icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

katka_27
6. jan 2011

ahojte! tak ako sa dnes mate? 😎

majda27
6. jan 2011

@katka_27 dnes asi všetky oddychuju. Včera sa to tu pekne rozpísalo, a dnes už asi nemajú o čom. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katka_27
6. jan 2011

@majda27 to veru sak ale treba aj oddychovat a nazbierat energiu 😉 a ty ako?

ivankakov
6. jan 2011

@katka_27 mám sa úžasne, vstávala som o deviatej, pohodička už od rána, obedík vynikajúci, teraz oddychujem pri TV.

katka_27
6. jan 2011

@ivankakov to je super ja som na tom podobne 🙂

majda27
6. jan 2011

@katka_27 ja oddychujem....

ivankakov
6. jan 2011

@katka_27 ty ideš na IVF?

katka_27
6. jan 2011

@ivankakov zatial ešte neviem na čo pojdeme ešte len sa pojdeme objednat do CAR 🙂

izzie27
6. jan 2011

Ahojte 🙂
@ivankakov uz Ti volali?

majda27
6. jan 2011

Dnes tu asi nikoho nie je? Včera sa zapisalo viac ako dnes. 😀 😀 😀 😀 😀

izzie27
6. jan 2011

@majda27 asi všetci oddychujú

majda27
6. jan 2011

izzie27 asi tak nejak.Ved zajtra sa zasa vsetky rozpisu.

izzie27
6. jan 2011

@majda27 viac toho asi napišeme keď si budeme pichať injekcie a popíšeme naše začiatky 😀

majda27
6. jan 2011

@izzie27 ja ich začínam brať od pondelka, a aj to prechladnutie mi uz prechadza. Takze BUDEM ZASA FIT.

izzie27
6. jan 2011

@majda27 to je vyborné 🙂 Len si budeme musieť davať pozor, keď prava asi v tomto období bývajú chrípky

majda27
6. jan 2011

@izzie27 ved to, ja som asi niekde prechladla, a mala som asi slabsiu nadchu. Ale ku kys. listovej som si este pridala zinok, a aeste bion3 - to su vitaminy a aj probiotika. A este včera som si raz za den dala coldrex, ten si dam este aj dnes vecer. Do pondelka budem uz fit, vtedy sa zacinaju pichat tie injekcie a to uz nechcem mat ziadne zdravotne problemy. Tak takto to teraz so mnou, je.

majda27
7. jan 2011

@danielkabn ahojky ešte k tým financiam, my sme minulý rok maly svadbu, potom prerábku nášho hniezdočka, ale ešte tam nás čaká druhá časť, ale to hlavné máme spravené. A teraz ideme ešte na IVF. Tiež veľmi dúfam, aby nám to vyšlo na prvý krát - lebo to tiež ide dosť do prerábky. Ale keď nevynde ideme na daľší pokus, to došetríme a budeme bojovať ďalej.

Tak a dúfam, že sa dnes oveľa viacej rozpíšete ako včera. Ja som už cca v polke s proverou.

speranza1
7. jan 2011

@majda27 ahoj majdi... to ti verim ze do prerabky ide vela penazi..aj my mame za sebou prerabku celeho bytu a poviem ti je to poriadna zataz..ale tak zvladli sme to... co si porabala vcera?

majda27
7. jan 2011

@speranza1 ja som pekne oddychovala. Ved teraz aj tak sa musí viac oddychovať, a relaxovať. Lebo od pondelka nabieham na decapeptyl ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a to asi bude horsie ako provera, hlavne to pichanie 😢 😢 😢 😢

speranza1
7. jan 2011

@majda27 uz od pondelka..pani tak rychlo ten cas leti....my sme teraz volajako pochoreli..hlavne manzel je chory..ale liecime ho vselicim, len nie ANTB.... mna zase seklo v krizoch..ale mne je uz chvala Bohu dobre...ja zacnem s tymito vsetkymi peripetiami prechadzat cca zaciatkom februara, ak sa nic zleho nestane....

majda27
7. jan 2011

@speranza1 ja som bola tiez taka nijaka nascipana, ale tiez mi to uz prechadza. Beriem zinok - ten je na imunitu, a už mi je lepsie. Radšej nech sa to vyburi teraz ako potom pred odberom. To už budem fit. Letí to strašne rýchlo.

makovicka53
7. jan 2011

@majda27 ..nebojkaj...zvladneme to spolocne 😉

ame
7. jan 2011

@speranza @majda holky, tiez som na tom podobne, svadba, po minule tri roky stavba domu, nastastie, uz byvame, tiez tam slo veeelaaa euracikov....a teraz IVF
majda27 citam ta uz dlhsie, tiez mam do bodky presne ten isty protokol s tymi istymi liekmi, co ty....len ja zacinam pichat decapeptyl trosku neskorsie....tak som zvedava, ake bues mat/nemat po tych injekciach priznaky, mne ich bude pichat manzel, ale mam strach, lebo od malicka neznasam ihly, injekcie a rada pri nich odpadavam 😖 😲
@makovicka ty este len cakas na schvalenie, ze?

makovicka53
7. jan 2011

@ame ...no veru cakam...skusim tam v pondelok zavolat..uvidim co mi povedia dufam ze nie to iste co som uz 2x pocula...aaach jaaj

ame
7. jan 2011

@makovicka53 skus sa popytat na cislo panej, kt. ma na starosti ani nie schvalovanie ziadosti, ale tej, kt. ich odosiela.....lebo tam maju viac oddeleni, z kt. si to posuvaju....a preto to tolko trva

majda27
7. jan 2011

@ame som rada,že je tu niekto kto má tie isté lieky ako mám ja. Lebo všetky zatiaľ majú úplne iné ako ja. Ja som tie zvedavá ako to všetko na mňa bude pôsobiť. Mne ich tiež chce pichať manžel, to som ani nedúfala že by sa na to dal. 😲 😲 😲 Ale chcem si ich pichať sama. Ja snáď odpadávať nebudem. Ešte si musím v priebehu budúceho týždňa vybaviť tie predoperačné vyšetrenia. Snáď sa pri nich nič nevyskytne.
@makovicka53 ja viem, je nás tu už veľa a podporujeme sa navzájom 😀 😀 😀 😀 😀

ame
7. jan 2011

@majda27 predoperacne vysetrenia platia jeden mesiac, ak je clovek zdravy, takze ja mam este cas, anestezy sa nebojim, uz som ju pri inych operaciach absolvovala 4x, vzdy (aspon mne) mi po nej bolo totalne zle 😝
Budete mat ja ICSI?

majda27
7. jan 2011

@ame a na kedy presne treba tie predoperačné?. Ja som sa o nich dozvedela tesne pred vianocami, a v tom zhone som aj na to pozabudla, a teraz do 10 ma doki dovolenku. Ja pojdem za obvodákom v pondelok. Tak rátam, že v stredu by som mohla íst na krv. A vysledky asi za týžden. ale to už pojdem asi na kontrolu do Heliosu, vsetko to asi aj tak do to 17-18-19 nebudem mat vybavené.
Ja budem mať anesteziu prvy krat.
Neviem ci budeme mat ISCI ale s najvacsou pravdepodobnostou ano.

ame
7. jan 2011

@majda27 ja ratam, ze ked zacinas pichat v pondelok, tak by si mala ist na odber vajicok niekedy zaciatkom februara, takze ti uplne staci, ked si predoperacne vybavis tento ci v priebehu buduceho tyzdna, ved tam vlastne staci krv a EKG.

majda27
7. jan 2011

@ame ja čo som počítala tak odber vychádza konec januara a vklad na začiatku februara. EKG robí aj obvodák, tak som zvedavá či mi ho spraví on alebo ma niekam pošle. Ja to mám celé rozpísané v kalendári, aby som nezabudla a ešte aj v diári. Ved v pondelok sa to dozviem.