Hádka pred vkladom embrya
Zajtra mám vklad embryá a keďže nik nevie o tom,že podsrupujeme IVF išla som dnes zaniesť darčeky k mojim rodičom.Moja mama ma aj meniny aj narodky.bola som tam cca od 16 do 20 tej.Pan manžel sa so mnou normálne bavil keď som došla domov a potom zrazu si zmyslel že som došla domov neskoro,veď som povedala,že tak dlho nebudem.Chceli sme vklad poistiť ešte spermiami.A ja som za debilku...zas a opäť. Lebo sex okolo 20-21h je neprípustný to už je neskoro.Normalne sa mi sníva....Ak je tu nejaká žena čo má plné zuby mužov a radšej by chcela žiť so ženou píšte. Lebo ja už mužom nerozumiem.Nenormalne...namiesto podpory a dobrej nálady som zas za p...že radšej idem k rodičom ako riešim otehotnenie Ešte že som podstúpila celý cyklus ivf so všetkými injekciami a tabletkami a mladý panko je ešte oduty.Zacinam mať neskutočnú alergiu na chlapov.Ako fakt!
@marseillefan Ty o voze a ja o koze. 😂 Ja som len chcela povedat, ze je absolutne jedno, ci je par heterosexualny alebo lesbicky. Muzska polovicka (hetero par) resp lesbicka(ktora je muzom) maju svoje kralovne, su to ich matky. To, ze sa lesbicke pary viacej rozvadzaju nedokazem urcit, kedze u nas to oficialne nie je povolene a lesbicky akceptujem, ale nemam ziadnu kamaratku tymto smerom orientovanu.
Muž, pre ktorého nie som stredobodom vesmíru a nemá ku mne úctu, si nezaslúži, aby som mu vynosila a porodila dieťa.
Tak.
to je povahou... môj mm by mal byť podľa znamenia utiahnutejší - ale moc sa mi nezdá... skôr impulzívny. Tiež mám ten pocit žeby som chcela žiť aspoň pár dní sama.... so ženou isto nie - mne sa to bridí.
buď v kľude my sme sa pohádali pre takú blbosť, že keď som to rozprávala otcovi tak mi povedal že som mala zastaviť auto , otvoriť dvere a chlapa poslať do čerta... Možno to spravím keby sme boli pár km za načim mestom, ale nie v inom okrese a zrovna na horskom priechode... 😉
nejak vyskakovať nechcem a ani nemôžem - máme spolu deti.
@ckatka no len ten stredobod vesmíru nebudeš pre muža do plnoletosti detí... 😉
Dnes ta velmi dobre chapem. U nas sa schyluje k burke. Zatial sa ovladam ale kazdym dnom mi muz lezie viac a viac na nervy. Proste vianoce su predodvermi.
Nechapem ale ako poistujete vklad spermiami.
@deti95060810 prečo nie? Aj také sa stáva, dokonca aj viac ako 40 rokov, dva také pára som mala možnosť poznať veľmi dôverne
@andreatytler dúfam že táto akože vianočná atmoska to spraví. On má veľmi zle spermie preto to postupujeme. Skúšame všetko,to sú také pokusy..výkriky do tmy
a to chceš s takýmto človekom rodinu? Nečítala som všetky príspevky, stačí mi začiatok.
no prečítala som si aj ďalšie komentáre. Takže ak ste obaja výbušní a nebudete na sebe pracovať, bude sa to stále opakovať. A je na tebe či ti to vyhovuje alebo nie. Ak chcieš niečo zmeniť, tak to zmeň. Nemá zmysel stále nadávať. Samé od seba sa nezmení nič.
Dieta niekedy do vztahu prist nechce, lebo je tam dovod. Mozno sa ti tieto situacie snazia nieco naznacit 🙂
Je to od neho neohladuplne a infantilne vyvolat (pripadne sa nevyhnut) hadke pred vkladom embria. A este v klude zaspi.
Podla mna je nervozny lebo vie ze toto vsetko musite podstupovat kvoli nemu. Na miesto vdaky...
Dnes drzim paste.
@kvetinka75 sme spolu dlhé roky nechcem ho vymeniť. Myslím,že každý si začne po rokoch sem tam liezť na nervy
@twinflame nad tým som tiež rozmýšľala,ale on má tak hrozne výsledky,že s ním by neotehotnela ani iná žena.nechcem aby to vyznelo hlúpo,no viete ako to myslim
@number19 veď to ma nas...ze v takejto situácii dusno a stres.tiež si myslím že ma nervy hlavne neverí lekárom. To ani na sto percent,ale čo iné zostava Ďakujem.
Ja by som to nezlahcovala.Ta alergia bude iba narastat a bude to tazsie a tazsie v tehotenstve q ked pride dieta na svet.Ja by som na ten vklad nesla,podla mna vas vztah vonkoncom nie je ok a nepripisujem to nervozute z vkladu.
@maminkadeticiek idem naň uvidíme. Každá by išla pochybujem že by volala do centra že zahoďte to
@maminkadeticiek no môže to byť aj nemusí. Ale po tých rokoch čo sme spolu vieme aké sme povahy atď. Ak by to tak bolo prečo majú ženy deti s týraním,detskými,gamblermi? Ťažko to definovať
Telefón prepisuje🤦🤦🤦🤦deti s tyranmi,fetakmi
prosim ťa autorka, v kazdom vztahu su problemy, aj hadky - idealny vztah neexistuje na svete a je nemozny. Ja sa viem nasrat aj sama na seba 😉

@liusa82 áno hádať sa dá s každým. So ženou som nežila iba chodila.Ak to možno nazvať chodením. No aj ta vie vytočiť. Už sa celkom ukludnujem no vzťahy sú proste také...raz hore,potom dole🤦