Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@vafinka
@ivka1404
@katika125
@kostickabonnie
@maminka142 Ďakujem vám dievčatá ste strašne zlaté nič sa nedá robiť snažím sa no to nemyslieť a žiť život ďalej taký aký je . No uvidíme v utorok ideme na kontrolu do Heliosu. Budem si pýtať tú štatistiku Kostickabonnie a dám vám vedieť. Treba veriť možno to bude vtedy keď to budeme najmenej čakať. Držím vám palce a píšte tu už iba pozitívne správičky . Ivka142 drž sa a bojuj a keď ti niekto nedopraje troška súcitu tak preruš aspoň na istí čas s tou osobou kontakty vieš tráv čas stými s ktorými ti je dobre a ktorí ta podporujú a dodávajú ti silu a dobrú náladu. 😉 Katika 125 držím moc palce a určite nás čoskoro potešíš , že si tehotná ja v to verím. Držím vám palce všetkým určite sa dočkáme. 😲
@vafinka Ahoj moja tak to ma mrzí , že vám sa to tak to pokašľalo .....ja som taktiež nahnevaná ale neviem na koho sa mám hnevať ........aj vám niečo povedali prečo sa to tak to stalo ....mi ideme v utorok do Heliosu a chcem vedieť prečo to nevyšlo tak som zvedavá čo nám múdre povedia.
@maminka142 ahojky, no mala som, trvalo mi tyzden, kym som si normalne sadla, to hovorim o sebe, take ako keby som mala kilovy balon v sebe a vsetko ma strasne pichalo. no super, tak sa tesim ze budeme na to dve, este dufam, ze mi kramy budu chodit aspon ako tak pravidelne este si musim sadnut ku kalendaru a ist ratat
@tessy2121 ahoj, si zlata, aj sme si ju vcera podali, myslim, ze moj muzik dal najavo aj svoje pocity dokymu, staci ked sa moj skaredo pozre a rozprava vyssim tonom.hned ako prve sa ho spytal ake budu lieky a atd, skoda ze ste nevideli ten pohlad. ale ja sa nevzdavam, ked to terz nevyjde, tak si dam dlhu pauzu a pojdem konecne na dovcu, ale drahu aby ma aj tie otrieskane prasule zamrzeli 😀 , drzkaj sa, to je mi moc luto babenka , ale teraz to vyjde 😀
@olivia31 ahoj, no povedali, iba to, ze ich to mrzi a ze to teda necakali,ale podla toho ako sa doky tvaril, myslim si, ze si je vedomy, ze to pani koordinatorka asi aj pokaslala. viem, ze sa snazia robit tak, aby sme si pichali asi co najmensie davky. ale hadam, ked vidi ze to nestaci, tak preco nepridaju, to je ako s pecenim, neviem co na to povedat. bud neodbytna, inac sa nic asi nedozvies, vies ako to chodi a treba si najst medzi slovami a vetami co povedia skalinku a ist tvrdo, toto mna naucil zivot, viem ze je to tvrde, vezmi si aky su dnes ludia. ja som prisla na to, co gynekologovia nerobia a mali by. ked som prisla do heliosu a mala som prvy pohovor, tak doky sa cudoval. ze preco mi moj doktor neporobil zakladne vysetrenia co boli treba, ked videl ze nemozem otehotniet. no teda jeden sen 😖
@kostickabonnie to ti neviem povedať, nikto ti na také niečo neodpovie a nás to ani nenapadlo sa na také niečo spýtať, lebo tie informácie, ako to bude prebiehať. Jednoducho je toho dosť a si rada, že si zapamätáš niektoré dôležité info 🙂
Ahojte...
Dievčatá, potrebujem info od aktuálnej snažilky z Heliosu po IVF...
Viem,že je to individuálne,no potrebujem aspon približne...kolko € by ma vyšlo IVF-ICSI z 10 vajíčkami po PK ? (Náš posledný 3 pokus hradený poisťovnou) Je možne, že ma to nevýjde viac, ako 600 € ?
Mám za sebou 2 IVF,no to bolo pred 4 rokmi a cenník sa odvtedy menil.
@cikyta ahoj,mna 1.pokus vysiel na 1150e a mala som 10 vajicok,no oplodnilo sa ich len 7+ PK.Nic zmrazene nemame. Teraz som v 2.kole a nasa lekarnicka mi zohnala lieky za vybornu cenu. Za PROVERU, DECAPEPTIL A PUREGON som spolu platila len 300,08e a v 1.kole ma lieky vysli na 430e.
@vafinka Ahoj tak som zvedavá čo nám povedia v utorok .Vieš ono je to dosť málo, že je im to ľúto keď to tebe nepomôže mali by robiť všetko pre to aby to bolo tak ako má a keď videli že sú tie dávky nízke tak ti mali zvýšiť však kvôli tomu tam chodíme na tie kontroly. 😉 Drž sa a neboj v druhom kole to určite dobre dopadne. 🙂
Pán dr.Krajkovic mi práve mailom odpísal, že cena liekov klesla až na 0 € a ICSI+PK stojí 600 €,tak ja už fakt neviem... ☹
@pipi21 Keby som vedela, že na 100% otehotniem, nieje mi lúto žiadna suma,no ak by to malo dopadnuť tak, ako prve IVF, ledva ET,nič zmrazené a tehotenstvo žiadne=čiže desiatky € vyhodené von oknom, tak to potom "ďakujem" 😒
@cikyta Ahoj tak to už ani ja nechápem lebo som teraz platila aj za lieky aj za ics aj pk.... to je aká suma icsi 600 eur aj pk ???? Však záleží koľko máš vajíčok a podľa toho sa ti ráta suma . Tak to je nejakí veštec keď ti vie dopredu povedať koľko bude stáť ICSI aj PK. Som mimo. 😒
Ahojte, prosím Vás, kedy majú v Heliose dovolenku? Chystám sa tam objednať prvýkrát... Tiež som sa Vás chcela opýtať, prečo ste si vybrali Helios a nie Iscare, keď obe centrá sú v MT? Nikdy som v žiadnom CAR-e nebola, ťažko sa rozhodnúť, ktoré si zvoliť...
@cikyta No to môže byť lebo mám cenník a ICSI je 370 tak ako píšeš 1 až 8 ocytov a pk je 220 tak to by aj mohlo byť ale tie lieky to si ma zaskočila . To sa v utorok spýtam či lieky sú zadarmo však budem mať pohovor u Krajkoviča...lebo to je divné že ti to tak napísal ...keď sme boli na prví pohovor tak nám písal koľko nás bude všetko stáť a lieky nám napísal od 70 eur. až do 370eur, mám ten papier pred sebou. No potom mi napíš ak sa rozhodneš tam ísť že koľko ta to vyšlo ...ja sa ozvem a napíšem čo mi povedal na tie lieky lebo je to divné. 😉
@fliacik Ahoj ja som sa tiež rozhodovala kam či Iscare alebo Helios rozhodla som sa pre Helios bola som spokojná odporúčam. Môžeš ísť na pohovor do Heliosu a potom sa rozhodneš či tam pôjdeš znova, alebo skúsiš Iscare to je len na tebe. Ak sa znova rozhodnem pre druhé Ivf tak určite do Heliosu. Držím ti palce aby si si správne vybrala , a aby si bola hlavne spokojná. 🙂
@cikyta Ak sa môžem podeliť čo sa týka Heliosu s cenami tak nás lieky vyšli 330 € + potom ešte dákych 100 lebo som ich mala málo a neplatila som za pero. Odber vajíčok nás stál 950 € lebo som ich mala až 20 🙂 ET nás stala 400 € aj so zamrazením 4 ks a za každé rozmrazenie sme potom platili po 160 €.

@fajana skus sa opytať priamo v teme helios Martin 😉