Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte,som dnes 10.den po iui,v piatok ma caka kontrola ale od sameho zaciatku vobec nic na sebe necitim,nemam ziadne tlaky v podbrusku ani citlive prsia,skratka nic.Beriem duphaston 2x1 denne.Ani po clostyle a pregnyle som nemala vobec pocit ze mam ovulaciu.Ked som sa na to pytala doktorky tak povedala ze to nevadi ze ona po pregnyle urcite nastala.Inak mam vysledky v poriadku,priatel spermiogram v poriadku.Som z toho smutna,navrhli nam jedno iui skusit a ze potom ak sa nepodari tak laparka.Boli ste niektora na laparke v care?Aj sa tam nieco doplaca?Dakujem
@tdli ono zial malokedy sa iui podari na prvykrat..je to skor zazrak..v kazdom pripade drzim palce✊🏻 my sme boli tiez na iui pred mesiacom a nic a rovno nam odporucili ivf..predsa len tie sance su tam vyssie..mozno by nebolo zle informovat sa i o tomto rieseni..laparka je tiez zasah do tela..
@tdli no u mna problem nie je ziaden, manzel ma horsi spermiogram...na to vsak lekar povedal ze je mozne ze v 40-tke ho bude mat ukazkovy..v kazdom pripade sa snazime uz rok a pol, s 1 neuspesnym iui...je mozne ze psychika robi vela, ja na to myslim asi 25 hodin denne..🙄 zial neviem prist na ine myslienky..tak sme sa na to dali..skus sa este informovat o ich nazore..ak sa ale snazite uz dlhsie a nechcete viac cakat, ja by som sla do ivf..ci ta uspia pri laparke alebo pri punkcii, to je jedno..tie veci okolo toho sa uz snad nejak zvladnut daju 🙂 minimalne je tam ta sanca vyssia..nam povedali ze prve ivf 55% sanca uspechu u nas, zatial co pri iui to bolo 5-10%...
@laurazma
To iste mam aj ja,stale nad tym rozmyslam.Dnes som sa zobudila do uplnej depresie,asi preto ze v piatok ideme na krv a uz teraz tusim ze to bude negativne.Co sa tyka tej narkozy,ta by mi az tak nevadila,bola by to uz moja tretia v tomto roku.Uz mam za sebou konizaciu kvoli zlej cytologii a aj to je jeden z dovodov pre ktory chcem co najskor otehotniet,nakolko mi to vlastne bolo aj odporucene.No a v neposlednom rade je to aj moj vek,budem mat uz 34 rokov a hlavne velka tuzba po dietati.Ale co som citala tak ta laparka pomohla otehotniet niektorym,uz sa aj slamky chytam.Vy ste asi na tej laparke neboli?
@tdli my sme boli na iui - nevyšlo, tak som šla na laparku -oba vajcovody priechodné, malé ložiská endometriozy, mužov spg v poriadku, tak sme išli na 2.iui - nevyšlo, tak sme nechceli ďalej čakať keďže sme sa snažili a prt z toho a išli sme do ivf... ale skúsila by som byť tebou tu laparku, aspoň si budeš na istom či máš vajičkovody priechodné 🙂
@tdli noo nam povedali, ze kedze vo mne problem nie je, nebude potrebne robit nejaku velku stimulaciu u mna..cele by nas to malo vyjst do 1200€...ale zas s tym, ze si musime zvolit specialnu metodu oplodnenia-icsi a ratame v tom uz aj zmrazenie embryi do buducna..dr mi povedal, ze so zmrazenymi emrbyami odobratymi teraz budem mat o 10 rokov ovela vacsiu sancu otehotniet ako potom s cerstvymi..🤷🏼♂️
Ahojte,chcem vas povzbudit a vsetkym vam drzim palce.Pred rokom som aj ja stimulovala,mala som dlhy protokol.Zacala som Proverou,potom Diphereline a Meriofert.Mala som 12 vajicok,spravne oplodnenych 9,a po predlzenej kultivacii sme ich mali 5.Prvy cerstvy transfer ET nam nevysiel,nasledne hned na druhy mesiac ani KET.Vtedy som to stopla a porobila si potrebne vysetrenia-reproimunologiu,hematologiu,endokrinologiu,genetiku sme mali.Na dalsi vklad som isla az ked som mala dobre vysledky s tym ze mi zistili syndrom lepivych dosticiek tak si picham injekcie a uzivam tbl.,okrem ineho som mala aj pozitivne ureaplazmy o ktorych som ani nevedela ze ich mam az po steroch u gyn.Aj to sa preliecilo.Povedala som do tretice vsetko dobre a aj to tak bolo.Po 8 rokoch snazenia som si nasla //,takze nam az treti vklad z prveho IVF.Zatial som 12 tyzden,este dlha cesta pred nami ale vdaka nim som ostala tehotna.
Tak sa drzte,aby ste boli aj vy uspesne
Prepac ze furt otravujem ale to hyfosy ako som si citala to je vlastne iba ambulantne a bez narkozy,tak preco sa robi aj laparka?Hyfosy nie je take ucinne alebo ako?Radsej by som si dala iba to spravit.Aky mas na to nazor?

ak sa chcete dozvediet viac napíste mi spravu