icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
8. feb 2011

@netilka to ti hadam bude stacit.

monca303
8. feb 2011

Ahojte, prosím, kedy, alebo na ktorej kontrole už od vás pýtali výsledky z vyšetrení? Zatiaľ ešte nemám predoperačné a v piatok, alebo pondelok idem na prvú kontrolu.
@santana2 je mi to úprimne ľúto, niečo také som už zažila....

izzie27
8. feb 2011

@monca303 ahoj ja som vysetrenia doniesla az dnes na tretej kontrole. A úplne im to stacilo.Takze nemusis sa bát ze by to bolo neskoro.

monca303
8. feb 2011

@izzie27 ďakujem, 🙂 prajem všetkým veľké brušká 😉

majda27
8. feb 2011

@netilka ahoj. A kolko si uz pichas? Pokial ti zvyšili len o tych 37 jednotiek, tak by ti to malo vystačiť. Mne este aj dost zostalo, a pritom mi davku nezvysili. Mozno si mala aj malo folikulov, vtedy tiez lubia zvysit davku

majda27
8. feb 2011

@monca303 ahoj. To pitaju uz od prvej navstevy, ja som to dala na tej preposlednej ked som to mala vsetko povybavovane.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
8. feb 2011

@monca303 ja som davala na tretej kontrole....(ale uz som pichala tie druhe injekcie 😉 )

icub
8. feb 2011

@majda27 tak ako sa citis?? mas nejake zmeny, u mna zatial nic...

majda27
8. feb 2011

@icub ahoj tiez nic, obcas zacitil take male stipnutie v brusku, to sa asi ozyvaju tie moje bublinky. Inak sa mam v pohode. Mas este spinenie alebo nie?

icub
8. feb 2011

@majda27 nie, spinenie nemam, ja som mala trosicku len v den transferu, potom nie

majda27
8. feb 2011

@icub ja tiez len vcera dnes uz nie, ja som mala este dnes(doobeda) ale cele to spinenie bolo velmi velmi slabe, A to mi museli trosku maternicu prepichnut aby sa tam mohli dostat bublinky

icub
8. feb 2011

@majda27 asi ano, ty si tam toho mala omnoho viac ako ja 😉 nuz uz nam neostava len duuufat a verit, ze to vsetko dobre dopadne...

majda27
8. feb 2011

@icub Ved v to aj dufam ze to bude mat vsetko stastny koniec, taky ako ma byt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Strasne mi je luto @santana2, ze takto dopadla, a to boli nadejne 2 bublinky, este v piatok..Ale kazdym dnom sa to vsetko meni. Ja dufam ze tym mojim dvom bublinkam sa v mojom brusku velmi paci, a ze tam pobudnu dost dlhu dobu 😀 😀 😀 😀

icub
8. feb 2011

@majda27 no tomu verim aj ja, kolko ti zostalo mrazacikov 4??

majda27
8. feb 2011

@icub ano mame 4 nadhernych mrazacikov. Ja dufam, ze to su dalsi surodenci pre ktorych si pojdeme o par rokov. A ty mas ake pocity? Citis aj nieco v brusku?

icub
8. feb 2011

@majda27 to mas super... my mame len jedneho, vraj dobre reagoval na mrazenie, tak uvidime, ked ho budeme chciet "prebudit". Nuz este len take tlaky sem tam (skor ten prvy den, dnes menej).. neviem,ci to nieco znamena, inak velmi nic.. uz ani nie som taka unavena ako ked som pichala injekcie, no stale pokracujem v piti tekutin.. aj ked uz nevladzem tie 3-4 litre... 😉

monca303
8. feb 2011

@icub ďakujem
@majda27 ďakujem
tak to pôjdem na budúci týžďeň, to už budem PN , prajem len pozitívne správičky, nech vaše bublinky rastú ako z vody 🙂

icub
8. feb 2011

@majda27 ahoj, idem do polohy lezmo pre tv 😉 pa

majda27
8. feb 2011

@icub Ahoj ja citim obcas hlavne včera som citila take stipanie a dnes take mensie tlaky, len neviem zo opisat asi spravne. My nevieme ako reagovali na mrazenie ale boli to uz tusim tie blastocyty, tie dobre stadia. Tak dufam ze pri mrazeny sa im nic nestalo.Ja tiez pijem vela vody, hlavne caj, ale nie tolko co ked som brala gonal, myslim ze je to tie 3 max 4 litre vtedy pocas pichania to bolo aj viac.

icub
8. feb 2011

@monca303 niet zac.. 😉

icub
8. feb 2011

@majda27 no uvidim, co si budeme pisat dalej, len nech to vyjde...pa

netilka
8. feb 2011

@majda27 picham si od 187 jednotiek, folikulov bolo dost...

ivankakov
9. feb 2011

ahojte a dobré ránko, dnes doberiem posledné 2 tabletky provery, pichám decapeptyl statočne. Od včera už dosť špiním, neviem či nemám zavolať do Martina, podľa mňa je to ešte skoro na ms, alebo že by? V papieroch mám napísané, že 14 - 16 .2. sa dostaví ms. Nezdá sa mi to, nikto tu nepísal, že by dostal o toľko skôr?

speranza1
9. feb 2011

@ivankakov myslim ze to nevadi ze dostanes skor menzes.... a po ine mesiace aky mavas cyklus? myslim kolko dnovy?

sylvestra
9. feb 2011

ahojte babule, pekny slnecny dnicek vsetkym prajem.
@netilka davky stanovuju podla hormonalnych hladin v den kontroly, takze ak ju zvysili, mali na to nejaky dovod a netrap sa tym.
@monca303 vysledky z krvi a predop. vysetrenia ti budu pripominat pri kazdej kontrole, aj keby si sama na to zabudla, oni sa ohlasia 😉
@ivankakov ak by si aj dostala skor, podla mna treba dodrzat dalsi postup - dostavit sa najblizsi prac. den na kontrolu. Ak mas nejake pochybnosti alebo si nevies poradit, zavolaj koordinatorke, urcite ta usmerni.
@icub, @majda27 no co kinderka moje, ako sa mame? Vsetko v poriadku? majda preco ti museli prepichovat? nechcel sa otvorit krcok?

majda27
9. feb 2011

@sylvestra tak nejak. Ale zvladla som to statocne. Ja pekne doma oddychujem... A prihovaram sa mojim dvom bublinkam aby tam pekne vydrzali a nasli si pekne miestecko. Tak dufam ze je vsetko o.k.

sylvestra
9. feb 2011

@majda27 moja zlata,dufam, ze uz nespinis a nemas ani bolesti. A pevne verim, ze toto cele trapenie bude mat veeeelmi uspesny koniec. Idem Ti napisat IP.

ivankakov
9. feb 2011

@speranza1 môj cyklus býval okolo 32 dní, ale odkedy beriem femibion, a to je už tretí mesiac, tak mávam presne 28 dní. Tak neviem čo so mnou tie hormóny dorobili, ale zakiaľ nemám ms nebudem do centra volať. Budem sa viac pozorovať a ked sa to spustí budem volať.

izzie27
9. feb 2011

Ahojte kočky, prajem pekny deň,
@ivankakov tak ty už čoskoro začneš pichať aj druhé injekcie. Tie su v pohode. Prajem vala stastia.
@majda27 @sylvestra dufam, že sa máte dobre a vaše bublinky tiež.

bberika
9. feb 2011

@sylvestra .Ahoj.Tak sa hlásim,ze vcerajši OPU som prežila 🙂 .Nebolo to naozaj nič strašne,všetko prebehlo v pohode.Len potom doma ma bolelo brusko,ale vydržala som.Co by sme nespravili pre naše buduce detičky( aspon dufam)?Tak mala som 12 oocytov,z toho 2-trojkove.Takže ostalo 10.Dnes ked som volala bolo ich 8.Uvidime ako sa budu dalej vyvijat. Mam volat v piatok.Dufam,že budu silne a všetko dobre dopadne. Držim Ti palce a tešim sa na ten Tvoj pozityvny vysledok buduci tyžden 😉 .