Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@kostickabonnie Ďakujem. Budeme vkladať 2 mrazáčikov. naše prvé ET bolo neúspešné, vkladali 2 blasty PK 5 dňové. teraz mám zmrazené ešte 4 blastičky - 3 kvalitu AB BB. 5 je vraj naj. Tak sa teším a teraz budem TEHU a hotovo ako aj vy ostatné kočky... 🙂
@nisa_666 určite budeš 🙂 mne nikdy nehovorili kvalitu ani nám ich neukazovali, ako píšu iné kočky. Mne stačilo, že povedali, že sú krásne A ja som im verila 🙂 kam chodíš do centra?
@kostickabonnie chodím do Ferticent. Mne nepovedali nič a keby som sa tu nedočítala, že aj na to sa môžem opýtať, tak do teraz neviem. a ty kam chodíš?
ahoj @ivanam5389 ja budem mat vklad na 14.DC; ale bez PK..
@nisa_666 ja chodím do Heliosu MT
Perinku mam 7,9 mm a vklad v stredu. Estrofem zostal 3x2 a od zajtra aj utros 3x2. Tesim sa. Uz iba sa vyliecit.
Ja tiež budem mať vklad mrazáčikov bez PK,čiže asi 6-bunkových,minule mi dali na 19ty DC,tak som zvedavá ako to bude teraz.
@nisa_666 ja chodim do car v zahranici... 🙂 sliznicu som mala vraj okolo 10 mm, neviem presne, ale dr. chvalil ze krasnu. Ja momentalne neberiem ziadne lieky, ja mam cyklus aj bez liekov dobry.
Takze vcera islo najma o urcenie ovulacie, mala som velky folik (23 mm) a v krvi zistil narast LH, tym padom rovno rozmrazili snehuliacikov. Vklad v sobotu, to mi este povedia kolko buniek budu mat...
chcem vlozit 2.. dokopy som mala 7 snehuliakov.
preco mas lieky, na podporu cyklu?
@scheflera tie 6-bunkove si mala pocas cerstveho IVF alebo uz pri KET?
ja mám zmrazené 5 dňové mierne ex. blastocystičky.
ja som mala vklad vcera.
boli ste doma, alebo co vam nakazali dr? Ja idem zajtra normalne do prace 😅
mozem sa spytat aka je to praca?
Ano to je to lepidlo a nemam ziadne priznaky troska na dotyk citim prsia z vonkajsej strany a obcas ma pichne v krizoch to cakanie je ozaj nervak a ty sa ako citis?
Babulky, práve mi povedala moja šamanka kamoška, že kuk na moj osud na moje karty a videla dieťa, psa že to je úspech a potom kľúč a že to je istota. Zajtra vklad o 9:00 nakoniec nám to prehodili. vraj to víjde písala. teším sa držte palec ďakujem

@nisa_666 aj my tebe 😉 nech je sliznica krásna A šup dnu mrazacika 🙂