Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
Ajhojte,pripájam sa k vám - aj ja sa chystam na KET na budúci týždeň. Tento štvrtok kontrola a uvidíme kedy vklad...máme posledného mrazáčika......
@mariajuraj ahoj. Aj mna caka este kontrola a ak bude vsetko o.k.vklad okolo 10.ratam.mam este 2 mrazaciky,mne vzdy vkladaju 2.
Takze sa pridavam ;) vklad som mala vcera. To je moj 4. Druhy bol uspesny a mamedrobca. Okrem toho somvsak uz 4 krat potratila po spontanom otehotneni. Takze statisticky sa u nas ujalo az 9 embryjko , nakolko prve dva transfery mi vzdy vkladali po dve blastocysty. Ja sa poznam, ze budem testovat uz od 5 dna po transfere. Pri uspesnom transfere som mala takeho velmi jemneho ducha uz 4 den po vklade a 6 den uz to bolo pekne viditelne. Cakali sme jedneho drobca. Momentalne sa citim fajn. Ziadne bolesti, pichanie...nechavam tomu volny priebeh a uz sa tak nestresujem a nesledujem ako predosle vklady. Drzim palce vsetkym cakatelkam ;)
@cuculik1 nie netestovala som zatial, nikdy takto skoro. vzdy mi ukazalo dve ciarky az na cca 7den tak mozno skusim zajtra ale ja som si pichala pregnyl minulu sobotu a tak ten sa sam drzi v tele 10-12dni a je to ciste HCG, takze asi by som aj tak mala vysledok skresleny. A uz dnes robim, dovcera som bola doma. Ale robim v office takze mam klud na riti a aspon mi rychlejsie cas prejde. V den vkladu som takmer cely prespala, na dalsi den som bola vonku s priatelovymi rodicmi na obede ale inac doma a poobede hore pupkom, v nedelu tiez len doma viacmenej lezala pred telkou, v pondelok som si uz aj prevysavala pomalicky byt a bola zhanat na chvilu v meste darceky a dnes som v praci....myslim si ze ci doma lezis necinne alebo normalne fungujes ze to nijako neovplyvni ci sa chyti embryjko ci nie...aj ked setrit sa urcite treba kustik. a ano mala som PK. Je to v tomto roku moj 4.vklad....predtym 3 som mala vsetko biochemicke tehu.Takze ja sa ani z dvoch ciariek nebudem az tak vytesovat, tie som mala vzdy aj pozit.krv a nic z toho....ale urcite to raz dame
Ahojte kočky, velmi rada by som sa pridala k vam - len potrebujem nejake čary, aby som do 6.12. dostala MS, aby sa stihol vklad 23.12. 🙂 Nepoznate nieco na urychlenie kramov ? I ked viem, ze kazda z nas by ich uz najradsej nedostala 🙂 Držim všetkým moc placeky, nech su toto tie najkrajsie vianoce s krasnym darcekom // 😉
@lucusik33 tak ja tiez uz poucena po 4 potratoch , ze dve ciarky este nic neznamenaju. Ale zas verim, ze ked mi go uz raz vyslo a doma mi beha rocny drobec tak surodenca dame ;) . Ja by somaj sla vo dnes, mame pekne sneh, ale drobec je nachladeny, tak len doma sa flakam ;) . Takze na 7 den testujes ?
@lucusik33 - no na červene vinko sa chystam a horuci kupel by som si dala - strasne rada lezim vo vani, lenze mam 2 rocnu dcerku / po ET 🙂 / a ta mi akosi nedovoli byt dlho vo vani. Zaspava az okolo 22.00 a keby som si isla lahnut potom do vane, tak tam asi prenocujem 🙂 Strasne by som chcela tie kramy dostat, lebo presne pred tromi rokmi 23.12 mi vkladali nasu malu herecku . Chcela by som, aby sa to zopakovalo 🙂
@cuculihelios MT alebo Brno...a si spokojna?
Inak ja som predsa len vysla dnes von sa poprechadzat ;)
@lilly158 ja som chcela presne po dvoch rokoch 23.10., ale ešte som kojila, tak mi povedali, že nemôžem ísť na KET. Tak som to musela stopnúť, síce nerada, ale dúfam, že v prospech druhého 😉
@cuculik1 ako vlastne prebieha KET? Povedali, že sa mám objednať na 14 deň na sono, čo je potom? Nemám si dať spraviť vyšetrenia U gynekológa, či je všetko ok? Napr.vylúčiť mykozy,chlamydie alebo iné choroby?
@kostickabonnie 14 drn utz a podla sliznice maternice ta uz rovno objednaju na ket. Ziadne ine vysetrenia.
Aj ja sa k vám pridávám. Ket budeme mat podla sona niekedy budúci tyzden. Je to nas 13-ty prenos.
@kostickabonnie ja som si dala u svojho gynekologa urobit vyter na chlamydie, ureaplazmy, mykoplazmy a ine a az po prelieceni som sla na ket. Toto v centre s tebou zial riesit nebudu. Bolo v mojom zaujme vediet ze som ok.

@saxana15 toto je na nu mail, keby si potrebovala: elena.tibenska@medirex.sk. Verim, ze vam pomozu.