icon

Embryotransfer August 2018

sweat
13. aug 2018

Ahojte dievčatá. Nájde sa tu niekto, koho v najbližšej dobe čaká ET a chcel by sa podeliť o pocity, skúsenosti, úspechy či neúspechy?

alexwarring
25. aug 2018

@sweat jooj myslim na Teba, nech sa drobcekovia usadia, ked aj obaja 🙂

ivushkaa
26. aug 2018

@sweat držím prsty, nech sa ti ujmu, ze aspon niekto bude mať pozitívne správy

sweat
autor
27. aug 2018

@alexwarring @ivushkaa dievčatá ďakujem, ved uvidime, ako to dopadne. Kludne by som prijala aj tie 2 😉 ale ako ma byť, tak bude. Ked nic, ide sa dalej

zupe11
27. aug 2018

@alexwarring pozerám, že ani druhý pokus nebol úspešný. Mrzí ma to. Mňa tiež poslali z GF na vyšetrenia. Teraz už len čakať na výsledky.

alexwarring
28. aug 2018

@zupe11 dakujem, v podstate sme sa z lekarom bavili o dalsom vklade, ale sme sa zakecali, a ze led je to druhy nezdar, ze posle ma radsej... len teraz cakat 4 mesiace na novy pokus, dlho. Ty si isla do dalsieho cyklu ked si bola pp odberoch a cakala len na vysledky?

zupe11
28. aug 2018

@alexwarring nie nešla. Po dvoch biochemickych sa už nechcem triznit. Radšej počkám na výsledky a uvidíme.

alexwarring
29. aug 2018

@zupe11 Rada by som povedala, snad nic nenajdu, ale ak nam to ma pomoct k vytuzenemu babatku, tak radsej nech odhalia problem, ktory nam brani, ja som objednana na 13. sept. na hematologiu, tak uvidime

alilka
29. aug 2018

@duffina2 ahoj..ako si na Tom?ja som mala vklad ako ty 21.8..ake dnes som testla a nič..čiže u mňa to asi nedopadlo dobre. Bol to môj prvý ET a len jediné embryjko čo nám prežilo PK..😔

zupe11
29. aug 2018

@alexwarring aj repro imunológiu ideš?

alexwarring
30. aug 2018

@zupe11 áno, ale tam ma bude objednávať sestrička, tam mozem ísť cca az po 6-8 tyzdnoch po vysadeni liekov, aby vysledky neboli skreslene

zupe11
31. aug 2018

@alexwarring a potom ešte ďalších 6-8 čakať na výsledky. No na porazenie

alexwarring
31. aug 2018

@zupe11 presne, takze u nas dalsi vklad asi az v decembri alebo januari

zupe11
31. aug 2018

@alexwarring ja som sa na imunológii tak potešila, že výsledky budú o týždeň a prišla som do centra a tam mi povedali,že na komplet to bude trvať 6-8 týždňov skoro som reč stratila. Hematologia tam sa cca mesiac čaká na termín k doktorovi. No na porazenie. Uvidíme či niečo zistia a podla toho sa rozhodnem pre ďalší vklad

alexwarring
31. aug 2018

@zupe11 na hematologiu objednavaju podla terminu MS, a tiez mi sestricka spominala,ze oni si vysetria nieco a zvysok priamo v reprocentre sa bude

sweat
autor
3. sep 2018

Dievcata som zmatena, dnes uz som nevydrzala a urobila som test (12DPO/10DPT). Je mozne, ze mam v tele este hcg od poslednej injekcie? Pichala som v stredu o 18:00 1500 i.u Brevactid (nieco ako pregnyl). Cize skoro 5 dni je tomu. Test bol Clearblue s citlivostou 25. A je tam dusik... vobec neviem, co si mysliet 🙄

mishka0508
21. sep 2018

@sweat ako si dopadla?

sweat
autor
21. sep 2018

@mishka0508 naprd. 14 DPO este pozitivny digitalny clearblue a 15 DPO pri odbere krvi hcg 6. Takze biochemicke, ktoré aj veľmi rychlo skoncilo

mishka0508
21. sep 2018

@sweat Ale do riti.... to ma mrzí, zlato. Moc mi je to luto

maj2019
22. sep 2018

Ahojte tak my čakáme na kontrolu mali by sme byť v tt 8+0 prvú kontrolu sme mali v strede júla hcg 490 a teraz nekonečné čakanie až do 28.9

maj2019
22. sep 2018

Pardon prvá kontrola bola v strede augusta pomýlila som sa

melinnda
22. sep 2018

@sweat to ma velmi mrzi
..myslela som na teba ako si dopadla....

sweat
autor
25. sep 2018

@mishka0508 @melinnda dakujem kocky, no co uz. Je to tak ako to je. Uz som sa viac menej otrepala. Ide sa dalej. Musi... 😊 po tych testoch to bolo prilis krasne na to, aby to mohla byť pravda. Nabuduce to snad dopadne lepsie.

@melinnda a ty sa ako citis?

melinnda
25. sep 2018

@sweat nabuduce to uz vinde!!! Verim tomu a velmi ti to prajem!!! Ja si to uz uzivam nevolnosti odzneli...a pupok uz pekne vytrca 😊 kedy planujete ist na dalsi a uspesny pokus? 😉

sweat
autor
25. sep 2018

@melinnda tak si pekne vychutnavaj pupok, dokial je este maly 🙂 kedy mas termín?

Chcela by som ist este v novembry, ale neviem, ci aj v centre budu zdielat moj nazor. Este som tam nevolala. Ak bude pauza 3 mesiace, tak az december. Pred Vianocami. Do toho sa mi moc nechce. Pre pripad, ze by predsa len nebol ani tentokrat uspesny...

mishka0508
25. sep 2018

@sweat no, moja u mňa pravdepodobne tiez nic. 9 dpt som začala krvácať a spustil sa mi menzes. Hotová som bola celý víkend. Nerátala som s tým ani náhodou. Takze v pondelok na 11 do som isla na krv. Ale tu v UK majú nejaké tie hodnoty iné. Povedali mi, že čokoľvek pod 5,8 je negatívne a všetko nad 5,8 je pozitívne. No a ja som mala 5,6. Na SR mi koordinátorka povedala, že všetko pod 5 je negatívne a všetko nad 5 tehotenstvo je. Tak neviem. V piatok idem znovu na krv a uz sa to snad definitívne uvidí. Ja mám stále taku nádej. Krvácam ďalej a menzes mam. Tak mi držte všetky palce. Mimochodom, včerajší clear blue ukázal negatívne, a dnešný lacný tesco test ukázal toto

melinnda
26. sep 2018

@sweat tak daj vediet ako sa rozhodnes....nech na teba myslim....raz to vinst uz musi!!!jaj a niekde som citala ze po vklade sa nema zehlit tak som sa za dlho zehlicky nedotkla 😀...termin mi zatial vychazda na 21.3....pupok rastie ja si to nejak neuvedomujem len satnik mi dava na javo ze sa nejak velmi rychlo zuzuje 😀 a kam chodis do centra?asi som sa pytala ale zabudla som

sweat
autor
26. sep 2018

@mishka0508 a ake stare bolo/i embryjko? Nechcem ti brat alebo naopak davat nadej. Drzim vsetky palce co mam. Ale na test by som sa nespoliehala. Ja som mala pozitivny clearblue este aj na druhy deň po negativnej krvi. Hcg sa do mocu uvolnuje neskôr ako do krvi. Mne pri hodnote 6 povedala doktorka,ze je to neprosperujuce tehotenstvo. Jednoducho prilis nizka hladina na 14 DPO. Daj vediet, ako si dopadla. Myslim na teba

sweat
autor
26. sep 2018

@melinnda takze budes mat mozno baranceka 😉 to je super, my barani sme dobre znamenie. Trosku tvrdohlave, ale bojovne 🙂
Zrejme to nechám az na ten december, aspon by mi po vklade vychadzala dovolenka, teda ak moje telo nezmeni nazor.
Inak ja zijem v Nemecku, takze ziadne zo slovenskych centier

mishka0508
26. sep 2018

@sweat Neviem od kedy sa rata embrijko...of vkladu, moja? Ak ano, tak krv mi brali na 11 deň od vkladu. Zlatko, ja nechcem, aby mi niekto dával nádej. Som radšej, ked mi to povieš takto a ja si nebudem robiť zbytočne nadeje. Takze moc si to cením. Dakujem moja

mishka0508
27. sep 2018

@sweat Dnes rano.... presne na 14 deň od vkladu. Zajtra krv a rozhodne sa definitívne 🙏🙏🙏🙏