Embryotransfer August 2018
Ahojte dievčatá. Nájde sa tu niekto, koho v najbližšej dobe čaká ET a chcel by sa podeliť o pocity, skúsenosti, úspechy či neúspechy?
Tak to budem silno drzat palce aby hcg bolo vysoke 🙂 .. Mna tiez boli hlava ale aj podbrusko sem tam aj prsia sa mi zvacsili ale predpokladam ze to z estrimaxu
@alexwarring hlavu hore, viem ze je to ťažké, ale ide sa dalej. Dockame sa toho vytuzeneho babatka, len ta cesta bude mozno trochu komplikovana. Vsetko bude zase dobre
@ivushkaa preco ides rovno aj na utz?
@sweat vdaka ;) len to cloveka rozculuje, ze niekto sa o seba len oprie a hned ma dieta a poriadne sa on nestara, a potom su tu ludia ako my, ktori ho strasne chceme a nemozeme mat
@alexwarring ja neviem mam napisane na papieri, co mi dali v heliose spravu o ket, tak tam je ze kontrola hcg a usg. Mne sa to zdá skoro si myslím. Zajtra už budem tam. Konečne.
@alexwarring To máš pravdu, poznám jednu babu, co ma dve deti a nestará sa o nich vôbec lebo pije a deti ju vôbec nezaujímajú, o jej deti sa stará babka a nasla si teraz priatela a chce s nim dalsie dieťa. Hlavne ze o tie dve sa nema kto postarat. To je ozaj na porazenie.
@ivushkaa drzim palce, snad aspon ty nas prekvapis pozitivnou spravou.
@alexwarring ja viem presne, co myslis, tiez ma to strasne dlho hnevalo, ,ale takto nemozes rozmyslat, lebo to potom boli este viac
@sweat Nie vždy, ale niekedy ma to tak prepadne hlavne ked vidim tych, poviem to skaredo, ktori sa kotia rok co rok. No dnes som bola na konzultacii, mohli sme ist hned do dalsieho cyklu a vkladat dvoch drobcov, ale napokon sme sa s lekarom dohodli, ze spravime este dalsie testy, takze som dostala vymenny listok na hematologiu a sestricka ma bude objednavat aj na reprodukcnu imunologiu, kedze sa ani raz nic nechytilo, ci nebude nejaky problem tam
@alexwarring to je dobre,aspon sa nieco deje. Mozno tam je niekde problem, ktory stoji v ceste a dá sa odstrániť.
Ja som bola dnes na punkcii, nakoniec nasli 8 vajicok, z coho som bola prekvapena nielen ja ale aj doktora 🙂 zajtra o desiatej tam mam volat, ze co a ako,ci predsa len nebude PK. Tak uvidime
@sweat joj drzim palciaky, nech to dobre dopadne, malo pozitivnych sprav je tu,treba viac ;)
@ivushkaa dievca daj nam echo potom ako to dopadlo u teba. drzim palce
@alexwarring Ahojte tak hcg budem zajtra ráno vedieť až, na usg zatiaľ nič nie je vidieť, akurat mi povedal ze na vajecniku mam az 5folikulov a maternica ze ma 10mm, takze vraj sa tam nieco deje.
A este mi vravel, ze dobry priznak je to, ze nespinim ani nekrvacam. Som sa ho pytala, ci to nie kvoli progesteronu, tak povedal, ze nie, vraj by som spinila aj pocas toho ako ho beriem.
@ivushkaa a preco ti nepovedia krv poobede? aj ti ju brali?
@alexwarring Ano brali, ale nevysetruju to u nas v labaku ale vozia to inam. A poobede moj gynekológ uz nerobil, takze sa nedalo, preto az zajtra rano
@ivushkaa jaj taaak, drzim teda palceky, test si uz novy neskusala, ci?
@sweat niee urcite to nevzdavaj vopred, staci jedno spravne embryjko a je to tam ;)
@sweat Neboj aj ked zostane len jedno hlavne, ze bude dobré. Ja som mala 5, spravne sa oplodnili tri, vyvijali sa pomaly vobec nie tak ako by mali ale nakoniec jedno za tych 6dní bolo blastocysta. Este nie je nic stratené, ja som uz tiez myslela ze nebude ani jedno.
Ja budem volať za hodinku a pol, ze co moje hcg, mam z toho nervy.
Dievcata v pondelok idem na kontrolu sliznice pred KET..drzte palce
@ivushkaa to ma mrzi a hlavne, ked Ti lekar dodal nadej, dufam, ze nabuduce nam to vyjde ;)
Ahojte všetkým ďakujem, uz som aj zacala spinit dnes ráno. Dáme mesiac pauzu a pôjdeme potom ešte raz skúsiť. Alebo možno nebudeme musieť, možno sa nejakym zázrakom podarí ...

@alexwarring nie ja uz neskusam test, lebo potom som z toho nervózna. Radšej kašlem na test, a dúfam, ze hcg bude pozitívne. Dnes ma pali zaha riadne, hlava celý deň - uz si na to začínam zvykať. Aj žalúdok ma bolel. Tak neviem, ci to uz psychika pracuje alebo co. Uvidíme.