Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Dnes tu asi nikoho nie je? Včera sa zapisalo viac ako dnes. 😀 😀 😀 😀 😀
izzie27 asi tak nejak.Ved zajtra sa zasa vsetky rozpisu.
@izzie27 ved to, ja som asi niekde prechladla, a mala som asi slabsiu nadchu. Ale ku kys. listovej som si este pridala zinok, a aeste bion3 - to su vitaminy a aj probiotika. A este včera som si raz za den dala coldrex, ten si dam este aj dnes vecer. Do pondelka budem uz fit, vtedy sa zacinaju pichat tie injekcie a to uz nechcem mat ziadne zdravotne problemy. Tak takto to teraz so mnou, je.
@danielkabn ahojky ešte k tým financiam, my sme minulý rok maly svadbu, potom prerábku nášho hniezdočka, ale ešte tam nás čaká druhá časť, ale to hlavné máme spravené. A teraz ideme ešte na IVF. Tiež veľmi dúfam, aby nám to vyšlo na prvý krát - lebo to tiež ide dosť do prerábky. Ale keď nevynde ideme na daľší pokus, to došetríme a budeme bojovať ďalej.
Tak a dúfam, že sa dnes oveľa viacej rozpíšete ako včera. Ja som už cca v polke s proverou.
@majda27 uz od pondelka..pani tak rychlo ten cas leti....my sme teraz volajako pochoreli..hlavne manzel je chory..ale liecime ho vselicim, len nie ANTB.... mna zase seklo v krizoch..ale mne je uz chvala Bohu dobre...ja zacnem s tymito vsetkymi peripetiami prechadzat cca zaciatkom februara, ak sa nic zleho nestane....
@majda27 ..nebojkaj...zvladneme to spolocne 😉
@speranza @majda holky, tiez som na tom podobne, svadba, po minule tri roky stavba domu, nastastie, uz byvame, tiez tam slo veeelaaa euracikov....a teraz IVF
majda27 citam ta uz dlhsie, tiez mam do bodky presne ten isty protokol s tymi istymi liekmi, co ty....len ja zacinam pichat decapeptyl trosku neskorsie....tak som zvedava, ake bues mat/nemat po tych injekciach priznaky, mne ich bude pichat manzel, ale mam strach, lebo od malicka neznasam ihly, injekcie a rada pri nich odpadavam 😖 😲
@makovicka ty este len cakas na schvalenie, ze?
@ame ...no veru cakam...skusim tam v pondelok zavolat..uvidim co mi povedia dufam ze nie to iste co som uz 2x pocula...aaach jaaj
@makovicka53 skus sa popytat na cislo panej, kt. ma na starosti ani nie schvalovanie ziadosti, ale tej, kt. ich odosiela.....lebo tam maju viac oddeleni, z kt. si to posuvaju....a preto to tolko trva
@ame som rada,že je tu niekto kto má tie isté lieky ako mám ja. Lebo všetky zatiaľ majú úplne iné ako ja. Ja som tie zvedavá ako to všetko na mňa bude pôsobiť. Mne ich tiež chce pichať manžel, to som ani nedúfala že by sa na to dal. 😲 😲 😲 Ale chcem si ich pichať sama. Ja snáď odpadávať nebudem. Ešte si musím v priebehu budúceho týždňa vybaviť tie predoperačné vyšetrenia. Snáď sa pri nich nič nevyskytne.
@makovicka53 ja viem, je nás tu už veľa a podporujeme sa navzájom 😀 😀 😀 😀 😀
@ame a na kedy presne treba tie predoperačné?. Ja som sa o nich dozvedela tesne pred vianocami, a v tom zhone som aj na to pozabudla, a teraz do 10 ma doki dovolenku. Ja pojdem za obvodákom v pondelok. Tak rátam, že v stredu by som mohla íst na krv. A vysledky asi za týžden. ale to už pojdem asi na kontrolu do Heliosu, vsetko to asi aj tak do to 17-18-19 nebudem mat vybavené.
Ja budem mať anesteziu prvy krat.
Neviem ci budeme mat ISCI ale s najvacsou pravdepodobnostou ano.

ahojte! tak ako sa dnes mate? 😎