Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@icub Ved v to aj dufam ze to bude mat vsetko stastny koniec, taky ako ma byt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Strasne mi je luto @santana2, ze takto dopadla, a to boli nadejne 2 bublinky, este v piatok..Ale kazdym dnom sa to vsetko meni. Ja dufam ze tym mojim dvom bublinkam sa v mojom brusku velmi paci, a ze tam pobudnu dost dlhu dobu 😀 😀 😀 😀
@majda27 to mas super... my mame len jedneho, vraj dobre reagoval na mrazenie, tak uvidime, ked ho budeme chciet "prebudit". Nuz este len take tlaky sem tam (skor ten prvy den, dnes menej).. neviem,ci to nieco znamena, inak velmi nic.. uz ani nie som taka unavena ako ked som pichala injekcie, no stale pokracujem v piti tekutin.. aj ked uz nevladzem tie 3-4 litre... 😉
@icub Ahoj ja citim obcas hlavne včera som citila take stipanie a dnes take mensie tlaky, len neviem zo opisat asi spravne. My nevieme ako reagovali na mrazenie ale boli to uz tusim tie blastocyty, tie dobre stadia. Tak dufam ze pri mrazeny sa im nic nestalo.Ja tiez pijem vela vody, hlavne caj, ale nie tolko co ked som brala gonal, myslim ze je to tie 3 max 4 litre vtedy pocas pichania to bolo aj viac.
ahojte a dobré ránko, dnes doberiem posledné 2 tabletky provery, pichám decapeptyl statočne. Od včera už dosť špiním, neviem či nemám zavolať do Martina, podľa mňa je to ešte skoro na ms, alebo že by? V papieroch mám napísané, že 14 - 16 .2. sa dostaví ms. Nezdá sa mi to, nikto tu nepísal, že by dostal o toľko skôr?
ahojte babule, pekny slnecny dnicek vsetkym prajem.
@netilka davky stanovuju podla hormonalnych hladin v den kontroly, takze ak ju zvysili, mali na to nejaky dovod a netrap sa tym.
@monca303 vysledky z krvi a predop. vysetrenia ti budu pripominat pri kazdej kontrole, aj keby si sama na to zabudla, oni sa ohlasia 😉
@ivankakov ak by si aj dostala skor, podla mna treba dodrzat dalsi postup - dostavit sa najblizsi prac. den na kontrolu. Ak mas nejake pochybnosti alebo si nevies poradit, zavolaj koordinatorke, urcite ta usmerni.
@icub, @majda27 no co kinderka moje, ako sa mame? Vsetko v poriadku? majda preco ti museli prepichovat? nechcel sa otvorit krcok?
@sylvestra .Ahoj.Tak sa hlásim,ze vcerajši OPU som prežila 🙂 .Nebolo to naozaj nič strašne,všetko prebehlo v pohode.Len potom doma ma bolelo brusko,ale vydržala som.Co by sme nespravili pre naše buduce detičky( aspon dufam)?Tak mala som 12 oocytov,z toho 2-trojkove.Takže ostalo 10.Dnes ked som volala bolo ich 8.Uvidime ako sa budu dalej vyvijat. Mam volat v piatok.Dufam,že budu silne a všetko dobre dopadne. Držim Ti palce a tešim sa na ten Tvoj pozityvny vysledok buduci tyžden 😉 .

@netilka to ti hadam bude stacit.