Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
santana2 dakujem, dakujem za privitanie v klube berucich Proveru, som tretia, do tretice vseko dobre 😉
@santana2 ja som si dala pera.nie je to zase az o tolko drahsie a urcite menej bolestive.teda aspon dufam 😀 len neviem ci si potom mozes vybrat ktory liek by si chcela.lebo ja som po operacii mala 1injekciu decapeptyl a z toho som mala hrozne navaly tepla tak mi to zmenili na dipherelin.a to som mala len 1inj.za mesiac
@ame mne to vtedy pichala sestricka na gynde ale nie do brucha ale do zadku 🙂 mozno to len na mna tak vtedy vplyvalo.a mozno keby v nich pokracujem a nezmenim za dipherelin tak si telo zvykne a je to ok.dipherelin som potom mala este 5injekcii a to bolo v pohodicke.ale to bolo ako som spominala len jedna za mesiac
@makovicka53 ja zdravotné problémy nemám, klop - klop.
@natalia80 ved to nevadi. Ja som cakala, ked som isla ku koordinátorke ze zacnem až po mrche co budem mat teraz..... nevedela som na kolký den sa to všetko vlastne začína, teraz som rada že som sa dala na to....mam podporu celej rodiny a hlavne manzela....a je super aj toto forum...na vela otázok som práve tu dostala odpoveď... V pondelok začínam pichať decapeptyl 😢 😢 😢 😢 😢 😢

baby prosim vas provera su nejake vacsie tabletky?lebo ja mam moooooc velky problem s prehltanim tabletiek.ibuprofen tak na styri casti 😀 😀 😀