icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
15. feb 2011

@ivankakov neboj to zvládnes, mne sa tá prvá horsie pichala. táto druhá mala tensiu ihlu a lepsie sa predrala cez kozu a vobec nestipala. Tak sa držkaj. Ja budem zajtra volat ako sa maju moje bublinky.

izzie27
15. feb 2011

dievcata, ten utros si mam dat az zajtra ráno, pravda?

ame
15. feb 2011

@izzie27 tak super, uz to mas za sebou 😉 a kolko ti dr. videl folikov pred odberom?

izzie27
15. feb 2011

@ame videli 7 ale ze tam bola aj cysta, tak nakoniec ich bolo 5 a to jedno bolo trojkové, takze su 4

ame
15. feb 2011

@izzie27 fuha, to sa ti vytvorila cysta po tychto hormonoch? a preco ti davali infuzku? bolo ti zle?

ame
15. feb 2011

@izzie27 a kto ti robil OPU?

izzie27
15. feb 2011

@ame Mala som nizky tlak, potom mi ho nemohli namerat a trochu sa mi tocila hlava. OPU mi robila dr. Gatová. Stále usmieta, aj nás vsetky pochválila, takze to bolo super. No a ta cysta, co ja viem, ci sa vytvorila z liekov? Mozno.

ame
15. feb 2011

@izzie27 tak uz teraz len verit, ze to bude mat dobre pokracovanie, drzim palce 😉

izzie27
15. feb 2011

@ame treba len verit 🙂 Ked ti daju termin OPU daj vediet.

ame
15. feb 2011

@izzie27 jasne, dam

izzie27
15. feb 2011

Zienky idem k TV, takze vam prajem peknu dobru noc.

icub
15. feb 2011

@izzie27 utros zajtra, urcite 😉

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 ahojky a uz si volala svojim bublinkam? 😉

izzie27
16. feb 2011

@makovicka53 Uz som volala a nemali pre mna dobre správy 😢 zo 4 mam uz len 1 a aj to nevedia ci vydrzí ☹

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 jemine..to ma mrzi ☹ ...ale treba verit...a ako ho oznamkovali?

izzie27
16. feb 2011

@makovicka53 vceratri boli jednotkove a dnes mi ani znamku nepovedali ☹

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 a to sa ako mohlo tak rychlo zmenit...neboj to jedno bude silne a zabojuje...musi ..vidis a ja akurat rozmyslam co je dobre na rast sliznice...

ame
16. feb 2011

@izzie27 musis silno verit 😔 mam kamosku, co toto absolvovala cca pred pol rokom, odobrali jej 8 folikov, na druhy den mala 2 - jedno trojkove a druhe dvojkove. No a na treti den mala len jedno dvojkove, kt. sa potom zmenilo na jednotkove, to jej vlozili a uz je v 6. mesiaci 🙂
Este nic nie je stratene, hlavu hore. 😉

izzie27
16. feb 2011

@makovicka53
@ame babulky ste zlate, diky za povzbudenie.Ale neviem ci vo vajíčkach nie je chyba. ☹

sylvestra
16. feb 2011

Jeeej, stimulantky nase, vy ste sa pekne rozbehli, zachvilu sa s vami budeme vytesovat z folikov 😉
@ivankakov neboj sa tych dvoch vceliciek, ta stimulacna je obycajne tensia a vobec neboli. Mozu sa pichat aj v rovnakom case, ale do ineho miesta. Porozmyslaj si, co by bolo pre teba vyhodnejsie a lepsie zvladnutelne - ci pichnut jednu rano a jednu vecer, alebo obe naraz a mat potom svaty pokoj cely den 😉 . Je to na tebe, co ti viac vyhovuje. Neboj, rychlo to ubehne, ani sa nenazdas a pojdes na OPU.
@izzie27 zlatko, som rada, si OPU zvladla. Mrzi ma, ze zostalo po dnesnom dni len 1, ale musis verit, ze prave ono je to najsilnejsie a ze vydrzi. Pekne sa mu na dialku prihovaraj, urcite to zaberie. @ame ma pravdu, netreba sa vzdavat, zaztraky sa deju 😉 A nezabudaj od dnes na utros. Citis sa dobre po tom OPU? Mala si aj vytok?
@makovicka53 my sme si dali vlozit 2, zatial neviem, ci sa chytili obe, alebo jedno. Hadam mi viac povedia buduci tyzden. Sama som zvedava.

izzie27
16. feb 2011

@sylvestra ahoj vcera ma bolelo dost brucho, ale dnes je to podstatne lepsie. Výtok som nemala a utros som si dala hned ráno a este som si aj polezala.Dufam, ze ty sa máš dobre. A preco musis ist este aj na buduci týžden do MT?

sylvestra
16. feb 2011

@izzie27 po tom zakroku to asi moze byt normalne. len pekne oddychuj a mysli na bublinku 😉 .A preco myslis, ze je chyba vo vajickach? Je to iba Tvoja domnienka, alebo ti nieco naznacili? A mali ste ICSI? Do MT musim ist na kontrolu, ak som dobre pochopila, tak oni este sleduju po potvrdeni tehu do urciteho stadia a az potom odpravia spat k svojmu gyndosovi. Ved sa dozviem buduci tyzden, budem vas informovat, aby ste vsetky vedeli, co vas po potvrdeni tehu caka 😉

izzie27
16. feb 2011

@sylvestra Mali sme ICSI..... ked som si rano volala o bublinky tak niečo také naznačili. ☹
Tak ti drzim palce, aby ti dobre dopadlo. 🙂

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 ...to ti povedala embriologicka?hlavne bojuj ...a mysli pozitivne 😉

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 ..a aj po OPU sa beru nejake lieky al. injekcie?

makovicka53
16. feb 2011

@sylvestra ..hehe hlavne ze sa prijalo... pocet vas mozno potesi alebo prekvapí...tesim sa s tebou 😉

izzie27
16. feb 2011

@makovicka53 iba utrogestan 2krát2 sa vkladaju ako priprava maternice

sylvestra
16. feb 2011

@izzie27 vies, mne sestricka v heliku povedala, ze embryologicky su carodejnicky, takze si urcite vedia poradit so vselicim. isto ti to potom riadne vysvetlia a budu mat aj riesenie. Ale najdolezitejsie momentalne je, ze mas bublinku bojovnicku, tak na nu velmi intenzivne mysli 😉

sylvestra
16. feb 2011

@makovicka53 tiez si myslim..ale ak by boli dve, prekvapeni by sme neboli, ved sme dve vkladali.V tomto pripade musis ratat aj s tou moznostou, ze sa mozu chytit obe. No ale ak by boli 3, tak to by teda bolo riadne prekvapko 😀 .Krajko povedal, ze mali aj zo 2-3 taketo pripady. Cize nestava sa to casto.

izzie27
16. feb 2011

@sylvestra dik, su zlatá, ze ma takto povzbudzujes. Myslim na nu kade chodím.