icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
7. jan 2011

@majda27 injekcie sa pichajú ráno?

ivankakov
7. jan 2011

@izzie27 ja mám 11 dní starej a tiež by som to chcela vyberať počas návštev, plus nejaké celodenné péčka. Neviem, ako budú na mňa vplývať tie hormóny, či budem musieť zostať doma, zatiaľ to neplánujem, uvidím počase či budem marodiť počas stimulácie.

majda27
7. jan 2011

@ivankakov uz to pozeram.....

izzie27
7. jan 2011

@ivankakov ja iba o tom premýšľam.Uvidím počase.ved mám este cas sa rozmyslieť.

majda27
7. jan 2011

@izzie27 ahoj ja ich budem pichat rano. A NIEKTO TO TU PISAL ZE je lepsie rano

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 idem to pohľadať, ja keď si to budem pichať sama, musím si asi dať tri hodiny do rezervy,aby som nabrala odvahu. Moja kamarátka ked dostala tehotenskú cukrovku a mala si pichať denne injekcie, si to radšej brala do roboty a 2 hodiny jej nebolo, čo tam s tým toľko maturovala.

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 dobre, už to teda nehľadám.

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 no čo povieš? zhoduje sa to s tým, čo ti ukazovali v Martine? alebo sú tam nejaké odlišnosti?

majda27
7. jan 2011

@ivankakov to pero je jednoduchsie ako tie ihly. A tie vypadaju ovela strasidelnejsie. To aj dlhsie trva kym si to vsetko prichysta a nameria presnu davku. Dobre som spravila, ze som dala na manzelovu radu a vybrali sme tie pera. Tak je aj ta ihla tensia ako klasicka.

izzie27
7. jan 2011

@ivankakov no s klasickými injekciami to bude iná zábava.

majda27
7. jan 2011

@ivankakov nie nie su, len som si uz nepamatala ze aj to pero treba dezinfikovat. Dakujem za info ze sa to da pozriet na nete, aspon si to budem vediet nachystat.

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 čo máš , akú značku? Ja som zvedavá čo prisúdili mne.

ivankakov
7. jan 2011

@izzie27 no však preto som si vybrala tie perá, lebo ked mi tam dr. strčil pred oči tú striekačku s ihlou skoro som sa pocikala od strachu, no a potom vytiahol to pero s ihlou, ktorá bola o polovicu tenšia a skoro som dr. vystískala za takýto návrh.

ivankakov
7. jan 2011

@majda27 tie dezinfekčné tampóny sú k tomu, alebo si si to kupovala zvlášť?

izzie27
7. jan 2011

@ivankakov ved to zvladneme, či s takými ihlami alebo takými. 😉

majda27
7. jan 2011

@ivankakov ja mam gonal. To je podla toho co si si vybrala pri podpise, ci pera alebo injekcie.
pre ostatne prikladam video:http://

https://www.youtube.com/watch?v=zarOI17s424
majda27
7. jan 2011

@ivankakov ahoj mi sme kupili septonex, a ja mam obycajne tampony, na tie nastriekam septonex a bude. Takto mi to poradili v lekarni. a Septonex sa vzdy doma zide.

majda27
7. jan 2011

@izzie27 správne. Ja som len rada ze na tom pere sa to pekne da nastavit, a nemusim nic ratat 😀 😀 😀 😀

izzie27
7. jan 2011

@majda27 aj cukrovkari používajú taketo perá, kde som to jen nastavila na počet jednotiek a pichneš

majda27
7. jan 2011

@izzie27 tak to snad moc boliet nebude

izzie27
7. jan 2011

@majda27 to dúfam 🙂

majda27
7. jan 2011

@izzie27 a nasla som aj video na decapeptyl ale to je zasa zo striekackami. Ja to mam uz priamo v injekciach.

izzie27
7. jan 2011

@majda27 ja mám menopurv strikačkách, čo sa budú zarábať. pozrela som si tiež video k tomu.Nevyzeralo to také strasné. Horšie bude, keď si to budem mať vpichnúť.

majda27
7. jan 2011

@izzie27 tak to ti verim...

izzie27
7. jan 2011

@majda27 dúfam, že nám potom v pondelok napíšeš, aké boli tvoje prvé zážitky

majda27
7. jan 2011

@izzie27 jasne dam hned rano vediet. Ake to bolo. Aj ja som zvedava, este skusm pohladat aj na ten decapeptyl co mam ja.

katka_27
7. jan 2011

@ivankakov helios v martine dost som o nom počula a teraz ked čitam aj toto forum tak som si ista že tam chcem ist

santana2
7. jan 2011

@majda27
@izzie27 ahojte dievčence ale ste sa dnes rozpisali už sa tolko nebojte tých injekcí ja sa najviac bojim toho odberu vajičok a k tým injekciam najlepšie je pichat si ich rano vravela to aj koordinatorka ja si ich budem pichat pred odchodom do prace pokial budem robit..... ja už tretí den beriem tabletky provera neviem či to bolo počasim alebo hormonmy ale dnes ma strašne bolela hlava s injekciami začnem v stredu 12.1. chcem sa ešte spýtat aj beriete nejaké vitaminy ja iba calibrum baby plan a vela ovocia a zeleniny myslim si že tam je dost kyseliny listovej že viac uživat nemusim aj manžel uživa selezinACE a čo vaši manželia?

izzie27
7. jan 2011

@santana2 ja beriem len Feminbion 800 a už dlhý čas viac ako pol roka užívam medocriptin."Zatiaľ" priatel neuživa nič.
Aj tebe držím palce, aby ti pichanie nerobilo problémy.

izzie27
7. jan 2011

@katka_27 tak uz ste sa rozhodli?