Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@kostickabonnie drzim palce
@lucusik33 ďakujem, o hodinu budem na koze 😀 môj prvý drobec sa prilepil na hadicku, tak sme museli opakovať. Som zvedavá, čo vymyslí tento druhý 😉
@kostickabonnie nech moc nevymysla a uhniezdi sa pevne tam kde ma 🙂
@lucusik33 povedali, že takto sa lepia chlapci, tak sme ho od začiatku volali Riško 🙂 ale on bol čerstvý, uvidíme, ako sa bude chovať rozmrazeny 😉 máš už nejaké tehu príznaky?
@kostickabonnie mam ale mierne ako nechut do jedla, napinanie sem tam brucho zaboli ale inac ze uplne nic 🙂
Sme v siedmom tyzdni a srdiecko nam bije o stosest 🙂
@saxana15 jeeej super. Ja idem zajtra na kontrolu ku mojmu. Minuly pondok malo 2,5 mm...rak dufam ze aj my rastieme 😉
@mariajuraj @saxana15 🙂 🙂 už si pomaly môžete meniť statusy na "čaká bábätko" 😉 😉
ahojte baby,chysta sa niekdo na vklad teraz niekedy?
@kostickabonnie ani nevieš ako ti držím palceky taaaakto 🙂
Ahojte ja mam vklad v stredu chcem sa spytat ci ste si niektore davali embryoglue? Vsetkym vam bkahozelsm a tir co este ken idete drzim paste
@kostickabonnie ahoj mala si et ci ket?
@kostickabonnie no krása bodaj by slo vsetko tak hladko a a spon este 8 mesiacov, potichučku gratulujem malemu braskovi 😝
@ereska prvý KET, ET má 1,5 roka už 🙂
@tinkatinulka dohodli sme sa s dr.že to bude baba, lebo išla hladko do bruška, Riško sa prilepil, museli ho preplachnut A to robia len chlapci. Ty sa daj rýchlo do poriadku, nech sa môžeme tešiť z tvojich správ 😉
@kostickabonnie no tak nech je to krásna a zdravá dievka..a nech rybár poslúcha a pomáha 😝
@kostickabonnie pri prvom ivf sme mali len jedno embryjko to sa neuchytilo a teraz mame troch mrazacikov et som nemala koli hyperstymulaku toto je moj prvy ket.
@ereska tak budem držať palce, KET bol jednoduchší, nebolelo brucho, aj ja som mala pri ET ohss, ale až po vklade sa rozvinul, ale sekala som dobrotu A veľa pila, tak to ustupilo do ďalšej kontroly A nemuseli vyťahovať vodu
@kostickabonnie dakujeeeme

@katarinka289 ani ja by som s tebou nesuhlasila. V care neriesia pricinu len ta napchaju liekmi. Stalo sa to aj mne. Ja som uplne zdrava a problem bol v spermiach a oba Kety po ET ma pchali estrimaxom ze je nizka sliznica. Potom som sa nastvala na 3 mesiace vsetko vysadila a nasledne v care na 12dc mi potvrdili sliznicu 9mm a tesne pred ovulkou. Ten cyklus som bola na vklad a zatial sa fazulka drzi v brusku. A utros beriem ale. Samotni lekari v mojom care mi potvrdili ze len skusaju co komu a kedy pomoze.