Helios alebo Iscare v Martine
Pekny podvecer...prosim poradte mi ktore centrum si mam vybrat. Ja som bola rozhodnuta pre iscare v Martine ale moj gynekolog mi odporuca Helios kedze s nim spolupracuje. Vraj iscare sa lekari stale menia a uz to nie je to co byvalo. Ostala som na vazkach kam teda mam ist. Chceme s manzelom absolvovat umele oplodnenie lebo uz dva roky sa nam nedari a hlavne ja uz mam vyooerovany pravy vajickovod po mimomaternicovom tehotenstve s prveho manzelstva. Prosim poradte mi.dakujem velmi pekne.
@smoulinka13 ahoj,si uz aj tehotna? 🙂
bola som v jednom aj druhom centre ale odporucam skor iscare, dr. Galo skor hlada pricinu kde je problem aj s dr. Gatovou. Helios ten nema potrebu hladat dovod preco sa nedari a len navrhne vklad za vkladom a nepatra po procine, je to az okaty biznis.
Galo aj Gatova predtým pracovali v Heliose takze skusenosti maju az az.
@kubkova ahoj v aprili sa nam narodil matej 🙂 nakoniec to vyslo
@smoulinka13 jeeej super 🙂 a na prvy šup? 🙂 A ak sa smiem opytat aky ste mali problem,ze ste museli ist do CAR a kolko ste tam nechali € ?Dik
@kubkova vyslo nam az druhe ivf 5.vklad...ja som bola ok len manzel ma zly spermiogram..oligoastenoteratozoospermiu..cele zle.mala som vela vajok a davali sme picsi takze nas to vyslo dost.prve ivf vsetko spolu vklady oplodnenia mrazenie lieky cca 3000 eur a druhe ivf cca 2000 eur.este mame 7 mraziacikov 🙂 ten vklad ked to vyslo som mala ohss bola som aj v nemocke ale vsetko dobre dopadlo...
Vy ako postupujete?
@smoulinka13 fuuu tak mas toho dost za sebou ☹ ale hlavne ze vsetko dobre dopadlo 😉 no manzel ma tiez zly spermiogram a ja som ok.Takze to budeme mat asi podobne ako vy...inak dooost tych 3000/2000 € .My sme uz na jedno ivf boli v kosiciach ale neuspesne a nemam ani mrazacikov a pre dalsie ivf sme sa rozhodli ist inde,hlavne niekde s inym pristupom a uspesnostou 🙂 Tak dufam ze sa podari cim skor...
@isabella22 no my sme za ziadnu konzultaciu neplatili... dokonca v Helliose, ked sa podari oplodnenie, tak neplatite ziadne poplatky iba 2 krat, potom si uctuju za ultrazvuk 17 ecok, co mi pride chore...
Mne sa zdaju obe centra cenovo podobne.. ale kazdopadne ISCARE v ludskom pristupe vitazi... Doktor Galo vie cloveka povzbudit... vzdy som odtial odchadzala s usmevom...
@maatulinka ja som v heliose neplatila ultrazvuk a to som tehu zaujimave....dokonca ani v sobotu som si sono neplatila..ano platila som si gynekologicku prehliadku ked som mala ist na konizaciu....od nas iscare hned caloval peniazky....ale kolko ludi tolko nazorov...
@kubkova ono je to aj o stasti a o psychike.hovorili mi ze vsak mne nic nie je to sa podari hned..a vas to kolko vyslo?
@isabella22 presne ako hovoris, je to o kazdeho nazore... neviem, preco od nas pytali, sama som tomu nechapala, zevraj iba 2x preplaca poistovna...
@smoulinka13 zatial mam psychiku v pohode 😀 dufam ze mi to vydrzi..... v kosiciach sme platili ,,len,, 600 € kratky protokol-lieky ,icsi,spermiogram a anesteza, ale ziadne kontrolovanie folikulov,ziadne kontroly -len na zaciatku a pred odberom.mala som malo vajicok a nakoniec len jedno bolo ,,vhodne ,, na vklad ale malo len 3 dni a neuchytilo sa ☹
@maatulinka tak to neviem,..to som este nepocula 😕

ahojte..u nás bol spermiogram úplne na jednotu (dok. povedala, že taký pekný už dlho nevidela) a aj tak nám odporučili ICSI... No oplodnili sa všetky vajíčka... Tak nad tým rozmýšľam, že sme si mohli dať normálne oplodniť nie ICSI...ale tak nakoniec jednu fazuľku mám v sebe a druhú v mraziačiku.. minuly sme tiež cca 1500e