icon

ET/ KET 7. 4. 2025

lienka_9
7. apr 2025

Ahojte, bol dnes niekto na vklade ako ja? 🥰

lienka_9
autor
9. apr 2025

@matushka17 asi v sobotu

macinka8
9. apr 2025

@lienka_9 určite kto by aj nie. Ja túžobne čakám na ten môj šťastný tiež.

macinka8
9. apr 2025

@lienka_9 ale ak sa môžem ešte opýtať čo znamená nativ?

inkanka83
9. apr 2025

@macinka8 nativ - je to myslim priprodzeny cyklus bez liekov. Folikulometria, sledovanie ovulacie a vysky sliznice maternice a vypocitany vklad podla toho kolko dnove embryjko mas. Opravte ma niekto ak sa mylim.

lienka_9
autor
9. apr 2025

@macinka8 nativ je prirodzený tvoj cyklus bez liekov. Aj môj Dr chcel najskôr nativ ale ja som chodila k môjmu gynekológovi na folikulometriu takmer pól roka a nie vždy som mala priaznivú ovulaciu.. takže mám liekov až až .. pri prvom ET som toľko toho nemala

sju2511
Autor odpoveď zmazal
lienka_9
autor
13. apr 2025

Ahojte baby, ako sa cítite?

inkanka83
13. apr 2025

@lienka_9 ahoj telesne, stale rovnako, bolest v krizoch. Emocne som dost smutna. Asi to nevyslo. Na 5 a 6ty den som mala na teste ducha. Dnes som 10ty a nic. Ach jo...
A ty?

lienka_9
autor
13. apr 2025

@inkanka83 ahoj napíšem ti spravu

matushka17
13. apr 2025

@inkanka83 ja som na tom tak isto :( na 5 deň duch a dnes 9 dpt a test biely

inkanka83
13. apr 2025

@matushka17 mrzi ma to. Tazko sa hladaju slova. Konecny verdikt bude az krv, ale sancu tomu uz nedavam. Neviem ci pojdem do dalsieho ivf, uz mam vela rokov. A ty mas este embryjka.

matushka17
13. apr 2025

@inkanka83 nočná už tomu nedávam žiadne šance, už sa s tým zmierňujem. Ja mám ešte jedno embryo ale najlbizsi rok zase dám pauzu. A možno motyka vystrelí a podarí sa prirodzene. Ale určite ďalší proces ivf nepôjdem. A ty ??

inkanka83
13. apr 2025

@matushka17 embryjko uz nemam a fakt neviem ci ist do dalsieho ivf. Ja mam 6r syna prirodzene aj ked pred tym sme absolvovali niekolko vysetreni a iui. Uz som mala ist na ivf a podarilo sa. Ked sme chceli druhe, zasa to neslo, tak sme sli najprv na 4xiui a hned na ivf. Mala som 3ks 5dnove blastocysty. Vlozili mi 2ks a mam teraz 16mesacnu dceru. Teraz som si dala vlozit to co mi zostalo, lebo ved co to vyhodim...
Ale pre moju smolu som sa nato 3 dieta tak namotala, ze teraz to dost zle znasam, ze to nevyslo. Musim si to premysliet cim skor, vek nespomalis. Koncom roka budem mat uz 42 🙈

matushka17
13. apr 2025

@inkanka83 oooch to ma mrzí, viem ako sa cítiš. Ja mam 4 ročnú dcérku prirodzene a a túžba po 2 dieťati je rovnaká ako pri prvom (co moje okolie nechápe a tvrdí, že sak máš aspoň jedno). Poriadne si to treba premyslieť a pokiaľ vládzeš psychicky, fyzicky a finančne tak by som do toho šla 🙂

Inak teraz mi to nedalo a spravila som si test (mamatest) a mam tam slabú čiarku, ja som z toho úplne mimo.

inkanka83
13. apr 2025

@matushka17 no tak este je mozno nadej budem na teba mysliet nech silnie. Ja mam dake TOTO testy. Mozno su to shity 🙄 ale aj tak. Stvrtok by som mala ist na krv, ale skusim tam zavolat, ci mozem uz v stredu, aby som si pripadne hned dohodla konzultaciu na dalsie ivf. A cez sviatky to s manzelom preberieme a uvidime, ze ci ideme dalej, alebo staci.

macinka8
16. apr 2025

@matushka17 ahoj no ako skúšala si si robiť ešte ten test? Baby skúšajte ja mám nakoniec pozitívny výsledok. Ducha som mala na 10 deň az

cetrin
16. apr 2025

@lienka_9 caute dievcata aj ja sa k vam pridavam, na vklade som bola v pondelok, takze dnes je len 2dpt. Nekonecne cakanie, strasne na to stale myslim ci to vyslo ci to nevyslo. Toto je nase 5ivf (prve v Martine, prvy a jediny vklad nakolko sme mali len 2 embrya a odporucili nam vlozit obe kvoli vsetkym mojim okolnostiam). Dufam ze sa to podari 🙏🙏🙏 je to nas posledny pokus s Ivf. (Uz mame jedneho syna z cyklu c.2 )… ako sa mate vy?

lienka_9
autor
16. apr 2025

@cetrin ahoj ja mám dnes 9dpt

macinka8
16. apr 2025

@lienka_9 tak vyzerá že to pôjde. Ja som robila klasické aby som vedela porovnávať intenzitu.

lienka_9
autor
16. apr 2025

@macinka8 aj tie mám 😊 toto som si robila len tak

cetrin
16. apr 2025

@lienka_9
@macinka8 super baby parada ❤️🙏 videli ste uz nieco 4dpt? Ci skor od 5 dna zacat 😅

lienka_9
autor
16. apr 2025

@cetrin ja mám tie robené od 3DPT (hneď prvý vrchný) a 5dpt je 3tí od vrchu

cetrin
16. apr 2025

@lienka_9 wau mne sa jemne crta nieco uz na tvojom na 3dpt. Ale mozno je to len fotka. Ty si uz vtedy videla nieco?

lienka_9
autor
16. apr 2025

@cetrin áno videla som

macinka8
17. apr 2025

@cetrin no ja som až na 10 deň mala slabého ducha. Len dnes dosť spinim dokelu.

macinka8
22. apr 2025

@matushka17, lienka_9 ,@cetrin ako sa drzite baby

macinka8
29. apr 2025
@cetrin

@lienka_9 caute dievcata aj ja sa k vam pridavam, na vklade som bola v pondelok, takze dnes je len 2dpt. Nekonecne cakanie, strasne na to stale myslim ci to vyslo ci to nevyslo. Toto je nase 5ivf (prve v Martine, prvy a jediny vklad nakolko sme mali len 2 embrya a odporucili nam vlozit obe kvoli vsetkym mojim okolnostiam). Dufam ze sa to podari 🙏🙏🙏 je to nas posledny pokus s Ivf. (Uz mame jedneho syna z cyklu c.2 )… ako sa mate vy?

@cetrin ako ste dopadli??

cetrin
29. apr 2025
@macinka8

@cetrin ako ste dopadli??

@macinka8 u nas sa chytilo a pustilo- len duchovali testy a potom na krv test uz 0 hcg….a ty ako?

macinka8
29. apr 2025
@cetrin

@macinka8 u nas sa chytilo a pustilo- len duchovali testy a potom na krv test uz 0 hcg….a ty ako?

@cetrin ja som dnes bola na kontrole som 7tt a už počuť aj srdiečko. Ale som neustále v strachu a dnes som zase veľmi spinila a zistili mi hematóm. Tak zase sa niečo komplikuje. Dúfam že sa vstrebe. Musím viac menej ležať.

macinka8
29. apr 2025
@cetrin

@cetrin mrzí ma to veľmi nakoľko som čítala že už si si mnohým tiež prešla ako ja. Sa čudujem že ti dve vložili.