Embryotransfer september 2018
Ahojte babulky. Ste tu niektorá, ktorá je uz po všetkých procedurach a uz len čakate na test? Ja som mala transfer presne pred týždňom a čakám. Pre mňa je toto ta najťažšia fáza. Ste tu niektorá, ktorá by sa chcela podeliť o pocity?
@lucia18121 tak aj dúfam,že bude všetko v poriadku,ale chvalabohu je to už dobre,tak snáď sa to nezopakuje.Tak super,že budeš mať už knižku ktovie kedy ja dostanem.No najradšej by som chodila na kontroly každý týždeň
@lucia18121 tak som zvedava čo na najbližšiej kontrole sa dozvieme ;)
@janulka232 ahoj jani, tak ako sa Ti dari, dufam, že je všetko ok. Mna v utorok caka vklad.
@luciam11 tak ja sa neviem zbavit toho špinenia.Rano trošku špinim a cely den nič.Velmi sa bojim aby bolo všetko v poriadku.Silno Ti budem držat palce teraz to už určite vyjde
@janulka232 neboj, vsetko bude v poriadku, nepripuštaj si ani ine, myslim na teba, neboj postupne to prejde, to je strasne, ako sa zena musi velmi bat, ale tie 3 kriticke mesiace prejdu a budete ok!!
@luciam11 ved to je hrozne vkuse mame strach už od vkladu.
@janulka232 ahoj moja, ako sa citis? Uz to spinenie konecne prestalo?
@lucia18121 vobec to nechce uplne prestat.Dnes už som si aj poplakala,lebo bojim sa,že to zle skoči.Mala som ist na kontrolu až vo štvrtok,ale už pojdem v pondelok nech namna už pozrie.A ty sa ako citiš?
@janulka232 spinenie nevešti zvyčajne nič dobre, pevne verim ze tivto dobre dopadne kurnik, ak pojdes zajtra na ko, tak napis co zistili. Budem na tebz mysliet.
Ja dobre klop klop klop, uz mi ani zle nebyva tak uz som v pohode
@lucia18121 ďakujem.Ved aj preto sa bojim,lebo žena by spravne nemala špinit ani krvacat,ked je tehotna aj,ked sa to stava.Kamoška špinila do 12tt,ale ona mala hematon.A Teba nepobolieva trochu bruško? Jasne zajtra dam vediet ako som dopadla,ale dnes zase cely den žiadne špinenie,ale začala som pit aj citronovu vodu
@lucia18121 ahoj tak akurat idem od doktora.Zatial je všetko v poriadku aj,ked občas špinim.Babätko ma 1cm a pekne mu bije srdiečko.Doktor mi vybavil taky väčši ultrazvuk na 9.11.zadarmo tak super.A nech drobec konečne ma nestraši 🙂
@janulka232 to sa dobre číta,všetko bude dobre❤️
@janulka232 hrozne sa s Tebou tesim :*, uz je dobre ked clovek vie na com je vsak? :* drzkaj sa
@lucia18121 ďakujem.Tak som trochu kludnejšia kym sa zase nahodou neobjavi špinenie.Na tyžden krv a už budem mat aj tehotensku knižku ;)
@janulka232 no ja som tiez v strese ci bude vsetko ok ;) ja ideem 7 na kontrolu tak sa uz tiez tesim ;)
@lucia18121 ty sa ešte načakaš kym pojdeš na kontrolu,ale určite bude všetko ok ved nemaš žiadny problem.
@luciam11 zajtra maš vklad nie? Tak silno držim palce a myslim na Teba :*
@janulka232
ahojky,dakujem Ti jani,uz ho mam za sebou. Som si na Teba spomenula, ako sme trcali dnes v zapche. Vklad nebol nic moc, ale verim,ze to vyjde
@luciam11 veď tri razy meškať kvôli zápche to je hrozne tie ceste. Ale snáď ste dlho nemeškali. A aj teraz si si dávala lepidlo? A teraz si si dávala vklad až dve nie? Musíš veriť,že tento krát to výjde a pridaš sa k nám tehuľkam 😘,takže teraz,len oddych
@toncka13 čitala som v druhej diskusií,že si bola teraz na vklad tak tiež silno držím palce aby to vyšlo😉
@janulka232 dakujem🌸ani včera som bola
@janulka232 stihli sme to my sme isli skor a prisli sme presne,no vela zien meskalo. Mala som Harbulaka a teda ten vklad bol hrozny. Davali mi 2 blastocysty, ostali nam este 2 a 5 prvojadier.
@toncka13 aj ja ti drzim velmi silno palce ♡, ako sa citis?