Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, prosim o radu. Myslite, ze by som uz mohla zacat podniknut nieco s um. opl. ked som prave po laparo a nemam ani jeden vyjickovod? Neviem kolko trva schvalenie a vysetrenia. Chcela by som to vediet priblizne. Dakujem
ahojte ahojte...neviem este ako krv dopadla, ale vajicka sa zvacsuju...vraj sice aj rychlejsie mozu...no 10tky este nie su..tak 5,6 a 8cky zatial mam...tak uvidime...podstatne, ze stale pokracujeme....
@ivanka7799 jasne,ze to bude tutovka....do tretice vsetko dobre...to uz musi vyjst... 😉
tak babenky, konecne sa to pohlo..prave mi volali z Heliku...vraj odber krvi je dobry, ze konecne sa to rozhybalo ako potrebujeme...tak v pondelok, ze pojdem uz len na ultrazvuk a podla toho povedia ako dalej na odber...tak...drzaaaaaaaaaaaat palce.... 😉 aj injekcie sa mi lahsie pichali..xi 😎
@paaat pri pichani FSH injekcii sa odporuca byt doma a mat pokoj, zalezi vsak aj od druhu prace, ktoru vykonavas....ja som bola tie dva tyzdne doma a potom som bola doma az do vysledkov krvi po transfere embrya.. Konkretne mne nevysli uz dva pokusy, ale vseto zalezi od kvality a poctu tvojich vajicok a podla vyvinu embryi.
ahoj ja uzivam teraz tabletky estrofem,dnes som bola na 10 d na ultrazvuku sliznice maternice a ze je to dobre teraz budem jest od 14.dna cyklu dalsie tabletky utrogestan, a potom by som mala ist na samotny zakrok 2.septembra.Tak ja asi nebudem mat inekcie.Tak neviem ja pracujem ako asistent predaja.Mam zmrazenych 8 embrii.Tak uvidime a vam sa to podarilo na kolky krat.Musim mat niekoho zom sebou alebo pri zakroku alebo nie,lebo som pocula ze by som mala mat doprovod.Uzivala si pred zakrokom tabletku a davala si si cipok?Dakujem
Ahojte chcela by som sa opytat ci niektora s vas nedostala mrchu neskorsie ako na 36d,alebo ju nejako vyvolaju oni. Dakujem
Ahojte, takže už som späť z dovolenky 😀DD juj bolo dobre ale strašné teplá, moji chlapi to strašne zle znášali a teraz sedia skapatí na gauči. 🙂 Mali sme skoro 4 dni nad 42°C.
Tak čo je tú nové čo si som si prečítala ale akosi sa strácam??
@jerry23
@mimili
@zuzanka7834
@michelitta ako ste na tom?
Ja som začala v piatok pichať injekcie, je to zatiaľ v pohode a zvládla som to s prehľadom 🙂 Snažím sa piť veľa vody a furt som na WC 😀 Zatiaľ žiadne príznaky ničoho nemám 🙂
@zuzanka7834 ahoj Zuzi,tak ako? Dufam ze je vsetko OK.Velmi ti drzim palce.ET uz si mala alebo mas Zajtra?Drž sa. 😉
@jerry23 drzime na zajtra velke palce!!! Nech mas same dobre spravy!
@paaat ja som ostala PN, doky odporuca cca dva tyzdne, hlavne ak mas stresujucu pracu, ale pre mna bola dlhsia PN-ka jednoduchsim riesenim, vzhladom na castejsie navstevy centra, plus odbery krvi u nas doma a podobne veci - hlavne ked som nechcela nic v praci vysvetlovat 😉 . Zalezi aj od toho aku mas pracu.
@michala99 to je super, ze ziadost je schvalena, uz sa len na to vrhnut 🙂 drzim palce, toto bude prvy pokus?
@buba30 moja mrcha meskala poriadne, dosla az na 38DC a trvala iba nejake dva dni, co sa mi nikdy predtym nestalo. Ale potom mi to telo vynahradilo pri pichani Gonalu, stacilo mi 9 dni pichania slabych davok na to, aby vajka dozreli, tak drzim palce aby si bola taky pripad 😉
@ursula5 vitaaaaaj!!!! Ak ste boli skapati z tepla, tak oddnes sa ochladilo, takze si mozete aj s chalanmi vydychnut 😉 Skusali ste aj aqua zorbing? Ja som bola v sturove vlani, na jeden den, ale v tych loptach sme sa vyblaznili ako male deti 😀 Inak 4 litre sa piju striktne az pri FSH, hoci ani pri decapeptyle urcite viac tekutin neublizi. Ja som si kazde deci pisala do diaru, aby som si to vedela odsledovat 🙂
@izzie27 aj ostatne babulky, takze my sme dnes mali den D, v brusku mam jedneho drobceka, takze uz sa len opatrovat a nejako tie 2 tyzdne vydrzat 😉 Ostal nam jeden mrazacik a zajtra si mame zavolat, ci nam nenarastol nejaky aj z dalsich embrijok, tie boli trosku lenivejsie, ale verim, ze do zajtra sa este co to podeli 🙂
@zuzanka7834 tak gratulujem a dufam ze sa to podari.Nedostala si to náhodou od dokiho prikazom? 😀 Ja ano ale som neposluchla 😠
@jerry23 na zajtra drzim palce.
@zuzanka7834 ahoj zuzanka, vidím, že bojuješ ďalej, iba ťa chcem povzbudiť a povedať, že veľmi držím palce 🙂 oddychuj a hladkaj bruško 🙂
ahojte kocky...tak uz som aj doma...a vyzera, ze znova v stredu, takze sa picham dalej...kokso..kazda navsteva 100 EUR...xixi..mimo nafty....zakazdym mi da injekcie na 3 dni...xixi...ale vraj sa mu to velmi velmi paci...ze uz mam folikuly ukazkove..zatial mala som 9 folikul...z toho par 12mm a 10 mm...takze som akurat po odbere krvi a znova sa tam mam ukazat...tak uvidime...ale uz ma potesil...

@zofi81 My máme za sebou už dve neúšpešné IVF-ká, z prvého nám neostalo ani embryjko na zamrazanie a to som mala dosť vajíčok a z druhého iba jedno tak ideme vyskúšať....tak snáď... 🙂