Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
holky ved vam to schvalia, nebojte sa. Len ich treba trosku poposurit.
@majda27 ved ja vieeem 🙂 ...len som uz nejaka netrpezliva... 😅
@makovicka53 my sme podpisovali tyzden pre vami a pred Vianocami som ju uz mala zaslanu......volaj, volaj.....mam vseobecnu zdravotnu
@kefalinek a ked ich daju prirodzene pri seba, vzdy sa oplodnia? lebo ja by som chcela ICSI pre vacsiu istotu, ked to uz vsetko absolvujem....a co sa robi potom, ked sa neoplodnia? vtedy je uz neskoro na ICSI, ze?
@ame ..no vidis to?tak ja tomu nechapem...maju v tom riadny neporiadok...bud tyzden zavolam zajtra nerobia a v piatok sa im nebude chciet si myslim 🙂
neviete niekto, ako je to s tymi cenami pri ICSI? ja tej ich tabulke nerozumiem.....165 €, ta vyssia pri 1-4 oocytoch a ta najvyssia pri 5-8 oocytoch?
Tak a toto je 1001 príspevok v tejto teme.....nejak sa to tu pekne rozbehlo len tak dalej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte dievčatá, dnes už končím, idem pozrieť čo je v TV. Zajtra nakuknem. pekný večer
@santana2 Lebo som trošku asi niekde prechladla a neviem kde, tak sa snazim to dat zo seba von. Aby som uz buduci tyzden bola fit. a potom ešte chcem si davat nieco na posilnenie imunity. Viem ze 2_3 tyzdne pred tym treba byt fit. Tak dufam ze mi to nepokazi. Mam len upchaty noc, kasel len raz za den, aj to nie. Tak rozmyslam ako sa s tym vysporiadat a byt fit. Dnes som si dala aj coldrex nech to aspon zacne pekne ustupovat.
@izzie27
@makovicka53 aj ja už dnes končím, idem pozerať TV, zajtra je super deň, nejdeme do práce. jupííííí

@ame podpisovala som 24.11. ale ze ten dodatok im prisiel az 16.12 a odtedy sa nic nedeje...idu mi tam na nervy