icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ivankakov
7. jan 2011

@izzie27 nie, majú čas. Nerada na niečo čakám, ale zatiaľ sa ešte ovládam a nezvoním tam každú hodinu, ale ak to nepríde budúci týždeň, budem dosť otravná. 🙂

ivankakov
7. jan 2011

@katka_27 a kam zvažujete ísť?

makovicka53
7. jan 2011

@ame ..no tej co som sa dovolala tak mi povedala ze by to mala mat dr. na stole teda na posudenie...pockam este a bud tyzden to budem nahanat

makovicka53
7. jan 2011

@majda27 ...presne tak... 😉

majda27
7. jan 2011

@ivankakov my sme volali do poistovne skoro každý den. Potom ked sme zistili, že to poslali neskor tak asi o tyžden som im dala pauzu, a potom som im tam hned volala. Ale ja mala aj ich vyjadrenie ze schvaluju do 30 dni od dorucenia ziadosti do poistovne. Ja mám doveru, ale myslim ze by sa to dalo aj u iných poistovni. A samozrejme som sa im aj trosku povyhrazala.... 😀 😀 😀 😀

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 no vieš ja som sa tej pani pýtala, že kedy to bude zaslané a ona mi veľmi milým hlasom povedala, že vedúca to musí podpísať a poslať. No a nevie kedy to bude poslané, lebo že pani vedúca má polmetrovú kopu žiadostí na stole.Tak mi zostáva len držať palce pani vedúcej, že to podpíše, zabalia to a pošlú do Martina. Uvidíme.

majda27
7. jan 2011

@ivankakov ved držím palce, nech to čo najskor podpišu a pošlu do Heliosu aby ste sa pridali do fronty aj s @makovicka53, a začali s liečikmi. 😉 😉

izzie27
7. jan 2011

ahojte kočky,
@ivankakov
@makovicka53 aj ja vám držím palce, aby ste to mali čo najskôr podpísané. 😉

makovicka53
7. jan 2011

@majda27
@izzie27 ...ste zlate...dakujem 🙂

izzie27
7. jan 2011

@makovicka53 určite ti v pondelok zavolajú. Ja som tiež v utorok myslela, že tam zavolám a zrazu telefón. ...Takže budem držať silno palčeky 😉

makovicka53
7. jan 2011

@izzie27 ..no o tom pochybujem lebo vcera to este nebolo ani schvlene a to trva a kym to este poslu dakujem pekne 😒

ivankakov
7. jan 2011

@izzie27 kujéééém

izzie27
7. jan 2011

@ivankakov 🙂 🙂

ivankakov
7. jan 2011

@makovicka53 stále si myslím, že to stihneš tak ako chceš, za 16 dní to musí byť predsa už hotové. Potom ešte zatlačíš na koordinátorku, že ti to tak vychádza a hotovo, vybavená vec. 😉

izzie27
7. jan 2011

@makovicka53 a na kedy ti vychádza 16.deň?

ivankakov
7. jan 2011

@izzie27 ja mám dnes takú dobrú náladu, dnes mi nič nevadí.

izzie27
7. jan 2011

@ivankakov aj ja ju mám skvelú. este dnes som mala dovolenku.

majda27
7. jan 2011

@ivankakov my ked sme boli u koordinátorky tak sa nás pýtala, že kedy chceme začať. A my sme povedali hned, a hned sa ma pytala na poslednu mrchu, na to som jej odpovedala, ze ju mam teraz. Dostala som ju v sobotu naobed, a ona ze to sa nerata tak ratala od nedele tych 16 dní. Ona je veľmi milá. A ked volali, ze mame uz schvalenu ziadost ze ci nemozeme prist toho 22 a volali 15. Zhruba asi tak objednaju o 7 dní od kedy volaju. Tiez maju toho vela.....

ivankakov
7. jan 2011

ja som bola síce v práci, ale ešte nemám klientov, tak som iba písala na PC a popritom som stihla ešte s dcérkou behnúť ku kaderníčke podstrihnúť končeky, dať si výborný obedík. Prišla som domov a dcérka vyupratovala komplet celý byt, to bolo prvýkrát v živote. To ma asi tak potešilo.

majda27
7. jan 2011

@izzie27 tak to sa niekto ma, ked ma dnes este dovolenku. Taky mensi predlzeny vykend. Ja som radsej isla do prace, lebo to vypada tak ze od cca 17. budem doma na pn ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ .

majda27
7. jan 2011

@ivankakov a co robis? Ak sa smiem spytat?

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 no toto som potrebovala vedieť, lebo ja mám stále strach, že to nezosúladím s príchodom svojho manžela. Vieš, on pracuje na kamióne a chodí domov v určitých turnusoch, medzi ktorými nemôže za žiadnych okolností prísť domov. Je to pre mňa strašne ťažké vyrátať to, le snáď sa trafím. Ak nie, budem sa pýtať na mrazenie odobratých vajíčok, ak vôbec niečo také existuje. 🙂 🙂 🙂

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 robím psychologičku v poradni, deti majú dnes prázdniny tak som si ich neobjednávala, nech sa ešte vybláznia.

majda27
7. jan 2011

@ivankakov budem ti drzat palce, aby to vyšlo tak aby ste mohli tam ist obaja. Mrazenie vajicok neviem ci vobec existuje. Inak to musis mat zaujave povolanie.

izzie27
7. jan 2011

@majda27 a to mam este asi 15 dní starej dovolenky. 🙂 asi si ju budem vaberať, ked pojdem do helika

majda27
7. jan 2011

@izzie27 ja jej mam cca 1 den, ja pojdem na pn. Uz som to aj v praci povedala, sef vie o tom. A nebol ziaden problem, pracovat by som mohla z domu. Ked nie tak budu musiet to v kancli potiahnut za mna. Ja nechcem nic riskovat. 😲 😲 😲 😲

izzie27
7. jan 2011

@majda27 ja nemožem pracovať z domu. Takže stale rozmýšľam nad tou pnkou. Vklad mi približne vychádza na jarné prázdniny, takže asi vtedy by som bola doma. Ved este uvidím.

majda27
7. jan 2011

@izze27 ved ja som naskor chcela az do OPU byt v praci, ale moj manzel o tom nechcel ani pocut. A potom sme sa teda dohodli, ze pojdem na pn a skusim sa opytat veduceho ci by sa dalo pracovat z domu. Neviem este ci budem pracovat z domu, to budem vediet az v priebehu buduceho tyzdna. 😒 😒 😒 😒 😒

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 neviem aké lieky dostanem, ale dnes som pozerala na youtube pichanie tým perom, to vyzerá celkom neškodne, jak si to tam tá žena rýchlo bodne a potom to už len stláča a cvaká to. Uvidím, aké to bude, teraz som ešte macherka, ale čo bude potom.mám celkom kvalitne vybudovanú fóbiu na ihly. 😝 😝

majda27
7. jan 2011

@ivankakov nedas sem ten link? ja by som sa na to chcela tiez pozriet. U mas je manzel pevne rozhodnuty ze on mi bude pichat tie injekcie. 😢 😢 😢 😢 😢 Ale ja si ich chcem skusit sama. Prva ma caka v pondelok. To budem musiet skorsie vstat do prace a pichnut si ju.....s nad to stihnem a neodbehne ma vlak do prace. Lebo potom to bude horsie sa tam dostat.