Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 Uz som volala a nemali pre mna dobre správy 😢 zo 4 mam uz len 1 a aj to nevedia ci vydrzí ☹
@izzie27 a to sa ako mohlo tak rychlo zmenit...neboj to jedno bude silne a zabojuje...musi ..vidis a ja akurat rozmyslam co je dobre na rast sliznice...
@izzie27 musis silno verit 😔 mam kamosku, co toto absolvovala cca pred pol rokom, odobrali jej 8 folikov, na druhy den mala 2 - jedno trojkove a druhe dvojkove. No a na treti den mala len jedno dvojkove, kt. sa potom zmenilo na jednotkove, to jej vlozili a uz je v 6. mesiaci 🙂
Este nic nie je stratene, hlavu hore. 😉
@makovicka53
@ame babulky ste zlate, diky za povzbudenie.Ale neviem ci vo vajíčkach nie je chyba. ☹
Jeeej, stimulantky nase, vy ste sa pekne rozbehli, zachvilu sa s vami budeme vytesovat z folikov 😉
@ivankakov neboj sa tych dvoch vceliciek, ta stimulacna je obycajne tensia a vobec neboli. Mozu sa pichat aj v rovnakom case, ale do ineho miesta. Porozmyslaj si, co by bolo pre teba vyhodnejsie a lepsie zvladnutelne - ci pichnut jednu rano a jednu vecer, alebo obe naraz a mat potom svaty pokoj cely den 😉 . Je to na tebe, co ti viac vyhovuje. Neboj, rychlo to ubehne, ani sa nenazdas a pojdes na OPU.
@izzie27 zlatko, som rada, si OPU zvladla. Mrzi ma, ze zostalo po dnesnom dni len 1, ale musis verit, ze prave ono je to najsilnejsie a ze vydrzi. Pekne sa mu na dialku prihovaraj, urcite to zaberie. @ame ma pravdu, netreba sa vzdavat, zaztraky sa deju 😉 A nezabudaj od dnes na utros. Citis sa dobre po tom OPU? Mala si aj vytok?
@makovicka53 my sme si dali vlozit 2, zatial neviem, ci sa chytili obe, alebo jedno. Hadam mi viac povedia buduci tyzden. Sama som zvedava.
@izzie27 po tom zakroku to asi moze byt normalne. len pekne oddychuj a mysli na bublinku 😉 .A preco myslis, ze je chyba vo vajickach? Je to iba Tvoja domnienka, alebo ti nieco naznacili? A mali ste ICSI? Do MT musim ist na kontrolu, ak som dobre pochopila, tak oni este sleduju po potvrdeni tehu do urciteho stadia a az potom odpravia spat k svojmu gyndosovi. Ved sa dozviem buduci tyzden, budem vas informovat, aby ste vsetky vedeli, co vas po potvrdeni tehu caka 😉
@izzie27 ...to ti povedala embriologicka?hlavne bojuj ...a mysli pozitivne 😉
@sylvestra ..hehe hlavne ze sa prijalo... pocet vas mozno potesi alebo prekvapí...tesim sa s tebou 😉
@izzie27 vies, mne sestricka v heliku povedala, ze embryologicky su carodejnicky, takze si urcite vedia poradit so vselicim. isto ti to potom riadne vysvetlia a budu mat aj riesenie. Ale najdolezitejsie momentalne je, ze mas bublinku bojovnicku, tak na nu velmi intenzivne mysli 😉
@makovicka53 tiez si myslim..ale ak by boli dve, prekvapeni by sme neboli, ved sme dve vkladali.V tomto pripade musis ratat aj s tou moznostou, ze sa mozu chytit obe. No ale ak by boli 3, tak to by teda bolo riadne prekvapko 😀 .Krajko povedal, ze mali aj zo 2-3 taketo pripady. Cize nestava sa to casto.

@ivankakov neboj to zvládnes, mne sa tá prvá horsie pichala. táto druhá mala tensiu ihlu a lepsie sa predrala cez kozu a vobec nestipala. Tak sa držkaj. Ja budem zajtra volat ako sa maju moje bublinky.