Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@laurazma hej tak edte musite cakat cca 10dni . Ale tak drzim vam palce ,nech sa vam podary ,chcem sa spitat vy chodite ja pocas toho do roboty ci ste doma ? Alebo ste na PN .
A tu mykozu vam zistili. Heliose ci u svojho gyn . ?
Tak drzim palce .
Ja idem na sono sobotu .tak sa uvydi . Difam ze folykuli budu aspravnom velkosti. 😀
A chcem sa spitatvystr mali ake velke folikuli ?.
@regina24 no mykozu mi zistili priamo pri inseminacii...dali mi na to nejake tabletky ktore sa beru tyzden...normalne chodim do prace, len poobede viac oddychujem...a folikuly som mala v sobotu rano 2, na jednej strane 18mm a na druhej 17 mm..inseminaciu mi robili v pondelok, ale vtedy uz folikulometriu nerobili, takze neviem..tiez budem drzat palce..beriete aj vy clostilbegyt?
@laurazma hej aj ja beriem costybegyt. Od 3dna menstruacie do 7dna. Dnes skoncim branim costybegytu vy ste kolko tbl ste brali ?. 🙂
Celkom dobre ste mali tie folikuli dobrej velkosti.
Ja som mala prvy krat ked som brala costybegyt tak som mala vela folikulov na lavej strane som mala as 5 folikulov najvecsie bolo 24mm co bolo velke na druhej strane Pravej som mala 15mm.
Tak vtedy mi nespravyli IUI. LEBO ZE HROZI TAM VIACPOCEtna gravidyta.
TAK sme skusali o mesiac . Prve IUI sa mi nepodarilo iden druhy krat. Tak len dufam .
😀
Ja som to mala rovnako,mne test ukázal tehu až na 12deň aj to takú slabučkú druhú čiiarku,že sme museli test rôzne natáčať jak šibnutí aby bola vidieť.No bola tam 😉.Napíš ako, držím palce
Chodili sme do Martina,vyšlo nám 4 iui, teraz máme 4,5mesačné slečny.Držim palce 😉
Po iui som mala mierne bolesti v podbrušku a nafúknuté brucho.Testovala som sa 12-13 deň a čo sa týka príznakov okrem nafúknuté ho brucha som mala citlivé prsia.držim palce
Bola som doma na rodičovskej s dcérkou,tá mi myseľ zamestnala až až.Dcérka sa nám podarila tiež cez iui a to som pracovala.

@regina24 tak uz to mame za sebou,,,boli sme v Martine..tak teraz cakame 🙂