icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

iculienka2376
20. apr 2011

Ahojte babenky,
vy my určite pomôžete 😉 .Dá sa otehotnieť aj zo 7 mm sliznicou . Doteraz som ju vždy mala 3mm , doky mi včera hovoril že super ,že mi tak po hysteroskopií narástla .Síce skúšame stále ale poslednú dobu mi niako býva dosť blbo točísa mi hlava/pritom tento mesiac neberiem nič . Včera som bola v Helíku ale nepovedal mi nič myslíte si,že by som mohla byť tehotná a ešte to nevideli /ak bola by som v niakom 2 týždni 😲 😲 😲
A to mám 25 deň od poslednej menštruácie takže ovulka to nie je ,že by mi bolo z toho zle .
Viem ,že sa na Vás môžem spoľahnúť 🙂 😅

bielalady
20. apr 2011

Ahojte kočky, tak ja som už domka.🙂
Fúúú, fajne. Dali sme si stretko s @majka21, ešte že tam tá bola. Boli sme tam dnes 4 babulky.
Odobrali mi 21 vajíčok z toho 18 jednotkových a zvyšné trojkové, ale platili sme len za 15, ďalšie si vraj doplatíme..
Dali mi aj po OPU injekciu, nikomu ju nedali, iba mne. A tiež mi predpísali tie čípky a plus 4 injekcie na predídenie OHSS, preto lebo som ich mala veľa, som mladá a chudšia..
Idem oddychovať, ďakujem všetkým, čo ste mi držali palčeky!

ivanka7799
20. apr 2011

@bielalady Ahoj, asi sme sa dnes ráno stretli (prišla si na bielej fábii so značkou DK?), ja som bola na krvi tak som ťa videla, aj som si myslela že si to ty....a pekne oddychuj... 🙂

danielkabn
20. apr 2011

ahojte,tak my sme dnes museli letieť do MT,pretože som dostala príznaky hyperstimuláku,vracala som a nemohla som poriadne dýchať..v brušku mám tekutinu,ale zatiaľ mi neodsávali,nakoľko som jej mala málo a hneď mi pichli ten Solmedrol,čo som mala aj včera ☹ ☹ ☹ a mám veľké vaječníky,a bolí brucho,zato,že bolo toľko vajek.
@bielalady,gratulujem k úrodičke,ale som ťa o jedno vajko predbehla 😀 😀 ,tiež sme platili za 15 vajek,ale budeme my ešte dve doplácať 🙂
len oddychuj,lebo to treba..a hlavne veľa piť,3,5 litra je málo.,.treba pridať,ako mi dnes Gáťová povedala,a keď ťa bude bolieť moc brucho,tak to máš zo zväčšených vaječníkov..treba to pomaly predýchať.
Inak,držala som palčeky aj @majka21,dúfam,že dopadla na výbornú,držím vám babule palce,nech sme fakt silná trojka budúcich mamičiek..))))
ja asi ani koníka nebudem zapínať,lebo musím oddychovať..takže ak by som sa neozvala,tak vegetím 😀 😀 ale po vklade,čo je sobotu sa asi ozvem 😀

ivanka7799
20. apr 2011

@danielkabn Ahoj, tak to ti nezávidím tú tekutinu, viem aké to je keďže som ju mala aj ja 😒 Len dúfam, že ti to prejde lebo vyberanie nie je príjemné ale dá sa to prežiť... 😉

majka21
20. apr 2011

Ahojte kočky.
V prvom rade ďakujem všetkým, čo ste mi držali palce. Tak mám 6 vajok, 4 jednotkové a 2 dvojkové. Inak v pohode.
@bielalady, super, že si tam bola, rýchlo nám ubehol ten čas a si super baba. Som rada, že som ťa spoznala a aj tvojho manžela. Pekne oddychuj, idem aj ja.
@danielkabn, super, držím naďalej palčeky!!! 🙂

bielalady
20. apr 2011

@ivanka7799- áno opis auta sedí, videla si nás vonka ešte, alebo vo vnútri, alebo pri odchode? No dnes som si fakt nikoho nevšimla, všetky kočky boli vymaľované ako aj ja v iné dni, ja som sa ukrývala, bola som ako škaredé káčatko, bez maku-upu a ešte povyhadzovaná z toľkých hormónov...
@majka21- ja som tiež strašne rada, že sme sa spoznali ako páry navzájom, tiež ste obidvaja takí podarení a priateľskí, neviem, ako by som to tam bez Teba zvládla, fakt, veľmi si mi tam psychicky pomohla, dúfam, že sa ešte uvidíme, trebárs asi najskôr na veľkonočný pondelok na transfere.
@danielkabn- Ty si dnes bola tiež v MT? Vracala si? Mne tiež predpísali tie 4 inj. kvôli prípadnému OHSS, tak dúfam, že to nedostanem, keď som mala tiež veľa vajok, no ale aj tak si ma počtom predbehla, len dúfam, že budú pekne rásť... ja som sa práve kvalitne najedla, stále by som len niečo zbodla... ale bolesti som doma dostala riadne, najhoršie fakt pri chôdzi a na WC, ani zasmiať sa, lebo .... 😀

sylvestra
20. apr 2011

Ahojte babulky, ja sa dnes trochu venujem domacnosti a zbrylam po vonku a po balkone, ale musim nakuknut, ako dopadli nase kocice na opu.
@bielalady @majka21 som rada, ze to mate uspesne za sebou a ze ste obe mali urodicku. pekne oddychujte a ja vam drzim palce, aby sa vam vajka pekne oplodnili a vyvijali 😉
@izzie27 to je super, ze vam to uz schvalili, teraz sa mozes pomalicky pripravovat na leto, verim, ze budes uspesna 😉
@ame @ivanka7799 dufam, ze aj vam to rychlo schvalia, nech nemusite dlho cakat 🙂
@iculienka2376 mne raz v heliku spominali, ze na otehu musi byt aspon 7 mm, aby sa malo kde chytit 😉 nuz tak tu spodnu hranicu si dosiahla, ale na sone este taketo velmi vcasne stadiu nie je vidiet. skus si o par dni urobit test 😉 bodaj by si bola tehu, velmi to tebe, aj ostatnym dievcatam prajem.
@danielkabn chuda moje, no cim si ty este musis prejst? ale neboooj, za vsetky tie utrapy odmena bude veeeeelmi sladkaaaa 😵

sylvestra
20. apr 2011

@ame mala si si k ziadosti o ivf dat aj ziadost o drziak pre pripad stiplavky 😀 co by na to poistovna povedala 😀

ivanka7799
21. apr 2011

@bielalady No najprv som si vás všimla ked ste ma predbiehali na ceste už skoro tesne pred heliosom a potom som zasa ja vás predbehla a vošla som dnu prv. Čakala na krv, ty si prišla aj s priateľom alebo manželom a stáli ste za mmou a potom majka 21 vyšla z WC a ste sa zvítavali.... Tak som si tak domyslela že ste to vy 😎

ivanka7799
21. apr 2011

@ame No ked sme boli v utorok tak nám povedala že by sme mohli tak v júni začať 😉

bielalady
21. apr 2011

@ivanka7799- ahoj, tak to koľko kočiek a ako vyzerali, som si včera vôbec nevšimla, vieš - predoperačný stres, zbadala som len Majkinho manžela a potom Majku, ktorá vyšla z WC-ka. Takže mi je ľúto, že neviem ako si vyzerala, ja len viem, že ja sama som sa na seba nemohla dva dni ani pozrieť, takže nič si zo mňa nerob! He he,
Áno s Majkou sme sa zvítali, my si píšeme aj na FB každý deň, takže vieme čo to aj zo súkromia... je to fantastická babulka, som rada, že som ju mohla spoznať...týmto ju pozdravujem !
Mohla si do nás štuchnúť, že Ty si táto Ivanka a čo Ti teda povedali v stredu, keď si tam bola? A na akom aute si bola?

@danielkabn- ako Ti je??? Dúfam, že to už ustúpilo, ja som si dnes bola dať pichnúť ten Solumedrol tiež , známa ma naučila ako to miešať a pichnúť, aby som cez sviatky nemusela nikde chodiť, hádam ten OHSS nedostanem aj ja..

danielkabn
21. apr 2011

ahojte 🙂
@bielalady,my sme včera prišli do Helíka o pol jednej poobede,ráno sme tam neboli,dnes mi je lepšie,klop,klop,klop. 😉 Šetri sa a radšej ležkaj,aby si nedostala to,čo ja..aj keď aj ja som len ležala,ale dôležitý je aj ten Solumdrol,my si ho dáme pichnúť na pohotovosti,už nemáme nervy na pichanie 😀
A potichúčky oznamujem,že naše embryjká všetky prežili,13 je jednotkových a 4 sú dvojkové,žiadne trojkové 🙂 🙂
A v sobotu ideme na vklad,ešte ráno budeme volať..fuu,sú to stresy riadne 😝
@sylvestra,bodaj by si mala pravdu,včera mi všetko jedno nebolo ti poviem..ako som vracala a nemohla sa nadýchnuť,ale dnes nám oznámili dobrú správičku,už som ju tu písala,drž nám prosím naďalej palčeky,prosím,prosím 😉 😉
@majka21,veľmi ti ďakujem a teším sa s tebou z peknej úrodičky,taktiež budem na vás myslieť aj na @bielalady
@ivanka7799,fakt nič príjemné tá voda v bruchu,ale ešte že ma nemuseli odsávať..držím palčeky na jún 🙂

ivanka7799
21. apr 2011

@bielalady No ja som išla pešo, lebo bývam neďaleko od Heliosu 😎 a bola som v čiernom, blond vlasy... také skoro 25 ročné decko 😀 V utorok sme boli podpisovať žiadosť na 2 IVF a v stredu mi iba brali krv... a výsledky za 10 dní...a na FB ťa ako nájdem ked neviem tvoje ani majkine meno????

bielalady
21. apr 2011

@ivanka7799- Ivka, prečo neodpovedáš na chat? 😎

ivanka7799
21. apr 2011

@bielalady No ma obed volal 😀

makovicka53
21. apr 2011

@danielkabn moja silno drzim palce nech sa to podari...mne mrcha stale neprisla uz mam hlavu v smutku co sa deje zase ☹

makovicka53
21. apr 2011

@ame 😉

danielkabn
21. apr 2011

@makovicka53,ahojky..ďakujem ti moc,ešte do soboty,kedy má byť vklad,aj zošediviem a to nehovorím potom na čakanie výsledku,mala si ty veru pravdu 😉
a nie si náhodou tehu,či sa nezavŕtala bublinka predsa len neskôr 😉 skús testnúť,uvidíš

bielalady
21. apr 2011

@makovicka53 - aj ja nad tým uvažujem ako Danielka!

majka21
21. apr 2011

Ahojte kočky. 🙂
@ivanka7799, možno aj tuším, ktorá kočka si bola, lebo jedna taká sa na nás velmi kukala, ale úprimne povedané, nespoznala by som ťa. Ja som mala strašnú trému, aj napriek tomu, že som išla už po tretí raz a vedela som, čo ma čaká.
@bielalady, he-he, manžel mi spomínal,že si ho asi hneď spoznala, keď ste tam dorazili. 😀
@danielkabn, som rada, že sa vám krásne vyvíjajú embrijká, tfuj,tfuj...tfuj a hlavne, že ti je už lepšie. 🙂

My máme 6 embryok, všetky vajká boli zrelé a aj sa oplodnili a pevne verím, že tak pekne ako sa oplodnili sa budú aj naďalej vyvíjať. 😵

bielalady
21. apr 2011

@majka21, áno manželíka som spoznala hneď, taký smejo, ale na @ivanka7799 si vôbec nespomínam...
Sme strašne radi, že sme Vás spoznali Maji, verím, že tento tretí pokus Vám už výjde ... musí ... 🙂 Si ma tam riadne podržala, ja také malé decko... veľká vďaka.
@danielkabn- tak je Ti už fakt lepšie??? Hádam áno, určite sa na sobotu už veľmi tešíš, aj my sa tešíme, však Maji?

izzie27
21. apr 2011

Ahojte, my sme dnes boli v Heliku pre receptiky na 2.IVF. Povedali nam, ze mi budu musieť zvýšiť davky aby som mala viac materiálu.Tak verim, ze sa to uz podarí
@majka21 tfuj tfuj tfuj, nech sa emrijka drzia. Velmi Ti to prajem.
@danielkabn v sobotu Ti budem drzat palce, len nešedivji, lebo embrijkam sa nebudes lubiť. 🙂
Aj vsetkým vám prajem aby islo vsetko tak ako ma a aby sme boli coskoro vsetky tehu

makovicka53
21. apr 2011

@danielkabn ale to asi nie..vsak mi robili krvny test.ani nad tym nerozmyslam 😉 drzkajte sa

majka21
21. apr 2011

@bielalady, som rada, že som ti pomohla, ale tak dieťa nie si, išla si do toho len po prvý raz a nevedela si čo ťa čaká a to je normálka. 🙂
Ďakujem ti, si zlatá. Skutočne aj my sme radi, že sme vás spoznali a aj keď sme každá z iného kúta, dúfam, že toto kamarátstvo nám bude pokračovať aj potom. Možno časom aj dáka spoločná rodinná dovolenka s detičkami, he-he. 🙂
Na sobotu sa už aj ja teším síce s malou dušičkou, lebo ktovie čo mi povedia do telefonu. 🙂 😝

@izzie27,si zlatá, ďakujem ti velice pekne. 😵

sylvestra
22. apr 2011

Ahojte babulky, ja len nakukam, bola som na vas zvedava a vidim, ze sa tu vsetko veselo oplodnuje a rozmnozuje, tak sa tesim s vami, nech mate cim viac schopnych embryjok 😉 . Drzim palce na vklady tfuj tfuj tfuj. A ozaj - vsetkym, co sem k nam do temicky chodievaju, prajem krasne Velkonocne sviatky prezite v rodinnom kruhu najblizsich! 😉

bielalady
23. apr 2011

@sylvestra- aj Tebe príjemné sviatky a aj ostatným...
Dlho tu nebola @danielkabn- dnes išla zrejme na vklad, ak dobre počítam... držím Ti palčeky! 🙂
Som zvedavá- ozvi sa !
@majka21- tak to si teda píš, že sa určite stretneme v pondelok, alebo v utorok a potom na tých spoločných dovolenkách...

majka21
23. apr 2011

Ahojte kočky.
Všetkým vám prajem krásne velkonočné sviatky.
@danielkabn, od dnes ti držím palčeky ešte silnejšie ako doteraz, aby sa krásne zahryzkalo embryjko. 😵

majka21
23. apr 2011

@bielalady, čo ti dnes povedali??? Už som zvedavá. Ja mám 2 jednotkové, 3 dvojkové a 1 trojkové embryjko. 🙂 😝

vivienna
23. apr 2011

@majka21 ahoj....môžem sa pridať, čo je to jednotkové, dvojkové a trojkové emryjko ?? 😅