Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@icub to je dobre ze stale vela pijes, clovek by ani neveril, aky je ten pitny rezim pri tychto veciach dolezity. Myslim, ze sama budes citit, ze uz si ok a ze sa uz netreba nalievat. Ale este to asi par dni potrva, tak bud trpezliva. Bublinkam sa prihovaraj, mysli pozitivne.
@santana2,@majda27, @icub babulky, podla mna je dolezite, aby bolo CO vlozit. niektora moze mat vela oocytov, ale vsetky jej mozu postupne odist. a niektora moze mat jeden-dva a mozu byt take kvalitne, ze vydrzia. Ja som si pred kazdym telefonatom povedala, ze nech ich je kolko chce, hlavne aby bolo nejake na vlozenie.
dievcence idem zas do polohy lezmo, utrosu je lepsejsie tak.. uvidime sa poobede, neklesajte na duchu vsetko bude dobre..
@icub a vies ze ja som si robila minuly piatok spenat? lebo som mala nanho strasnu chut. a Este som si ho dala aj v utorok..A bol velmi dobry asi si to moje telo vyziadalo 😀 😀 😀 😀 😀
Holky hlavne sa nesmieme stresovat, ja som mala tiez strach s toho OPU, ale naozaj sa nemame coho bat, potom ked mi @santana2 povedala, ze to nic nie je uz som sa nebala, prebrala som sa az na izbe.... Inak dala si si uz utrogestan ja
Naozaj netreba sa nicoho bat...A tym chlapom by tam naozaj mohli pustit nejaky sportovy kanal aby sa tam o nas nebali...
@ame ja mam PN od mojho gynekologa, vypisal mi ju velmi ochotne, zaprial mi vela stastia a povedal, ze "potom si vas uz preberieme spat na poradne" 😀
babulky, inak nezabudajte stale uzivat kyselinu listovu, pripominala mi to aj doktorka Gatova po transfere. beriete aj nejake ine vitaminy? ja nie, snazim sa doplnit si ich radsej prirodne a papam pestru stravu, vyzieram kyslu kapustu a tak 😉 ale ak vam niekto odporucil nejake preparaty, poradte, budem len rada.
@majda27 ..ahoj majdi.... to OPU je uz vklad ci odber vajicok? inak kolko si ich mala po stimulke a kolko si ides dat vlozit...ja beriem femibion a tam je kys. listova...inak po narkoze ked si sa prebrala si sla hned dom ci si ta tam nechali 🙂...aaach tolko otazok...aa dakujem
@makovicka53 takze OPU je odber vajicok..Pri stimulke som mala cca 14 vajicok a oplodnit sme dali 12. My by sme si chceli dat vlozit 2. Ale uvidime ako nam budu rast. Vsetko sa rozhodne v pondelok. Po narkoze si tam este cca 2_3 hod, polezis a potom ked podpise tvoj manzel papiere ta pustia domov... 😀 😀 😀 😀 😀 Netreba sa nicoho bat, nic to nie je
ahojte kočky,
tak dnes som bola posledný krát v práci a od pondelku som na dovolenke. Aj vám sa stávalo, že čím dlhšie ste si pichali, tak ste boli citlivejšie na prepichnutie kože? Ale musím to nejako vydržať. Chcem sa spýtať, pili ste aj džúsy alebo iba vodu a čaj?
Ahojte dievčence 😉 sme boli včera pre tie výsledky,tak ja som úplne ok,aj ten prolaktín je v norme,len mužík nie je...ale vraj,to nie je až také zlé 😕
tak uvidíme,teraz čakáme na schválenie žiadosti.
Všetkým vám držím palčeky,nech vám embryjká pekne rastú a nech sú zachvíľu už v brušku pekných 9 mesiačikov 😉 🙂
ahojte dievcence
@izzie27 , icub ma pravdu, treba si pri prichani najst to spravne miestecko.ale neboj, uz tych par injekcii do konca zvladnes, lebo po nich ta caka predsa dalsi dolezity krok 😉
@icub no co moja, volala si? verim, ze bublinky su v poriadku
@danielkabn vidis, a tak si sa bala. o manzelika sa neobavaj, v heliku vedia robit take zazraky, ze by si sa divila. urcite aj u neho najdu nejake schopne bojovnicky.
@icub no čo ako sa maju tvoje bublinky? Aj ja som už strašne netrpezlivá neviem sa dočkat zajtra rana celý čas na ne myslim len aby sme to všetko pekne zvladli. Držim ti palce nech je všetko v poriadku .Tiež pozdravujem aj ostatné dievčence ktore si ešte len pichaju nech sa držia aj sylvestru ta už o chvilu bude vediet ako to všetko dopadlo baby musime byt silné.

@sylvestra
@majda27
@icub dakujem za podporu tiež dufam že tie najsilnejšie prežiju nebudeme sa vzdavat ešte mam na to čas .