Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@sylvestra Aaaahoooj.Velmi ti dakujem za podporu,dufam,že sa čoskoro pridam k vam-štasnym tehulkam.A ako sa citim?Co ja viem,dobre,tak normalne.Nepozorujem žiadne zmeny.Ten čas do kontroly je nekonečnyyy.A ty ako?Už si si zvykla na to,že budeš čoskoro maminkou?Ale pssst,len tak potichučky 🙂 .
@icub
@majda27 Jaj dievčata.Veeelmi sa tešim(tak potichučky,pssst)že vam to vyšlo.Nešla som už vydržat,kedy napišete tie dobre spravičky.Veeelmi držim palčeky,tfuj,tfuj,tfuj,nech všetko dobre dopadne.Držkajte sa,opatrujte seba aj svoje malilinke pokladiky.Ja kontrola 28.2. Dufam,že sa na mna nalepil ten vaš vírusik 🙂 .JUPIIII!
Baby, mam len 5 folikov, z toho su dve jednotkove, dve dvojkove, jedno je trojkove a to asi nic. Myslite, ze aj z tohto poctu sa mozu vyvinut pekne embryjka? Mam strach 😒
@bberika dakujeme 😉 ved preto posielame tie tehu virusiky, aby vas bolo co najviac...😉
@ame nic nie je stratene.. jasne, ze to zvladnu, staci jedno poriadne.. 😉 a aj z dvojkovych sa nakoniec moze vyklud velmi zive striebro (uz som to tu niekde pisala o kolegyni, ktora mala slabu 2ku a z nej je teraz zive trojrocne dievcatko)
oddychujte a ziadne stresy.. 😉
Ahojte kočky... tak ja som si dnes robila test, síce poobede a hlavne BEZ ÚSPECHU,..... MS stále nikde..... 😠
Ak to nepríde do pondelka, tak pôjdem na gyn.
@danielkabn - aj ja som čakala na schválenie žiadosti 2 mesiace a odvtedy sa mi všetko rúca, všetky lieky na ivf v chladničke a MS nikde.... a tým pádom aj napätie s manželom sa len stupňuje, máme pocit že to nemá konca kraja, ale treba byť len fakt trpezliví, všetko je presne tak ako má 🙂 🙂 🙂
@ame no nesmies to vzdat, mne zostalo jedno na vklad a jedno na zamrazenie, ale co by si chcela viac, co s nimi potom?? takto sa vyselektuju len dobre a bude, aj dvojkove sa moze prebrat, nesmies hned hadzat flintu do zita
aaa ked uz sme takto ano ide to rychlo, len pri predstave co nas caka... fuuuuuuuuu este vela rozmyslania, aby vsetko dobre vydrzalo a dopadlo.. 😉
@ivankakov kontrola v stredu,ja som tam bola v nedeu .tebe ich videl na pravom aj na lavom ?mne iba na lavom tych 5 a na pravom nic, .aj teba bolia vajecniky?.teraz zas apremyslam co zas nieje v poriadku ked mi tie jednotky zvysuju aj by som im zavolala ale je mi t blbe,aby som ich zbytocne neotravovala 🤐
@majda27 a @icub ,gratulujem vám potichúčky a aj ja chcem tehu vírusík,aj keď je to ešte skoro...ale ja si ho radšej chytím dopredu 😀 😀 😀 😀
@ame,veď to máš pekne veľa folíkov,nebojkaj a ver 😉 😉
@bielalady,vieš,len ja som čakala zbytočne jeden mesiac preto,že moju žiadosť poslali do zlej poisťovne a keby to dneska neobvolám,tak čakám minimálne ešte 2 týždne,kým by sa neschválená žiadosť vrátila do Helíka,tak mi povedal Krajko..a zároveň mi povedal,že som spravila dobre,že som to dnes obvolala ale zároveň sa mi ospravedlnil... 😉
dobré ráno dievčence,u nás je vonku strašná zimaaaaa... 😨 😨 ja chcem,aby už prišla teta jar,slniečko,spev vtáčikov,všade zeleň..bielej už bolo dosť..))) 😒 😒

tak sa majte dievcence, idem od tohto stroja, ved ja vas pridem trosku "nakazit" 😉