prvy testik ?

ada274
24. dec 2014

@saxana15 urcite je pozitivny, dam za teba malu motlidbu nech to silnie a nech sa to podari!

saxana15
autor
24. dec 2014

@cuculik1 ahoj.ano,vkladali mi 2,po PK!to je prvy ranny test.a pred chvilou druhy,ten je zial uplne biely. Boze,co to ma byt?! Krasne a pokojne Vianoce prajem.

saxana15
autor
24. dec 2014

@ada274 dakujem.🙂 modlim sa aj ja! Krasne Vianoce prajem 🙂

cuculik1
24. dec 2014

@saxana15 ranny moc je koncentrovanejsi. Skus zajtra rano.

saxana15
autor
25. dec 2014

@cuculik1 ahoj.mala si pravdu.testiky silneju,hlavne rano 🙂

saxana15
autor
25. dec 2014

Dievcata,baby,zienky,snazilky! Potrva,kym tento šok rozchodim,vstrebem a uvedomim si.som len na zaciatku,ale aj tato malinka,ledva viditelna ciarocka,mi dava nadej,chut,energiu,stastie,ist dalej!nemam este nic od dr.potvrdene,ale priznaky zacinaju byt🙂 nepredbieham.tak sa nerozpisujem viac.len vam,ako zakladatelka skupiny 🙂 prajem taky prenadherny pocit,aky mam ja teraz. Modlim sa za vsetky snazilky!a hlavne za tie,kt.to chceli hodit za hlavu a trapit sa a trpiet,cely zbytok zivota! Pre pripomenutie,je to moj 7 transfer! 3 Ivf neuspesne a 5 rokov cakame,na tu ruzovunku ciarocku! Okrem ineho,samozrejme 🙂

lucusik33
25. dec 2014

@saxana15 dzim tuho palceky

vanushka
26. dec 2014

@saxana15 drzim ti palce silno, prajem a verim ze to dotiahnete do uspesneho konca ! 🙂 viem ako to je, ak pan Boh da v januari ma caka tiez 7-my transfer...5 ivf a 5 rokov cakania,,,

vanushka
26. dec 2014

@lucusik33 ahoj, ako sa citis ?

saxana15
autor
26. dec 2014

@vanushka musi to raz vyjst ! Dakujem a tiez drzim palce!!!

lucusik33
26. dec 2014

@vanushka ahoj moja tak kadejako. Musela som na stedry den na pohotovost kvoli krvacaniu. Dali mi nejake lieky a ustalo to. V utorok idem do centra na utz a bude to hop alebo trop. Viac uz spravit neviem.

vanushka
26. dec 2014

@lucusik33 ahoj, ked ustalo vtedy musi byt vsetko ok 🙂 drzim ti palce a daj mi vediet v utorok, budem mysliet na teba 🙂

lucusik33
26. dec 2014

@vanushka dakujem dam vediet

candour
26. dec 2014

Drzim palce!

cuculik1
27. dec 2014

@lucusik33 ajaja, teraz citam.... a utz ti nerobili na pohotovosti ? Ale zas len tak jednorazovo si zakrvacala ? Pokial len tak, je to ok. Cim vyssi tyzden, tym lepsie. Drz sa. Ja utz az 5.1.

lucusik33
27. dec 2014

@cuculik1 vecer na toaletaku bola krv a potom pri zavadzani utrosu som videla na prstoch a v noci som spinila, rano ten urgent, Bol tam priesak ako to nazvali spotting a v ten den som este spinila a ZA pomoci liekov to zatial ustalo. Utz robil. GS 17mm, zltkovy vak aj pritomnost fetalneho polu zatial akcia srdca nebola aj ked sa mu tam uz daco zdalo. GA 5w6d a skutocnost 6+1tt v ten den tak uvidime. Viac urobit neviem zial.

cuculik1
27. dec 2014

@lucusik33 no ved len cakat musime. Aj ja som zvedava toho 5 jan.

lucusik33
27. dec 2014

@cuculik1 ja mam utz tento utorok o par dni, tak si navzajom palce drzat budeme.

candour
27. dec 2014

@saxana15 drzim palce!

chorucka
28. dec 2014

Ahojte koceny prosim vas mam otazocku po prvom ivf mi zostala jedna ampulka puregonu ta bola napichnutá len raz a too v strede decembra 2013 a exp dobu ma do 2015/6 takze mohla by som ju pouzit teraz v januári? lebo v letaciku pisu ze uz po prvom pichnutí ihli sa ma liek spotrebovat najneskorej do 28dní Tak som na važkach 😒 Dakujem za rady

tinkatinulka
28. dec 2014

@chorucka po otvorení do 28 dní.. Už je nepoužiteľný

tinkatinulka
28. dec 2014

@chorucka po otvorení do 28 dní.. Už je nepoužiteľný

cuculik1
29. dec 2014

@saxana15 no ako pokracujete ?

saxana15
autor
29. dec 2014

@cuculik1 Ahoj.prave som si robila testik a ten krasne silneje 🙂 zajtra idem na prvu krv,tak som zvedava na hodnoty Hcg.este stale tomu nemozem uverit. 😉 a ty?ako sa mas?

cuculik1
29. dec 2014

@saxana15 vyborna sprava. Kolky den po transfere budes zajtra ? Ja sa drzim , ale blizsie budem vediet na utz az 5.1., ci sa potvrdi akcia srdiecka ;)

saxana15
autor
29. dec 2014

@cuculik1 18.den to Ket,PK 5 dni.vkladali mi 2. Tak som napata.dam vediet.drz sa a opatruj

kostickabonnie
29. dec 2014

@cuculik1 ides 5.1. do Heliosu? Aj ja na sono 14.den cyklu ...dufam,ze tato mrcha bola posledna na dlhu dobu 🙂
@tinkatinulka jej, aj ty si tu zavitala? Obcas este precitam vasu temu zufaliek, vzdy sa mi zlepsi nalada 🙂