Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ame Dakujem aj tebe velmi pekne.Ste take zlate a ja tomu este stale nemozem uverit 🙂 .Dala som si vlozit len jedno embryjko,lebo,ako som uz spominala,pre staru korytnacku ako som ja by boli dve embryjka riziko. Budem velmi rada,ked ho v zdravy a hlavne zdrave vynosim. A ty ako pokracujes? Kedy bude ET? 🙂
@ivankakov Dakujem 🙂 a dufam,ze čoskoro budem gratulovat aj ja tebe.Vsetky co sme tu sme sa dali na boj,ktory chceme vyhrat.Kazda jedna si musi preskakat svoje ,aby dosiahla svoj ciel.Ked sa spatne divam na celu pripravu pred ET,bolo to zdlhave,trosku bolestive ale uslo to rychlo.Po ET čakat,či sa to podarilo je cela vecnost.Ale aj to ujde.Az taraz prislo to najdolezitejsie.Vynosit a porodit zdrave dietatko.Ale určite to zvladneme- my ,co sme uz v očakavani a aj vy,co sa k nam dufam coskoro pridate 🙂 .Trosku si vytrpime,ale nasi buduci drobcekovia nam stoja zato a čoskoro nam to svojou laskou vynahradia 🙂 .
@makovicka53 Asi je to individualne,ale ja som mala vysledky asi do tyzdna.Uz si presne nepamatam. ☹ Asi som ti nepomohla.
@bberika ahojky ale hej aspon aby som bola v obraze aaa gratulujem 🙂 ...hlavne drzim palce do uspesneho konca...
ahojte dievčence 🙂 som tu nebola od piatku a vy ste zasa popísali štyri strany 😀 😀
@bberika a @sylvestra,srdečne Vám gratulujem maminky 😵 😵
Čoskoro Vás dobehneme aj my 🙂 🙂
@speranza1,je mi to veľmi lúto moja,že ti to nevyšlo...a ja už som ťa videla ako ďaľšiu tehulku,fakt ☹ ☹
tak ale už v druhom kole sa to podarí,keď prišli nato,že si reagovala moc na hormóny...a chcem sa ťa spýtať,či si to aj nejako pociťovala,bolesťami bruška a tak...aby som to mohla aj ja včas zachytiť..keď už pôjdem do toho 🙂
inak,už mi dorazila mrchaňa v nedeľu,som jej vážne pohrozila a zľakla sa 😀 😀 😀
@makovicka53 Dakujeeem a tiez ti prajem Aby ti to vyslo.Posielam tehu 🙂 virusiky.........
@makovicka53 výsledky z krvi som mala za týždeň a s nimi som išla na interné a to máš hneď po vyšetrení.
@danielkabn No to dufam,že nas coskoro dobehnete 🙂 .Už aj ja by som ti velmi rada zagratulovala.Tak šup-šup,injekcie,vitaminiky ,oddych ,pozitivnu energiu,žiadny stres,vela kvalitnej urody a potom sa uz len starat o ten poklad v brusku 🙂 .A dakujem 🙂
@ivankakov ..diky...takze by to malo vyjst akurat a ked pojdem na 1 kontrolu tak ich hned odovzdam 🙂
@ivankakov ....hiii naozaj....sranda a tie druhe injekcie si ako dlho pichala?to sa len par dni vsakze?
@makovicka53 Moja doktorka s tym mala trosku problem napisat mi PN.Nevedela aku diagnozu mi ma napisat.Potom mi tam dala N 98.1.Ale nemam potuchy co to znamena 🙂
@bberika dakujem moja a este raz blahozelam.. 🙂
@ivankakov nie nepovedali mi nic... co mam robit... len ze ak budeme chciet tak mozeme to skusit o 2 mesiace 🙂
@danielkabn jej som rada ze sa ti rozbehla mrcha... tak drzim palce aby sa ti splnilo vsetko co si zelas..... mna len velmi bolela hlava a citila som taky tlak v podbrusku...ale pravdu povediac ja som sa necitila zle... (ale ja mam velky prah bolesti..mna ani tie injekcie nestipali 😀 ...len troska boleli) 😉
@makovicka53 tie druhé máš nejakých 12 - 14 dní, ja PN nemám ja od zajtra mám dovolenku.
@speranza1, - jéminkove, to prečo pane Bože ??? Čo si pichala pri stimulke??? Určite Ti dajú už niečo iné nabudúce... a ja tvrdím: " každá veľkosť sa zakladá na strate", a kto vie, možno všetko má svoj zmysel, možno nabudúce to už dotiahneš do úplného konca aj so zdravou jašteričkou v brušku... a to bude tá najväčšia, neopísateľná a hlavne zaslúžená "VEĽKOSŤ!" 🙂 🙂 🙂

@speranza1 Dakujem ti velmi pekne 🙂 .Je mi luto čo sa ti prihodilo ale este nieje nic stratene. Urcite vam to vyjde v druhom kole.Budem ti drzat palceky. 🙂