Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@majda27 idem to pohľadať, ja keď si to budem pichať sama, musím si asi dať tri hodiny do rezervy,aby som nabrala odvahu. Moja kamarátka ked dostala tehotenskú cukrovku a mala si pichať denne injekcie, si to radšej brala do roboty a 2 hodiny jej nebolo, čo tam s tým toľko maturovala.
@ivankakov ja mam gonal. To je podla toho co si si vybrala pri podpise, ci pera alebo injekcie.
pre ostatne prikladam video:http://
@majda27
@izzie27 ahojte dievčence ale ste sa dnes rozpisali už sa tolko nebojte tých injekcí ja sa najviac bojim toho odberu vajičok a k tým injekciam najlepšie je pichat si ich rano vravela to aj koordinatorka ja si ich budem pichat pred odchodom do prace pokial budem robit..... ja už tretí den beriem tabletky provera neviem či to bolo počasim alebo hormonmy ale dnes ma strašne bolela hlava s injekciami začnem v stredu 12.1. chcem sa ešte spýtat aj beriete nejaké vitaminy ja iba calibrum baby plan a vela ovocia a zeleniny myslim si že tam je dost kyseliny listovej že viac uživat nemusim aj manžel uživa selezinACE a čo vaši manželia?

@majda27 injekcie sa pichajú ráno?