Embryotransfer september 2018
Ahojte babulky. Ste tu niektorá, ktorá je uz po všetkých procedurach a uz len čakate na test? Ja som mala transfer presne pred týždňom a čakám. Pre mňa je toto ta najťažšia fáza. Ste tu niektorá, ktorá by sa chcela podeliť o pocity?
@mishka0508 tak to prosim s tebou :( :( bože dufam ze sa nic zle nedeje kurnik.
@lucia18121 mam strach
@mishka0508 som s tebou aspon tamto na dialku, nejdes na pohotovost?
@lucia18121 tu v UK to nikto nerieši. Tu sa proste tehotenstvo riesi az po 12 tt
@mishka0508 aj som si myslela, ak ti mozem odporucit tak len asi klud- lahni si a oddychuj. Nerobila si nic namshave?
@mishka0508 dakujem 😍
@mishka0508 to ešte nič nemusí znamenať.ja som chodila pri dcérke na injekcie ku gyn hneď od pozitívneho testu.vravel vždy,že mi to tam zabetónoval 😂
Možno staci len troska liekmi pomôcť,držím palce ale sla by som hneď na pohotovosť!
@toncka13 ako som písala vyssie, tu v UK neriešia tehotenstvo az do 12 tt. Takze na pohotovosti mi fakt nepomôžu. Navyše, je to este príliš skoro a ani n sone nic nebude vidieť. Ja si denne picham prolutex, co je vlastne na udržanie tehotenstva. No, od včera som už nemala ani kvapku krvi.... klop-klop... Bohuvdaka🙏🙏🙏
@mishka0508 tak tvoj drobec Ti robi riadne stresy.Snad už bude,len dobre
@mishka0508 bude to dobre neboj.dziˇ palce veľmi
@janulka232 ja som dnes povedala,že toto škvrňa, ked sa narodí, dostane hned na prdel😆😆
@toncka13 ďakujem moc 🙏🙏🙏
@mishka0508 veľmi ti to prajem,je to ten najkrajší pocit na svete❤️Ja to s mojou dcérkou prežívam 3 roky každý deň ❤️❤️
@mishka0508 dnes 11 deň a test neg.ok nevadí počkám na 🔴a pojdem asi hneď na druhé ket‼️
@mishka0508 tak nech už Ta tolko netrapi,lebo dost su to stresy.Mna tiež čaka v pondelok kontrola
@lucia18121 baby ja tiež som v 5tt 🙂
Babulky, u mna nic..14 den test negatívny:/ neviem teraz ci ma zmysel ísť cim skôr do ďalšieho KET alebo hľadať príčinu neúspechu..
@lelluska a maš spravene nejake vyšetrenie čo baby spominaju na koniku? Hematologiu,imuno a endokrinologiu
@toncka13 je mi to luto bodaj by krv ukazala nie čo ine.Ale super,že sa nevzdavaš a ideš bojovat dalej a si pozitivne naladena
@janulka232 moj gyn mi robil výsledky na hemato parametre aj preproimuno, štítnu mam vporiadku. Ked som sa ho pýtala, ci si mam ísť porobiť vyšetrenia na špecializovaných pracoviskách povedal, ze je to zbytočne lebo všetky parametre mam vystrene. Z CARu mi dnes doktorka napísala ze môžme ísť do ďalšieho KET s pridaním etrogenov.
@lelluska a je to tvoj ktory vklad? Tak ja som si spravila vyšetrenie v PO na imuno a mam nastavenu liečbu.Aj,ked niekedy je to,len o štasti či sa podari,alebo nie.
Ahojte pridám sa k vám... Ja som bola 27.9 na KET... Dnes sme s mojim už nevydržali a testovali... Len jedna čiarka... Utesujeme sa tým ze je ešte skoro... Na krv idem pondelok... Testoval niekto tak skoro a vyšiel mu pozitívny...
Od stredy mam bolesti ako by som mala dostať menzes... Tak dúfam ze bude všetko v poriadku...
Pekný deň vám všetkým prajem..
@janulka232 tu v At sa na krv nechodí,keď je pozitívny ide sa potom normálne ku gyn.a do centra len na kontrolný ultrazvuk v 8tt.
@lucia18121 ďakujem... Myslim pozitívne...😊😊
@toncka13 zlatik, ja ťa stale nechcem utesovat, ale myslím si, že 11 dpt je stale skoro na test. Mne sa ta ciarka objavila jemnucko jemne az na 13 deň. Tak pockaj este. A na 14 den urob digi test. Pre mna su top. Sice drahsie, ale reklamu.
@toncka13 *neklamu .... to opravovanie ma raz zabije😆😆😆
@toncka13 zlatik a keď si spomínala dcérku, tak ja, bohuvdaka, mam nadherneho 5,5 ročného syna, takže viem o čom hovoríš ❤❤❤
@janulka232 ty si v 5tt? Tak velika gratulacia. Ja som dnes 5+3tt. V pondelok mam sono, tak verím, že uvidím aspon gestacny vak a ze bude presne tam, kde ma byt😍😍😍
@pantapanta pozri, co vsetko mi vyvádza to moje druhé bábätko. A ver mi, že nič iné mi nepomáha len pozitívne myslenie. Ako vážne. Čokoľvek negatívne mi prebehne hlavou, okamžite vypinam hlavu.

@lucia18121
@toncka13 ach dievčatá, bola som pred chvíľkou v sprche a krv. Prosím všetkých svätých, nech je všetko v poriadku