Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
Ahojte dievcata chystam sa na KET, viete mi povedat na ktory den cyklu vam robili vklad? Viem ze je to u kazdej zeny asi individualne ale aj tak by som chcela vediet 🙂 ja sa mam hlasit 14d cyklu na kontrolu a tam mi povedai kedy bude vklad tak by som len chcela vediet kedy to tak asi byva 🙂 dakujem vaaaaam
@ivanam5389 u mna raz 18 dc, raz 19 dc
@ivanam5389 ahoj, ja mávam dlhšie cykly, takže ja som bola 2x na 21.deň 🙂
@cuculik1 dakujem ja som si myslela ze sa chodi skor 🙂
@ivanam5389 ak by si mala transfer 3 dnoveho embr. tak skor... ak 5 , tak cca tych 5 dni po ovulke
@nikadomi ahoj dakujem, myslela som ze skor. Ja mavam pravidelny cyklus 28 dnovy ale teraz mi uplne blbne koli tym vsetkym hormonom co do nas pchaju 🙂🙂🙂 takze teraz posledny som mala 38 dni
@cuculik1 no idem na 1. KET tak neviem kolko dnove je to embr., ale zmrazovali ho po predlzenej kultivacii na 6-ty den to jedine viem 🙂
Odporucate pred KET-om uzivat nejake vitaminy na podporu tej sliznice? Dr.mi nekazal nic ale radsej sa pytam ci nahodou nieco estenemoze tomu pomoct🙂 ja mam doma Femibion (vitaminy pred planovanym tehotenstvom) tak rozmysam ze ho zacnem uzivat. Skusali ste nieco?
@ivanam5389 jj no práve preto Ti to tu nikto presne nepovie, musia Ťa pekne odsledovať 🙂 držím palce 🙂
@ivanam5389 ja som mala vklady na 14.az 18.den,PK 5 dni a brala som estrimax na zvacsenie sliznice.
@ivanam5389 ja budem mat na 24 dc.piatok mame vklad 🙂
Ja ket dnes 15 dc a brala som estrofem od 1 dc 3x2 10 dc kontrola a od 11 dc +ultrogestan 3x2 15 dc vklad a estrofem znizeny na 3x1
ja som mala 3dnové a vklad na 19.den.
@kostickabonnie kedy ides na krv?
@tinkatinulka chcem sa objednať no zatiaľ som sa nedovolala. To budem 16.deň po vklade (deň vkladu sa neráta). Dnešný test sa mi zdá slabší ako pred dvoma dňami, ale aj kontrolná čiarka je slabšia, tak dúfam, že to bude testom alebo inou koncentráciou moču. Testnem zas o dva dni.
Testy od hora 8., 10. a 12. deň
@kostickabonnie zatial je to krásne, do pondelka bude ina dialnica 😝
@tinkatinulka zabudla som napísať pondelok🙂
@kostickabonnie a mala si et ci ket
Dievky rada by som sa k vám pripojila. Zajtra máme meranie sliznice v car. Berem estrofem. chystáme sa na KET. všetkým tu držím palec
@ereska KET

@klaudia84 ja mam tiez pco nemavam ovulaciu menzes ako rocne obdobia raz za cas a manzel ma zly spg