Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ria191 ahoj,aj ja som mala tu najvyssiu davku liekov a mam aj teraz a to s tou cenou za lieky,ze 0e je riadna blbost. Lieky som si vybrala 4.7.2012 a za PROVERU 5mg som doplacala 0,34e, DECAPEPTYL 7x4ks-58,48e, PUREGON 300 1x-35,06e, PUREGON 600 3ks-206,43e a mam poistovnu Doveru.
@fliacik ahoj tak predsa idete do CAR? citam ze sa informujes 🙂 mas sa?
@makovicka53 No, musíme, odkedy lekár mm nasadil blbú liečbu, má azoospermiu a mne tiež blbnú hormóny... Mm poctivo papká vitamínky, ale či to bude stačiť... Veľmi dúfam, že to pôjde prirodzene, ale radšej nech mi to povie odborník, ako máme stratiť vzácny čas čakaním na zázrak. Ty tiež chodíš do Heliosu? Spokojná? Ako KET, už ste boli? Jooj, tak Vám to prajem, všetkým babám tu to prajem, toľko si vytrpíme, kým sa aj my dočkáme...
@fliacik jj do Heliosu...nemam s cim porovnat zatial neuspech 1 IVF + KET, ideme do 2. boja tak uvidime...
@ria191 pozerala som na stranke ministerstva nový zoznam liekov platný na august a podla toho, co píše
@tessy2121 sa ceny z júla do augusta nezmenili a ani vyhladovy materiál na september neuvadza zmenu v doplatkoch za lieky, ktore tessy uviedla......vyzera to tak, ze doktor Krajkovic napisal len sumy, ktore idu do pokladnicky CARu a nie do lekarne 😉
pardon, vyhladovo ma Puregon klesnut - doplatok 30 % z hodnoty lieku na cca 25 % hodnoty lieku, ostatne sa nemenia 😉
@makovicka53 citam, ze idete do 2.kola. Budem drzat palce, aby to vyslo 🙂
@izzie27 moja si zlata...akurat cakam na mrchu a ide sa na stimulku...a ty ako?
@makovicka53 silno budem drzat palce aby to bola spravna stimulka a vsetko prebiehalo hladko. Ja si davam do januara februara pokoj, lebo budem mat vela ucenia a to by boli stresy a potom sa uvidi.
@makovicka53 Budem držať palčeky, už by osud mohol dopriať aj Vám. Však, možno sa onedlho stretneme aj na chodbách Heliosu 🙂 Dám si na seba tričko "fliačik", aby si ma spoznala 😀 Držkaj sa...
@makovicka53 Boj je to veru ťažký...ale ten slastný pocit po víťazstve!!! 🙂 Len škoda, že ho nebudeš môcť zapiť 😀
@fliacik no to je to najmenej po com tuzim 😉 ...uz nech docielime co chceme...a kedy ides do heliku?
@makovicka53 asi začiatkom septembra sa objednám, alebo koncom augusta. Mm sa vracia koncom septembra, dovtedy chcem mať moje výsledky hotové, aby lekári mohli riešiť jeho a potom nám odporučiť vhodný postup. Dúfam, že tam hore majú pre nás už aj nejaké dobré správy...
@dasaa ahoj, no moja uz sa nevyspis 😉 , iba ak posles muza na vychadzku a ty si zatial hodis slofika 😀 .
No zatial sa mam celkom dobre, uz sme zaniesli papiere na adopciu a teraz v piatok pride pani sa pozriet ako byvame. To je rychlost 🙂 ale potom sa caka aspon 2-3 roky. Teraz nejdem riesit nic, lebo v januari koncim jeden projekt a to bude vela stresu- diplomovka, testy a obhajoba. Tak sme sa rozhodli, ze do Brna budeme volat az v januari. A este cakame na to darcovske. 😉
@izzie27 tak to mas pravdu uz sa nevyspim ale ked ja nemozem spat ani poobede bo to nedokazem mna stale berie na spanie uz o 21 hod. 😔 Ale aj tak o takom case nejdem spat a cakam az na 24 hodinu ked sa mala zobudi aby som jej dala papat.Juuuuj tak toho mas veru vela ale som rada ze uz ste dali papiere na adopciu a ta rychlovka tak to som prekvapena aj ja 😕 .Preco az tak dlho sa caka myslela som si ze do roka a nie az tak dlho.Ty to zvladnes ved si sikulka.Dobre ste sa rozhodli ze budete volat az v januari ved sa ani nenazdame a uz bude tu januar 🙂
@cikyta Mne nepovedal že sú lieky zadarmo 😒 normálne sa dopláca a ešte sa ma pýtal či mi nejaké ostali a že si mám potom o to menej pýtať v lekárni aby som zbytočne neplatila za ne . Tak som ta asi nepotešila možno že ak si mala nejaké iné tak tie sú zadarmo no decapep. aj puregon aj proveru čo som brala ja tak mi takto povedal.

@fliacik Nie nie mi sme tam chodili rok a oni tam robia stále. Objednali nás aj v nedelu a aj v nejaký sviatok lebo telu nerozkážeš ked si na liekoch a potrebujú ti spraviť nejakú kontrolu . 🙂