ET/ KET 7. 4. 2025
Ahojte, bol dnes niekto na vklade ako ja? 🥰
Ahojte baby, ako sa cítite?
@inkanka83 ja som na tom tak isto :( na 5 deň duch a dnes 9 dpt a test biely
@matushka17 mrzi ma to. Tazko sa hladaju slova. Konecny verdikt bude az krv, ale sancu tomu uz nedavam. Neviem ci pojdem do dalsieho ivf, uz mam vela rokov. A ty mas este embryjka.
@inkanka83 nočná už tomu nedávam žiadne šance, už sa s tým zmierňujem. Ja mám ešte jedno embryo ale najlbizsi rok zase dám pauzu. A možno motyka vystrelí a podarí sa prirodzene. Ale určite ďalší proces ivf nepôjdem. A ty ??
@matushka17 embryjko uz nemam a fakt neviem ci ist do dalsieho ivf. Ja mam 6r syna prirodzene aj ked pred tym sme absolvovali niekolko vysetreni a iui. Uz som mala ist na ivf a podarilo sa. Ked sme chceli druhe, zasa to neslo, tak sme sli najprv na 4xiui a hned na ivf. Mala som 3ks 5dnove blastocysty. Vlozili mi 2ks a mam teraz 16mesacnu dceru. Teraz som si dala vlozit to co mi zostalo, lebo ved co to vyhodim...
Ale pre moju smolu som sa nato 3 dieta tak namotala, ze teraz to dost zle znasam, ze to nevyslo. Musim si to premysliet cim skor, vek nespomalis. Koncom roka budem mat uz 42 🙈
@inkanka83 oooch to ma mrzí, viem ako sa cítiš. Ja mam 4 ročnú dcérku prirodzene a a túžba po 2 dieťati je rovnaká ako pri prvom (co moje okolie nechápe a tvrdí, že sak máš aspoň jedno). Poriadne si to treba premyslieť a pokiaľ vládzeš psychicky, fyzicky a finančne tak by som do toho šla 🙂
Inak teraz mi to nedalo a spravila som si test (mamatest) a mam tam slabú čiarku, ja som z toho úplne mimo.
@matushka17 no tak este je mozno nadej budem na teba mysliet nech silnie. Ja mam dake TOTO testy. Mozno su to shity 🙄 ale aj tak. Stvrtok by som mala ist na krv, ale skusim tam zavolat, ci mozem uz v stredu, aby som si pripadne hned dohodla konzultaciu na dalsie ivf. A cez sviatky to s manzelom preberieme a uvidime, ze ci ideme dalej, alebo staci.
@matushka17 ahoj no ako skúšala si si robiť ešte ten test? Baby skúšajte ja mám nakoniec pozitívny výsledok. Ducha som mala na 10 deň az
@lienka_9 caute dievcata aj ja sa k vam pridavam, na vklade som bola v pondelok, takze dnes je len 2dpt. Nekonecne cakanie, strasne na to stale myslim ci to vyslo ci to nevyslo. Toto je nase 5ivf (prve v Martine, prvy a jediny vklad nakolko sme mali len 2 embrya a odporucili nam vlozit obe kvoli vsetkym mojim okolnostiam). Dufam ze sa to podari 🙏🙏🙏 je to nas posledny pokus s Ivf. (Uz mame jedneho syna z cyklu c.2 )… ako sa mate vy?
@matushka17, lienka_9 ,@cetrin ako sa drzite baby
@lienka_9 caute dievcata aj ja sa k vam pridavam, na vklade som bola v pondelok, takze dnes je len 2dpt. Nekonecne cakanie, strasne na to stale myslim ci to vyslo ci to nevyslo. Toto je nase 5ivf (prve v Martine, prvy a jediny vklad nakolko sme mali len 2 embrya a odporucili nam vlozit obe kvoli vsetkym mojim okolnostiam). Dufam ze sa to podari 🙏🙏🙏 je to nas posledny pokus s Ivf. (Uz mame jedneho syna z cyklu c.2 )… ako sa mate vy?
@cetrin ako ste dopadli??
@macinka8 u nas sa chytilo a pustilo- len duchovali testy a potom na krv test uz 0 hcg….a ty ako?
@cetrin ja som dnes bola na kontrole som 7tt a už počuť aj srdiečko. Ale som neustále v strachu a dnes som zase veľmi spinila a zistili mi hematóm. Tak zase sa niečo komplikuje. Dúfam že sa vstrebe. Musím viac menej ležať.

@matushka17 asi v sobotu