Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@adkaaa ďakujem 🙂 napodobne gratulujem aj ja tebe, tak super myslela som si ze sa v centre pomylili a teraz si mi to potvrdila 🙂 tak konecne mam v tom jasno 🙂 jo tp sa urcite este posunie taze to berem len orientacne 🙂 ja chodim do Heliosu v Kosiciach ale s tamad ma uz vyradili uz len ku svojej dr. budem chodit, teraz ma dovolenku a kontrolu mam az po 20tom tak tiez som zvedava ako to bude a pevne verim ze drobec rastie ako ma 🙂 ty kam chodis??? Pekne tehulkovanie aj tebe 🙂
@ivankalaco krása Ivi ❤️❤️❤️
@lenka876 neviem ci si mala 3 alebo 5 dennu kultivaciu,v oboch pripadoch si podla tabulky v norme. Cisielko je v poriadku,nech krasne stupa. Zo srdca blahozelam !!!
http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
@ericia Ďakujem veľmi pekne 🙂

@babikadaska Šikulka.. máme vďaka tebe vo všetkom prehľad..

Juj baby ale ste sa tu krásne rozbehli, bodaj by nám to všetkým vyšlo 😊😊 zajtra mi držte palce idem na kontrolné hcg...dúfam že už bude nižšie a budeme môcť ísť na ďalší ket....
@princess59 ahoj, prosim ta ake hcg si mala na prvej kontrole?
@babikadaska ja idem na utz uz 16.8 🙂 uvidime ci nieco bude pocut
@zuz115 po dvoch týždňoch od vkladu 5 daňovej blastocysty som mala hcg 317 tri dni nato iba 113 a to po 10 dňoch narástlo na 130... Som zvedavá čo bude zajtra lebo už som aj odkrvácala tak ma tá 130 zaskočila....dúfam že zajtra to už bude nižšie
@princess59 drzim palce nech to rychlo klesa a mozes ist hned dalej! nove zaciatky nova nadej!
@zuz115 a ty si nam nepovedala dnesny vysledok hcg alebo som ho prehliadla ?? Tak teda sa tesim a blahozelam k pozitivnemu vysledku !!! 🙂
Cakatelky na hcg 💉
chmurkaxy 10.8.
e1i 13.8.
normab
Cakatelky na ❤
katka8817 - 13.8.
zuz115 - 16.8.
ericia 20.8.
ivankalaco 21.8.
babikadaska 24.8.
lienocka1988
lenka876
Tehulky 👼
adkaaa
lucia262
michaela1905
janickalili
Cakatelky na ET/KET 🏥
efkaelfka
anavianavi
princess59
@babikadaska 1302

Ach.. Na jednej strane sa velmi tesim, na druhej strane mam vacsi strach 😣
@lenka876 kedy ides na kontrolne hcg ?
@babikadaska mala by som ist v utorok 14.8 ale nakolko mi chyba prolutex tak potrebujem ist o den skor...
Kokos baby, dnes ma inak bolia krize... Brucho nic ale krize, od prebudenia...
@lenka876 aj mna bolia krize. Vraj sa pomalicky roztahuju kosti aj panvove dno. Vsetko sa to deje od prveho dna. Vsetko funguje ako ma 🙂
A co sa tyka strachu chapem ta. Mne uz 3x potvrdili zvysujuce sa hcg a nestaci mi to. Neviem sa dockat piatku kedy idem na kontrolu s hyperstimulakom a znovu mi budu robit hcg. Som klbko nervov.
Pojdes si dat niekde robit hcg ako samoplatca ? 14 je strasne daleko....
@zuz115 kolko ti vkladali embryjok ?
@babikadaska jedno
Ahojte baby ,chystá sa niektora z vás alebo už podstúpila prenatálny skríning v 11tt? Že vraj v tomto týždni je dôležitý si ho dať spraviť .
@zuz115 juuj hcg vysoke aj na dva 🙂 fakt pekne sa uchytilo 🙂 ides na nejau kontrolu hcg alebo uz rovno na ultrazvuk ?
@babikadaska akurat som sa o tom bavila s polovickou ze v piatok zbehnem k svojmu gynekologovi.... Nech som kludnejsia... Mam tqky vnutorny pocit ze je to ok a zbytocne sa nervujem, ale istota je istota 😂
@lenka876 uplne mi citas myslienky !!tiez mam pocit ze je vsetko ok,a aj tak chcem mat vecsiu istotu stale dookola. Manzel mi povedal,ze ma uz pozna,ze to nie je strach,ale iba zvedavost.
Tak si tu v piatok napiseme hcg hodnoty 🙂
@ivankalaco aky mas teraz rezim? Chodis do prace alebo si doma ?
A este ma zaujima,ci po prvom ultrazvuku v R.uz budes chodit na tehotemsku poradnu k svojmu gynekologovi na Sk ?
@babikadaska Som zamestnaná, ale som doma..Budem chodiť do poradne na SK a na dôležité vyšetrenia do Reprogenesisu..

@lenka876 v inej téme som zdielala toto (za tie roky mám nazbieranych veľa success stories). Vždy je nádej🙂 Jedna Americanka mala na 14den po transfere hcg 1. Áno,jeden. A porodila zdravé babo 🙂 A tato mala 8 a ma z toho dvojicky 🙂