icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

icub
21. feb 2011

tak sa majte dievcence, idem od tohto stroja, ved ja vas pridem trosku "nakazit" 😉

bberika
21. feb 2011

@sylvestra Aaaahoooj.Velmi ti dakujem za podporu,dufam,že sa čoskoro pridam k vam-štasnym tehulkam.A ako sa citim?Co ja viem,dobre,tak normalne.Nepozorujem žiadne zmeny.Ten čas do kontroly je nekonečnyyy.A ty ako?Už si si zvykla na to,že budeš čoskoro maminkou?Ale pssst,len tak potichučky 🙂 .

bberika
21. feb 2011

@icub
@majda27 Jaj dievčata.Veeelmi sa tešim(tak potichučky,pssst)že vam to vyšlo.Nešla som už vydržat,kedy napišete tie dobre spravičky.Veeelmi držim palčeky,tfuj,tfuj,tfuj,nech všetko dobre dopadne.Držkajte sa,opatrujte seba aj svoje malilinke pokladiky.Ja kontrola 28.2. Dufam,že sa na mna nalepil ten vaš vírusik 🙂 .JUPIIII!

ivankakov
21. feb 2011

@helenka12 ja beriem puregon 😀

ame
21. feb 2011

Baby, mam len 5 folikov, z toho su dve jednotkove, dve dvojkove, jedno je trojkove a to asi nic. Myslite, ze aj z tohto poctu sa mozu vyvinut pekne embryjka? Mam strach 😒

ivankakov
21. feb 2011

@icub
@majda27 teším sa s Vami.

helenka12
21. feb 2011

@ivankakov a zvysili ti davky? akolko si mala folikulov ja 5 v lavom v pravom nic nevidel.

netilka
21. feb 2011

@icub
@majda27 Baby, gratulujeeeeeeeemmm!!! 😉
Ako keby to bolo vcera, co ste pisali, ze zacinate s proverou.
Musi to byt strasne nadherny pocit. 🙂 🙂 🙂

icub
21. feb 2011

@bberika dakujeme 😉 ved preto posielame tie tehu virusiky, aby vas bolo co najviac...😉
@ame nic nie je stratene.. jasne, ze to zvladnu, staci jedno poriadne.. 😉 a aj z dvojkovych sa nakoniec moze vyklud velmi zive striebro (uz som to tu niekde pisala o kolegyni, ktora mala slabu 2ku a z nej je teraz zive trojrocne dievcatko)
oddychujte a ziadne stresy.. 😉

bielalady
21. feb 2011

Ahojte kočky... tak ja som si dnes robila test, síce poobede a hlavne BEZ ÚSPECHU,..... MS stále nikde..... 😠
Ak to nepríde do pondelka, tak pôjdem na gyn.

@danielkabn - aj ja som čakala na schválenie žiadosti 2 mesiace a odvtedy sa mi všetko rúca, všetky lieky na ivf v chladničke a MS nikde.... a tým pádom aj napätie s manželom sa len stupňuje, máme pocit že to nemá konca kraja, ale treba byť len fakt trpezliví, všetko je presne tak ako má 🙂 🙂 🙂

ame
21. feb 2011

@icub vdaka za povzbudenie a....GRATULUJEM, uzasny pocit, ze?
@majda27 tiez ti GRATULUJEM
Baby, ved len pred chvilkou ste zacali. 😀 🙂

icub
21. feb 2011

@ame no nesmies to vzdat, mne zostalo jedno na vklad a jedno na zamrazenie, ale co by si chcela viac, co s nimi potom?? takto sa vyselektuju len dobre a bude, aj dvojkove sa moze prebrat, nesmies hned hadzat flintu do zita
aaa ked uz sme takto ano ide to rychlo, len pri predstave co nas caka... fuuuuuuuuu este vela rozmyslania, aby vsetko dobre vydrzalo a dopadlo.. 😉

ivankakov
21. feb 2011

@helenka12 nie nezvýšili,dnes som mala približne 5 na pravom a 6 na ľavom, ale neviem to presne. Robil mi vag. sono, pekne ich bolo vidieť.

ivankakov
21. feb 2011

@helenka12 kedy máš kontrolu, ja vo štvrtok

bberika
21. feb 2011

@ame Neboj sa,urodu maš dobru.Doležite je,aby boli silne.Posielam tebe aj tvojim bublinkam veela pozitivnej energie. 🙂

speranza1
21. feb 2011

@ivankakov drzim palce moja 🙂
@majda27
@icub dievcata gratuuuuluuujeeem 😵 😵 😵 😵 tesim sa s vami prevelmi

izzie27
21. feb 2011

@bberika
@ivankakov
@icub Dakujem dievcence, len nechodte v mojich slapajach. Velmi Vam drzim palce a budem sa uprimne tesit, ked sa vam to vsetkym podari.

izzie27
21. feb 2011

@majda27
@icub Prave som sa docitala ze ste tehu, tak sa s vami tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim a gratulujeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
21. feb 2011

@helenka12 ahoj ja som brala puregon.

speranza1
21. feb 2011

dievcata a berie alebo bral z vas niekto dipherelin a menopur?

ame
21. feb 2011

@icub
@bberika Dievcata, dakujem. Ved ja myslim pozitivne. 😉

helenka12
21. feb 2011

@izzie27 a zvysovali ti davku? 😎

helenka12
21. feb 2011

@ivankakov kontrola v stredu,ja som tam bola v nedeu .tebe ich videl na pravom aj na lavom ?mne iba na lavom tych 5 a na pravom nic, .aj teba bolia vajecniky?.teraz zas apremyslam co zas nieje v poriadku ked mi tie jednotky zvysuju aj by som im zavolala ale je mi t blbe,aby som ich zbytocne neotravovala 🤐

danielkabn
21. feb 2011

@majda27 a @icub ,gratulujem vám potichúčky a aj ja chcem tehu vírusík,aj keď je to ešte skoro...ale ja si ho radšej chytím dopredu 😀 😀 😀 😀
@ame,veď to máš pekne veľa folíkov,nebojkaj a ver 😉 😉
@bielalady,vieš,len ja som čakala zbytočne jeden mesiac preto,že moju žiadosť poslali do zlej poisťovne a keby to dneska neobvolám,tak čakám minimálne ešte 2 týždne,kým by sa neschválená žiadosť vrátila do Helíka,tak mi povedal Krajko..a zároveň mi povedal,že som spravila dobre,že som to dnes obvolala ale zároveň sa mi ospravedlnil... 😉

icub
21. feb 2011

@speranza1 ja, dipherelin stipe a menopur sa da, len ma veeeeeela bubliniek, treba si davat pozor, aby boli vsetky prec😉

icub
21. feb 2011

@bielalady co ti povedal dr??? si tehu?

speranza1
21. feb 2011

@icub a ty si lieky mala v chladnicke alebo? pretoze niektore ho mali v chladnicke a ine nie...

danielkabn
22. feb 2011

dobré ráno dievčence,u nás je vonku strašná zimaaaaa... 😨 😨 ja chcem,aby už prišla teta jar,slniečko,spev vtáčikov,všade zeleň..bielej už bolo dosť..))) 😒 😒

santana2
22. feb 2011

@majda27
@icub dievčence blahoželam 🙂 dodavate mi nadej aby som to nevzdala a@izzie27 je mi to luto ako to dopadlo viem čo preživaš ale nevzdame to

icub
22. feb 2011

@speranza1 ja som mala lieky tak ako mi kazali, cize dipherelin bol v chladnicke (a asi pol hodinou pred pichanim som si ho vyberala von) a menopur som mala pri izbovej teplote, cize vonku.. 😉