Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
vážené, ale prvý krát mi to chce pichnúť injekciu manžel.... ale úspešne sa mi ho dalo presvedčiť, že si chcem pichnúť prvý krát ja... Tak v útorok mi bude pichať on 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majda27 ja som dnes total v strese.ja sa ani nebojim tych injekcii ako toho ako poviem sefke ze budem neviem kolko tyzdnov na marodke.ostala som prekvapena ked som si citala ze ti doktor hovoril ze aj pocas pichania sa ma uz ist na PN.myslela som ze az po vklade embryjka ☹ strasne stavy mam ☹ ☹ ☹
vsetky holky...... ja ked som bola jeden rok hospitalizovana a na 4 operaciach, tak mi uz nevadila ani ihla na infuzku zavedena v zile pat dni a noci po sebe nonstop.... tak urcite zvladnem/me par kratkych vpichov tymito injekciami.... ked som videla vsetko, co clovek musi vydrzat a nic ine mu neostava, tak naozaj tie injekcie su malina
@santana2, @ame, @izzie27, @natalia80, ivankakov takže prvú injekciu mám úspešne za sebou. 😀 😀 😀 Výdatná asistencia bola manžela, len to trošku viacej štípe ale inak v pohode. Len sa mi po nej trošku zatočila hlava, ako vždy keď mi pichajú injekciu. Snáď zajtra to bude len lepšie. Len dúfam, že sa mi nič nestane ☹ ☹ ☹ . Ale štípalo to asi tak 2-3 min.
ahojte baby som tu davno nebola co je nove??u mna nic cakam na mrchu koncom januara ktora mi vychadza akurat na vikend do prdele a tomam ist na krv ci sa mi ten hormon vysoky zase potvrdi.tak neviem ako to dopadne a vtedy zacinam brat aj clostyl
@petuska123 Ahojky tak ja už cca 1 týždeň beriem proveru, a dnes sa k tomu ešte pridali injekcie decapeptyl..... hrozne štípe
@majda27 takze teba caka prve ivf??viespreco sa vam nedari prirodzene otehu??
@petuska123 ahojky. U nás je problem u manzela. Má azoospermiu, a preto sa nám nedarí prirodzenou cestou. Ale ja dufam ze raz tá motyka vystrelí a a podarí sa to. 😀 😀 😀 😀 😀
@makovicka53 ahoj , no ako? dnes sa tam snažím dovolať, ale stále sú obsadené linky.
to verím, že vraj sú hnusne štiplavé.
@makovicka53 no už som sa dovolala, nemám dobrú správu, ešte to neposlali, takže smola. Povedala, že tento týždeň to pošlú, už tam volať nebudem, lebo by som sa iba zbytočne rozčúlila nad pomalosťou a neochotou ľudí, od ktorých závisí naša veľká túžba, čo najskôr otehotnieť. Ja by som aj tak chcela ísť do Martina okolo 24 januára, lebo vtedy bude doma manžel a chcem tam ísť s ním, lebo neviem či mu nebudú robiť ten trial test.
Ked ti volali tak si si mohla vybrať, alebo Ti to surovo nadiktovali bez nejakej otázky, či môžeš?
@petuska123 aky to hormon zistuju z krvi na 32 DC pri pichani decapeptyl/diphereline? ovplyvnuje to cestu dalej? ci len podla neho nastavuju vysku dalsich injekcii?

@santana2 ved mne tiez....uz teram trpnem aby mi to rano dlho netrvalo, lebo by som potom zmeskala vlak do prace 😒 😒 😒 😒 😒
@natalia80 dakujem... v priebehu dna dám vedieť ako to celé prvé pichanie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀