icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
5. jan 2011

@ame podpisovala som 24.11. ale ze ten dodatok im prisiel az 16.12 a odtedy sa nic nedeje...idu mi tam na nervy

majda27
5. jan 2011

holky ved vam to schvalia, nebojte sa. Len ich treba trosku poposurit.

makovicka53
5. jan 2011

@majda27 ved ja vieeem 🙂 ...len som uz nejaka netrpezliva... 😅

ame
5. jan 2011

@makovicka53 my sme podpisovali tyzden pre vami a pred Vianocami som ju uz mala zaslanu......volaj, volaj.....mam vseobecnu zdravotnu
@kefalinek a ked ich daju prirodzene pri seba, vzdy sa oplodnia? lebo ja by som chcela ICSI pre vacsiu istotu, ked to uz vsetko absolvujem....a co sa robi potom, ked sa neoplodnia? vtedy je uz neskoro na ICSI, ze?

katka_27
5. jan 2011

@kefalinek jaj fuha vidno že som v tomto novačik no to by bolo asi pre nas celkom dobre sak som zvedava čo povedia na to oni

makovicka53
5. jan 2011

@ame ..no vidis to?tak ja tomu nechapem...maju v tom riadny neporiadok...bud tyzden zavolam zajtra nerobia a v piatok sa im nebude chciet si myslim 🙂

ame
5. jan 2011

neviete niekto, ako je to s tymi cenami pri ICSI? ja tej ich tabulke nerozumiem.....165 €, ta vyssia pri 1-4 oocytoch a ta najvyssia pri 5-8 oocytoch?

majda27
5. jan 2011

@speranza1
@izzie27
@santana2
Tak vážene ako som sľubila, tak píšem proveru beriem cca 3 den, dnes ma pobolievaju prsia, a aj sa obcas troska ohlasia vajecniky, ale tie len sem tam. Ja to vydržím, a to aj same prejde. Ved všetko zle je na niečo dobre.

izzie27
5. jan 2011

@majda27 len sa pekne drž.My ťa coskoro budeme následovať.

majda27
5. jan 2011

@izze27 ved ja viem. Držím sa a nepustím. Niečo predsa vydržím, a ono to aj samé prejde.

izzie27
5. jan 2011

@ivankakov gratulujem k žiadosti 🙂

majda27
5. jan 2011

Tak a toto je 1001 príspevok v tejto teme.....nejak sa to tu pekne rozbehlo len tak dalej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivankakov
5. jan 2011

@izzie27 ďakujem, som veľmi zvedavá kedy to príde do Martina, lebo oni majú čas.

izzie27
5. jan 2011

@ivankakov už čoskoro neboj sa 🙂

santana2
5. jan 2011

@majda27 neboj musime to zvladnut ja si davam 2 tabletku provery zatial nič zvlaštne tiež nestiham sledovat ako sa to tu rozbehlo pol dna a hned dve strany zapisané to je super zatial sa majte pozdravujem aj izzie27 speranzu1 baby držte sa aj ostatné

santana2
5. jan 2011

@izzie27 ti si ako na tom už maš schvalenu žiadost nestiham sledovat

izzie27
5. jan 2011

@santana2 žiadosť je schválená..... konzultáciu s koordinátorkou nám dohodli na 14.1.
To ani ja nestíham sledovať, koľko ste toho napísali. To vy sem píšete aj keď ste v ráci? 🙂

santana2
5. jan 2011

@izzie27 ja nie len ked mam čas ja pišem z domu ale ostatné baby neviem neviem ked to pojde takto dalej ale je to super aspon sa navzajom podporime tak aj ti ideš ku koordinatorke to je super kedy ti vychadza 16 den cyklu vtedy začinaš

izzie27
5. jan 2011

@santana2 ja tiež píšem len z domu, lebo v práci sa akosi k internetu a k počítaču nedostanem. 16-ty deň mi zhodou okolností vychádza na 15.1. hneĎ v sobotu. 🙂

santana2
5. jan 2011

@izzie27 tak to by si mohla aj začat ak dostaneš recepty vyberieš si lieky a možeš bojovat alebo budeš čakat další mesiac?

izzie27
5. jan 2011

@santana2 hneď vyberiem recepty a žiadne čakanie. Už som sa načakala. a keď mi to tak pekne vychádza......

santana2
5. jan 2011

@izzie27 ano treba sa do toho pustit budeš mat injekcie ako ja?

majda27
5. jan 2011

@izzie27 my sme receptiky dostali u koordinatorky. A tiez sme si ich hned aj vybrali, hned vedla je lekaren. Len si zober velku tasku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja sa prihlasujem, aj z domu a aj z prace, cez mobil.

majda27
5. jan 2011

@santana2 ahojky nevies, ci sa mozu brat aj nejake probiotika, na posilnenie imunity?

izzie27
5. jan 2011

ahojte dievčatá, dnes už končím, idem pozrieť čo je v TV. Zajtra nakuknem. pekný večer

santana2
5. jan 2011

@majda27 ja si myslim že možu ved aj vitaminy sa beru a probiotika ti nemožu uškodit

izzie27
5. jan 2011

@santana2 mamina je zdravotná sestra, tak dufam že mi pomôze s tým
@majda27 Značím si veľmi veľku tašku.... 😀 😀 😀

speranza1
5. jan 2011

@majda27 ahoj myslim ze ano probiotika uskodit nemozu..takze ak ich chces brat tak v pohode...

majda27
5. jan 2011

@santana2 Lebo som trošku asi niekde prechladla a neviem kde, tak sa snazim to dat zo seba von. Aby som uz buduci tyzden bola fit. a potom ešte chcem si davat nieco na posilnenie imunity. Viem ze 2_3 tyzdne pred tym treba byt fit. Tak dufam ze mi to nepokazi. Mam len upchaty noc, kasel len raz za den, aj to nie. Tak rozmyslam ako sa s tym vysporiadat a byt fit. Dnes som si dala aj coldrex nech to aspon zacne pekne ustupovat.

ivankakov
5. jan 2011

@izzie27
@makovicka53 aj ja už dnes končím, idem pozerať TV, zajtra je super deň, nejdeme do práce. jupííííí