Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kefalinek ...ved ja ho zavolam somnou nech vidi co vsetko budem do seba davat 🙂
@ame ..😉 ...dakujem...ja len tak ze co nas caka...
@ivankakov ...chvala bohu.. 🙂 ...aspon to bude mat hladsi priebeh 😉
@izzie27 podla mna: ak nie su spermie ok (maly pocet, znizena pohyblivost, zla morfologia - tvar), tak sa vajicko oplodni metodou ICSI - injekcne vstreknutie spermie pramo do vajicka.
Ak je horsi pripad, ze je len male percento spermii a aj tie su zle, tak sa robi metoda MESA/TESE....to je mini chirurgicky zakrok, ked za beru spermie priamo zo semennika/nadsemennika.
No a najhorsi pripad, ked by uz naozaj nebolo mozne, aby spermia oplodnila vajicko, je pouzit darcovske spermie.
@ame babenky ďakujem za odpovede aspoň viem na čo sa mám pripraviť: A ja som si mylsela, že to bude len o provere, lebo len tú mi spomínala doktorka. Ten trial wash test asi manželovi už robiť nebudú, lebo ho robili pri uskaldnení a zamrazení spermií. To si zisťovala aj doktorka v labáku, lebo tam volala, že či ho robili. No uvidím, určite vám napíšem ako som dopadla toho 17.1. na pohovore s koorinátorkou. Ozaj a ana tú PN-ku sa kedy odporúča ísť? 🙂
dakujem. Manžel po spg. nedostal žiadnu diagnózu, tak uvidíme, či bude treba ten test.
ahojte baby zajtra idem prvý krát ku koordinerke do Helika tak sa trochu obavam ja ainekcie 😀
no uvidime,dufam,že si zapamatam všetko alebo aspon to podstatné.Džte palce 🙂 🙂

@majda27 ja nastastie v praci stres nemam 🙂 on skor narazal na to aby som si nerobila stresy z toho co sem niektore baby pisu co im nevyslo ivf.ale to urcite nebude nas pripad ze?? 😀 😀 😀 😀 😀