icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

laurazma
11. júl 2018

@regina24 tak uz to mame za sebou,,,boli sme v Martine..tak teraz cakame 🙂

adkaaa
11. júl 2018

@laurazma drzim palce! Kto robil iui? Nech o 14 dni budu pozitivne spravy!

laurazma
11. júl 2018

@adkaaa dakujem krasne 🙂 MUDr. Starovecka..bola fakt mila..

adkaaa
11. júl 2018

@laurazma pojdes na krv a sono do MT alebo k svojmu gyn.? Inak aj mne robila teraz vklad Starovecka avsak ja som po KET.

regina24
12. júl 2018

@laurazma tak teraz kolkaty den ste po iui ?
Potom dajte vediet ako ste dipadli .
Ja teraz beriem costybegyt do piatku a sobotu idem hned na sono skorsie aby som nemala az take velke folikuli tak uvydisa co povedia a potom by som mala ist na iui . Tak dufam ze nam to vyde .

laurazma
12. júl 2018

@adkaaa pojdem do martina na krv..moj gyn ma zrovna dovolenku v tom case...aj ma uz zacinaju palit prsty, ze by som si spravila nejaky 12.den testik, ale neviem ci este nebudem mat pregnyl v sebe...:P

laurazma
12. júl 2018

@regina24 v pondelok sme mali IUI, cize zatial len 3. den...tak este sa nacakaaame nejakych 10 dni... :P budem drzat palce.. 🙂 mne este nejaku mykozu zistili tieto dni, tak dufam ze to nic neovplyvni..

regina24
12. júl 2018

@laurazma hej tak edte musite cakat cca 10dni . Ale tak drzim vam palce ,nech sa vam podary ,chcem sa spitat vy chodite ja pocas toho do roboty ci ste doma ? Alebo ste na PN .
A tu mykozu vam zistili. Heliose ci u svojho gyn . ?
Tak drzim palce .
Ja idem na sono sobotu .tak sa uvydi . Difam ze folykuli budu aspravnom velkosti. 😀
A chcem sa spitatvystr mali ake velke folikuli ?.

laurazma
12. júl 2018

@regina24 no mykozu mi zistili priamo pri inseminacii...dali mi na to nejake tabletky ktore sa beru tyzden...normalne chodim do prace, len poobede viac oddychujem...a folikuly som mala v sobotu rano 2, na jednej strane 18mm a na druhej 17 mm..inseminaciu mi robili v pondelok, ale vtedy uz folikulometriu nerobili, takze neviem..tiez budem drzat palce..beriete aj vy clostilbegyt?

regina24
13. júl 2018

@laurazma hej aj ja beriem costybegyt. Od 3dna menstruacie do 7dna. Dnes skoncim branim costybegytu vy ste kolko tbl ste brali ?. 🙂
Celkom dobre ste mali tie folikuli dobrej velkosti.
Ja som mala prvy krat ked som brala costybegyt tak som mala vela folikulov na lavej strane som mala as 5 folikulov najvecsie bolo 24mm co bolo velke na druhej strane Pravej som mala 15mm.
Tak vtedy mi nespravyli IUI. LEBO ZE HROZI TAM VIACPOCEtna gravidyta.

TAK sme skusali o mesiac . Prve IUI sa mi nepodarilo iden druhy krat. Tak len dufam .
😀

regina24
14. júl 2018

Ahojte baby tak utorok idem na IUI . Dufam ze sa to podary .

laurazma
17. júl 2018

@regina24 drzim palce 🙂

regina24
17. júl 2018

@laurazma tak dnes uz po IUI tak dufam xe to bude stasne. Dufam ze sa nam to podary

martinals
17. júl 2018

Pripájam sa a držím palce,neboj podarí 😉

laurazma
17. júl 2018

ja cakam do pondelka, idem na krv tak uvidime..ale ide to pomalyyyyy

regina24
17. júl 2018

@laurazma robili ste si aj tehotensky test ?kolkaty den je to dnes ze ste po iui .na kolkaty iui ste .
Prve dni ste co povitovali ?ja som bolo uz druhy iui fufam ze sa mi to podary .

regina24
17. júl 2018

@martinals dakujem lrn dufam ze ozaj sa nam podary .

laurazma
17. júl 2018

@regina24 nieee, este som netestovala..dnes som 8.den po IUI..zajtra mozno testnem a skusim, ci vyprchal uz pregnyl alebo este nie..prve dva dni ma trochu pobolievalo brusko a bola som dost nafuknuta..teraz uz vlastne necitim nic specialne..

martinals
18. júl 2018

Ja som to mala rovnako,mne test ukázal tehu až na 12deň aj to takú slabučkú druhú čiiarku,že sme museli test rôzne natáčať jak šibnutí aby bola vidieť.No bola tam 😉.Napíš ako, držím palce

regina24
18. júl 2018

@martinals tsk lrn dufam ze sa nam to podary. Kam chodite do heliosa do bb alebo martina .

regina24
18. júl 2018

@martinals prvy iui sa mi nrpodarilo . Pregny mi ucinkovslo do 6dni .
Teraz som po druhom iui vcera som bola tak len dufam ze sa mi to podary. Vy ste natom ako ? Dakujem .

laurazma
18. júl 2018

tak pregnyl uz vyprchal z tela, dnes 9 dpiui.. tak budem dufat 🙏

regina24
18. júl 2018

@laurazma pregnylvtele je max 7dni mne trval lrn do 6dni ked som testovala
Budem testovat po iui az na 9a10den .
Ak je pozit tak ste tehotna .
Drzim palce

martinals
18. júl 2018

Chodili sme do Martina,vyšlo nám 4 iui, teraz máme 4,5mesačné slečny.Držim palce 😉

regina24
18. júl 2018

@martinals dobry den chcem sa spitat maliste aj nejake priznaky po iui ked ste bola tehotna kedy ste testovali najskor. Dakujrm za odpoved

martinals
18. júl 2018

Po iui som mala mierne bolesti v podbrušku a nafúknuté brucho.Testovala som sa 12-13 deň a čo sa týka príznakov okrem nafúknuté ho brucha som mala citlivé prsia.držim palce

martinals
18. júl 2018

@regina24 veľmi veľa robí psychika.Viem, že je to ťažké a človeka to núti myslieť na to 24h denne ale treba si nájsť nejakú aktivitu čo zamestná myseľ a tehu príde samo.Viem o čom hovorím 🙂

regina24
18. júl 2018

@martinals tak teda dnes som 2den po iui tsk uvydime ako to vsetko bude .do roboty ste chodili ci ste boli doma ?
Tak aj ja si spravym test cca okolo 10az2
13den . .
Tak vam gratulujem .

martinals
18. júl 2018

Bola som doma na rodičovskej s dcérkou,tá mi myseľ zamestnala až až.Dcérka sa nám podarila tiež cez iui a to som pracovala.

vyhuelka
18. júl 2018

@regina24 dnes si 1deň po IUI 🙂 deň zákroku sa neráta