icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

natalia80
8. jan 2011

baby prosim vas provera su nejake vacsie tabletky?lebo ja mam moooooc velky problem s prehltanim tabletiek.ibuprofen tak na styri casti 😀 😀 😀

santana2
8. jan 2011

@izzie27 ahoj my ked sme boli u koordinatorky boli sme skor lebo boli aj zle cesty a aj ona kedže mala čas zobrala nas skoro o 15min skor ideš buduci týžden?

santana2
8. jan 2011

@ame ano ame si tretia v poradí vitaj ja beriem proveru už 4 den zatial je to v pohode včera ma iba bolela hlava ale dnes ani neviem že niečo beriem v stredu začinam pichat injekcie 😨 tak to bude vačšia sranda

santana2
8. jan 2011

😀 @natalia80 provera su také male tabletočky nič sa neboj v pohode ich prehltneš

natalia80
8. jan 2011

@santana2 ja zacnem so vsetkym mozno az o mesiac a uz teraz nespavam 😀 stale mi to vsetko beha hlavou 😀

santana2
8. jan 2011

@natalia80 nič si s toho nerob to je normalne aj ja s toho nespim to asi každá z nas už maš schvalenu žiadost?

natalia80
8. jan 2011

@santana2 akurat vcera som volala do poistovne.zakrok mam schvaleny ale lieky este nie ☹

santana2
8. jan 2011

@natalia80 aj to bude čoskoroako to znašame možeš sledovat prvá je majda a potom som za nou ja o dva dni a čo budeš mat injekce alebo perá

ame
8. jan 2011

santana2 dakujem, dakujem za privitanie v klube berucich Proveru, som tretia, do tretice vseko dobre 😉

natalia80
8. jan 2011

@santana2 ja som si dala pera.nie je to zase az o tolko drahsie a urcite menej bolestive.teda aspon dufam 😀 len neviem ci si potom mozes vybrat ktory liek by si chcela.lebo ja som po operacii mala 1injekciu decapeptyl a z toho som mala hrozne navaly tepla tak mi to zmenili na dipherelin.a to som mala len 1inj.za mesiac

ame
8. jan 2011

@natalia80 juuj, nestras... 😲 ....decapeptyl vraj stipe trosku viac ako gonal, lebo su olejove....ale prezijeme, vydrzime 😉

natalia80
8. jan 2011

@ame mne to vtedy pichala sestricka na gynde ale nie do brucha ale do zadku 🙂 mozno to len na mna tak vtedy vplyvalo.a mozno keby v nich pokracujem a nezmenim za dipherelin tak si telo zvykne a je to ok.dipherelin som potom mala este 5injekcii a to bolo v pohodicke.ale to bolo ako som spominala len jedna za mesiac

santana2
8. jan 2011

@natalia80 mna štipal pregnyl ale to možno aj zato že bol v chladničke a tiež že mi to sestrička štuchla ☹

natalia80
8. jan 2011

@santana2 neprijemna bude kazda jedna injekcia ale presne ako napisala ame prezijeme vydrzime 😉 musiiiiime 😉

majda27
8. jan 2011

@natalia80 su velmi male modre tabletky, ak chces mozem ich odfotit a prilozit ich sem, aby si videla ake male su. Nie je problem ich prehltnut.... 😀 😀 😀 😀

majda27
8. jan 2011

@ame nestrassss ma.............., že sťípi... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

majda27
8. jan 2011

@natalia80 tie pera mam aj ja....a dokonca na yotuobe je aj video o tom ako sa pichaju a nastavuju....ma len mensiu chybicku ze je v anglictine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivankakov
8. jan 2011

@makovicka53 ja zdravotné problémy nemám, klop - klop.

natalia80
8. jan 2011

@majda27 ved ja som to vcera zacala pozerat ale moc som tomu nerozumela 😀 baby ja som taaaaak strasne zvedava ako to bude vsetko prebiehat.skoda ze som uz nezacala ze by som bola naraz s vami 😀 😀 😀

ame
8. jan 2011

@majda27 ved v pondelok napises, ci stipe ci nestipe 😉

majda27
8. jan 2011

@natalia80 ved to nevadi. Ja som cakala, ked som isla ku koordinátorke ze zacnem až po mrche co budem mat teraz..... nevedela som na kolký den sa to všetko vlastne začína, teraz som rada že som sa dala na to....mam podporu celej rodiny a hlavne manzela....a je super aj toto forum...na vela otázok som práve tu dostala odpoveď... V pondelok začínam pichať decapeptyl 😢 😢 😢 😢 😢 😢

majda27
8. jan 2011

@ame ved to, nejak rychlo sa to priblizuje,,, 😒 😒 😒 😒 😒

natalia80
8. jan 2011

@majda27 neboj zvladnes to 🙂 neni som si ista ale zda sa mi ze som tu citala ze beries femibion.aj ja si ho chcem ist kupit.dufam ze ani ten nie je velky na prehltnutie.to asi malo kto chape ale ja s tym prehltanim tabletiek mam fakt probleeeem 😀

natalia80
8. jan 2011

@majda27 a vies co ma este napadlo?mne krajkovic zakazal akekolvek fora vraj aby som sa zbytocne nestresovala 🙂

santana2
8. jan 2011

@majda27 aj ja v stredu dnes som si pozerala tie injekcie lebo odkedy som ich doniesla mala som ich na neviditelnom mieste ale veru ma aj zatriaslo ☹ ☹ ☹

izzie27
8. jan 2011

@ame ahoj ame, čítala som tvoj príspevok o tom trial teste. Mám otázku: Ja budem brať lieky, injekcie a čo keď zistia, že spermie nie su schopné oplodniť vajíčko. Čo potom?

majda27
8. jan 2011

@natalia80 ten trosku vacsi od tej provery

majda27
8. jan 2011

@natalia80 tak to mi krajkovic nepovedal, ja som rada....ja sa vobec nestresujem len ma obcas stres v praci 😀 😀 😀

majda27
8. jan 2011

@izzie27 izzie,,,ak nebudu spermie tak sa daju pouzit darcovske

santana2
8. jan 2011

@natalia80 ešte k tým liekom ked sa ti tak tažko prehltaju nemaš problem so štitnou žlazou?