Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ybyttka veru ano boli sme v teme ckatelky po transfere?? 🙂 🙂 teraz som sem len nahodou nakukla
inak prepacte byby ze som sem vtrhla ale tiez chodim do Martina tak vas sem tam kuk 😉
kde ťa najdem? 😎
ybyta mas ip
čotoje ?
ybyt mas internetovu postu hore si pozry kde je posta 😉
ja som tuhlo 🙂
ybyta ozvy sa ok??
Baby ahojte dnes mám 36 deň ms a tak som skúsila ešte jeden test lebo som mala ešte doma a moje predtuchy boli pravdivé tehu nie som ale čo už narobím.Ale chcem sa spýtať neviete či alebo koľko sa platí za laparku alebo chromopertubáciu v centrách?
ako načo platiť? začo načo v nemocke mašto uplne gratis!korunky šetri na ine vykony v centrach ja mam toho xxxxxxxxxxx za sebou vermi mam 38 aver v nemocke dobrej nemocke okrem Piešťan 😠 😠 😠 som odtial tak znam 😎 ťa urobia ok ja som teraz došla z MYJAVY tam mi odporučili primara Gašparika na ženskom ato je Xkapacita 😎 frajer vo svojom odbore aten pristup nemam slov bola som vPiešťanoch vTrenčine v BLAVE v ale primar Gašparik 😎 je 1!
ybytka a ako si pochodila co mas nove??
kiar dostalasi poštu odomňa?
ano idem na to 😀 😀
ybyt aj ty odomna 😀 😀
mackom tak to ma mrzi,ze vam to nevyslo,netreba sa vzdavat,este stale mate nadej,neboj raz to vyjde 😉
aj tu mate dovolenku?
ybyt asi ano 😀 😀
ja len že tu nie ako byste začinali ako keby ste končili čoto????????????????????????????????????????,
ybyt asi to tu zase zacneme mi stimulkovat 😉 😉 😉
noja neviem baby aspoň po jednej vete tak ako to bymalo tu fičať že začiname.... 😕
zeby uz ybyta nikto nezacinal v Heliose?to sa mi normalne nezna,zeby boli uz vsettky tehotne? 😕 😕 😕
ahoj strelka 😉 no mne sa zda že že nechapem babam sa nechce deliť sa o skusenosti ačo podnikaju ako su natom?ved tento konik neskutočne pomaha ženam snažilkam v nelahkom obdobi čakania ved len čakame ačakame ancijaša 😝 😔 strelka tebeje už hej pekne sa opatruj astraž babatko 😵
moje zlatučke tisi zdeptane?ja mam 38 teraz 27.6 čakame 18 rokov a nevzdavam to prešla som všššššššššššššeeeeeeeeellllličččim 🤐 odoperacii zasahov radosti planych aj obrovskych sklamani aminuli rok mi potvrdili v heliose vMartine s HCG žesom tehotna mala som vložene 2 krasne embrijka chytili sa azačala som krvacať azdrhlimi 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 moja toje depka apočuj aj ked nebudeš vladať abudeš upadať do depresii nevzdaaaaaaaaaaaavvvvvvaaaaaaj sa život aj pan božka ťa odmeni naozaj ja sa nevzdam pokial mam maternicu vaječniky 🙂 😉
neni to ľahke pre ženu ale musime byť ako xena 😉
ybytka ahoj, no obdivuhodne cim si presla,fakt ta obdivujem,ale je super ze stale veris a preto mas stale nadej 😵 a teraz si v akom stadiu,pracujete na novom IVF?
bodka4 nevzdavaj to mi sme cakali 5rokov,este mas vela moznosti pred sebou,takze este stale mas velku nadej 😉

A Kiarka pekne dakujem za odp.to vynde presne ako u nas vPiešťanoch ateda ešte ušetrime naftu 😎 už aj unas je Car od2009 tak som sa ok rozhodla 😉 spominam si na teba s minuleho roku a ti na mňa? 😉