icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

regina24
13. sep 2018

Ahojte ak by niekto potreboval injekcie na ivf Diperiline mne zostalo jeden balik .
Dajte vediet ja idem na odber vsjicok nedelu tak dufam dobre to dopadne vsetko s dufsm ze aj my budeme traja 🙂

laurazma
14. sep 2018

@regina24 drzim palceeee! 🙂

regina24
14. sep 2018

@laurazma dakujem tak iked mam stale strach aby vserko dobre dopadlo ale myslim pozitivne 🙂. Odber vajicok bude nedelu a vilad priebehu toho týždňa ale to znamena ked mi budu vkladat pojdeme pre nase vytuzene babaerko ideme prebu clovek musi mysliet pozotivne .
Dneska este si pichnem pregnil.
Inj..
A vy sa mate ako ?

laurazma
14. sep 2018

@regina24 super 🙂 vsetko dobre dopadne!! my sme este len zacali s pichanim decapeptylu, takze az niekedy koncom buduceho tyzdna prva kontrola..

regina24
14. sep 2018

@laurazma tak celkom fajn ide vam to ,tak musimr verit ze sa podari tsk nedelu naposem ako sa citim stak aj vy mi dajte vediet sko ste nstom

laurazma
14. sep 2018

@regina24 jasnee platii.. 🙂 drzim palce!

laurazma
17. sep 2018

@regina24 ako odber? vsetko ok? 🙂

regina24
17. sep 2018

@laurazma ppohode odver vajicok som mala vcerapohode. Tak piatok bh mal vyt vklad .

laurazma
17. sep 2018

@regina24 a kolko ivh mas?

natalia11111
17. sep 2018

@regina24 prosím ta ako prebiehajú ráno kontroly.., na recepcii povedali ze medzi 7-8 ráno a stihnem sa aspoň do 10:00 vybaviť? Kvôli práci sa pýtam..

adkaaa
17. sep 2018

@natalia11111 Ahoj ide to tam rychlo,stihnes sa urcite vybavit.Do tej osmej porobia vsetky sona,lebo potom uz maju naplanovane zakroky a konzultacie.

regina24
17. sep 2018

@natalia11111 hej pohode to stihnes.

laurazma
17. sep 2018

@natalia11111 uz ides na kontrolu?🙂

jajabajaja
Autor odpoveď zmazal
natalia11111
24. sep 2018

@laurazma cysta sa vstrebala, sliznicu mam ok tak už len aká bude krv dneska a povedia mi co ďalej.. Bodaj by som už začala stimulovať..

natalia11111
26. sep 2018

baby prosim dalsia otazka ked vam davali tie papiere v heliose je tam papier aj na interne lebo sestricka u dr mi povedala ze na krv mam prist s papierom aby vedela co má brať.. a ešte som sa chcela spýtať ako často sa chodí na kontroly? keď pôjdem teraz v piatok tak potom ďalší deň pôjdem kedy? aby som sa vedela objednať na interné..

nela456
26. sep 2018

@natalia11111 ahoj , dajú ti papier na predoperacne vyšetrenia a s tým papierom pôjdeš ku svojmu gynekológovi a tam ti vezmú krv a v ten deň by si mala mat aj výsledky (moja sestrička u gyn napísala ku krvičke aby mi vysledky dali osobne v labaku ) lebo to sa robí promtne (známosť v nemocnici je vyhodou ja som do 2hod mala výsledky z krvi) a s krvou (výsledkami) pôjdeš na interne a je dobre sa obj vopred keď budeš vedieť ktorý deň si pôjdeš vybaviť predoperacne. Rtg pľúc ti robiť nebudú lebo ta nemôžu ozarovat...a už len anestéziológie to máš na počkanie na ARE...za 3hodky som bola vybavená. Kontroly som ja mávala osobne asi 2x tyzdenne.

apolonka
5. okt 2018

Ahojte, ostalo mi pero na stimulaciu 337,5 jednotiek, otvorene v sobotu 29.9.2018, takze je pouzitelne do 26.10.2018 (moze byt otvorene 28 dni). Pero je uskladnene v chladnicke. Ak mate zaujem napiste mi sukromnu postu. Na cene sa dohodneme. Neda sa tu robit reklama.

jajabajaja
7. okt 2018

ahojte. mate niektora skusenost so spinenim pocas stimulacie?ja som zacala na 11.den dost vyrazne a odpovede na kontole boli nemastne neslane. krajkovic mi do telefonu povedal,ze je to v poriadku.ale starovecka na kontrole po sone povedala, ze nie je a ze vklad teraz isto nebude. ked som sa opytala,ci teda budeme mrazit, povedala,ze sa mam modlit aby bolo co. a ze su veci medzi nebom a zemou...mam sa riadit pokynmi z papiera a prist na odber....neviem ako si to mam vysvetlit. od piatku videli n asone aj cystu ale nic mi k tomu nebolo viac povedane...lôen tolko,ze to treba ukoncit a pichnut si hormony skor nez zvycajne,hned po prichode domov (a nie vecer ako sme zvykli). po tychto inkeciach do cca 2 hodin spinenie ustalo.ale som z toho nejaka zmatena. aj z toho,ze vlavo, mam jeden folikul,ktory vraj nebudu odoberat. ......

jajabajaja
7. okt 2018

este som zabudla povedat, ze na sone uz videla doktorka aj zlte teliesko. a teraz vecer, po pichnuti Pregnylu, som zacala spinit znova a ovela intenzivnejsie. Tak som volala zas Krajkovicovi a on povedal len,ze mam oddychovat a prist na ten odber. ze teraz nic nespravim a ze tazko povedat.takze hoci som ho zas ,chuda, otravovala v nevhodnu hodinu, nie som o nic mudrejsia....za akukolvek vasu skusenost ci odpoved budem veeelmi velmi vdacna a vopred za nu dakujem.

natalia11111
28. okt 2018

@jajabajaja ak som správne pochopila tak stimulujes a chystáš sa na odber? Ono podľa mňa keby je to niečo vážne by ti povedali, ja som mala veľkú krvavú cystu a mne starovecka len povedala ze bud zmizne alebo ju budeme riešiť a nič viac a tvárila sa akože to je bežná vec a ja som bola úplne vydesena a ona po MS sama zmizla ako povedala.. Treba im dôverovať..

lujza1707
13. nov 2018

Chcem sa spýtať robili mi predoperačné vyšetrenia pred hysteroskopiou, ktoré som mala poslať do heliosu, že oni ihned po prijatí výsledkov mi budú volať a dohodneme termín.... Ale vôbec sa mi nikto neozval.... A to je už 2 mesiac..... Ako ste boli na tom vy?

tdli
15. nov 2018

@lujza1707 a vy ste tam nevolali?ved tie predoperacne platia iba 21 dni...ja na to idem tiez a tiez mi kazali poslat interne hned ako ho budem mat ze mi daju hned termin.Po dvoch mesiacoch uz nikto volat nebude zrejme na vas zabudli mali ste tam hned volat podla mna,ja by som urcite volala.

lujza1707
16. nov 2018

Nevolala som lebo doktorka vravela, že sa ozve hneď ako pošlem predoperačné.... Posielala som to doporučene a 1.triedou,, keďže počítač nám vypovedal... Takže to musel niekto prebrať doporučene na podpis.... Ešte sa mi nestalo, že by na mňa zabudli a to k nim chodím od roku 2010. No som zvedavá na budúci týždeň tam zavolám.... Čo mi povedia....

tdli
18. nov 2018

@lujza1707 no mne vraveli to iste,aj v papieroch to mam napisane ze ma budu kontaktovat ked dostanu vysledky.Horko tazko som sa po znamosti objednala na interne a keby mi to prepadne tak by som bola pekne nastvana.Som zvedava co vam povedia.

zuzgas001
21. nov 2018

Ahojte zostal mi menopur 75j nemate zaujem

ywana8
23. nov 2018

Boli sme v CRM BB prvy krát na spermiogram a chceli sme aj halosperm. Po pol hodine nam povedali ze sa neda spraviť halosperm a výsledky so spermigramu o 2 tyzdne. Viete mi povedať preco? Je to zle?

laurazma
23. nov 2018

@ywana8 Ahoj..hmm my ked sme chceli rozsirerny spermiogram-halosperm tak z neho su vzdy vysledky az po 10 dnoch najskor..cize tie 2 tyzdne by mali byt ok 🙂

ywana8
23. nov 2018

@laurazma len nam povedali hneď po polhodine, ze sa nebude dat spraviť halosperm len klasicky spermiogram a vrátili nam aj tych 100 eur ...tak asi to nebude dobre....

laurazma
24. nov 2018

@ywana8 aaha uz rozumiem...nooo oni musia najprv pred halospermom zistit, ci je tam dostatok spermii z ktorych je mozne toto vysetrenie urobit 🤔uvidite teda o tie dva tyzdne, co povedia...