icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kefalinek
9. feb 2010

my sme tam boli zatial len 3 krat a neviem kedy nam budu volat ci uz z poistovne alebo z heliosu

jerryjanka
9. feb 2010

ved si tam zavolaj ty
zajtra
na recepciu či už je schvalena žiadosť

kefalinek
9. feb 2010

sak sa uz chystam volat od pondelka ale akosi vzdy na to pozabudnem zajtra tam hned rano zavolam.

jerryjanka
9. feb 2010

kefalinek aj ja som taka - ked sa objednavam trva to aj tyžden kym si spomeniem v čase ked tam su 😀

kefalinek
9. feb 2010

no uvidime zajtra,dufam, ze sa uz pohnem o krok vpred, apson o kustik, a vy ako idete len na nejake vysetrenia,alebo vam uz niecoi navrhli.

jerryjanka
9. feb 2010

kefalinek o tyžden ideme do heliku s vysledkami z laparo ktoru som mala minuly tyžden a uvidim čo navrhne krajko
ale ja chcem isť v marci na iui

kefalinek
9. feb 2010

my sme hned boli jasny pripad na ivf,tak si myslim ze nam to ide celkom v pohodke ked ratam a jto cakanie na schvalenie ziadosti.

jerryjanka
9. feb 2010

a problem je u teba alebo u muža?

kefalinek
9. feb 2010

u mna jednoznacny nemam vajickovody iba 1 vajecnik a maternicu muz je zdravy ako repa

jerryjanka
9. feb 2010

no ešteže žijeme v dobe ked to nie je taky problem - a su aj ine možnosti - tak držim paluchy 😉
jej kukam že si z PB 😀

kefalinek
9. feb 2010

no som a dokonca zo snp a z vedlajsieho baraku

jerryjanka
9. feb 2010

heh - sranda 😀

jerryjanka
9. feb 2010

ťukni niekedy do mňa
a v ktorom dome byvaš? z predu z boku alebo zozadu 😀

kefalinek
9. feb 2010

v tom co je otoceny smrom ako ide cesta, chodis okolo nas na zastavku a ked tam stojis vidim mi do okien

jerryjanka
9. feb 2010

už viem kde ale neviem kto 😀

jerryjanka
9. feb 2010

a dcerka sa vam zadarila prirodzene? alebo tiež ivf?

jarmila2804
10. feb 2010

ahojte.... absolvoval tu niekto už IUI aIVF? mne to nevyslo.....vcera som bola na odbere oocytov.

kefalinek
10. feb 2010

ahoj my sa este len chystame na ivf, mrzi ze vam to nevyslo..

kefalinek
10. feb 2010

Ja som dnes volala do heliosu ohladom tej nase j ziaosti a vraj z januara neprisli ziadne zo ziadnej poistovne a vraj aj oni cakaju tak zas budeme cakat dalej.

lucetta
11. feb 2010

ahojte 🙂 jerryjanka, prave citam, ze mas po laparke. to je rychlost 😉 ako si dopadla? uz si ok?

kelifanek, skus radsej zavolat do poistovne, nam ziadosti schvalili vzdy do 2 tyzdnov, ale zalezi aj v kt. si poistovni

jarmila, nebud smutna , mrzi ma , ze vam to nevyslo a viem ako sa citis, mam ivf za sebou. co ti povedali pri odbere?

kefalinek
11. feb 2010

ja tam vyvolavam uz od stredy od rana az do poobedia (do poistovne) lenze nikto mi to nezdviha, uz to bude mesiac od podania ziadosti.

lucetta
11. feb 2010

to je klasika, ked raz nieco potrebujes z poistovne , tak nikto to neberie...len by si raz nezaplatila vcas, hned by sa ozvali 😒 😠 , skus pripadne osobne a zisti si aj meno posudkoveho dr,. kt. to ma na starosti, my sme to tak spravili. to je vase 1ivf? v pase vidim, ze jedno mimi mate 😉 ak chces, posli ip.myslim na teba, nech sa to co najrychlejsie rozbehne.

jerryjanka
11. feb 2010

lucetta - ale už je to fajn - troška mokva pupok ale je to už uplne ok
ale vysledky len tak na 50% boli dobre
no čo už no.

lucetta
11. feb 2010

a co zistili, ak sa smiem spytat?neboj 😉

jerryjanka
11. feb 2010

mam nepriechodny vajcovod - a druhy vaječnik mam lenivy... 😠

lucetta
12. feb 2010

jerryjanka, a skusili ho nejako spriechodnit? oni to nejako vedia, aspon na cas 😉 mne v heliose povedal, ze mam pravy vajecnik zrasteny k stene creva takze predpokladam, ze sa laparke nevyhnem. zrejme mi to ostalo po dost zavaznej operacii z minu;leho roka, lebo dovtedy mi o tom v centre nikto nehovoril ☹

kefalinek
12. feb 2010

lucett ale lavy mas v poriadku?

jerryjanka
12. feb 2010

lucetta - nie nedalo sa to - ono sa to da spriechodniť len vtedy ak je to zrastene kde tu - ale ja ho mam uplne

lucetta
12. feb 2010

kelifanek, lavy vyzera vraj ok 😉

jerryjanka
12. feb 2010

luc - tak to maj aj ja 😅