icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

icub
16. feb 2011

@santana2 som rada, ze ta tu opat vidim, drz sa a daj vediet, co nove...

ivankakov
16. feb 2011

@sylvestra volali mi okolo tretej, že výsledky sú v poriadku a že môžem od zajtra pichať 150 jednotiek puregonu

ivankakov
16. feb 2011

@sylvestra a kontrola v pondelok ráno 😉

makovicka53
16. feb 2011

@sylvestra paraada...ja sa toho trosku bojim pretoze mam problem s dorastanim sliznice max 6 mm a este aj koordinatorka podotkla ze dufajme ze s tym problem nebude...no a co ja teraz ked mi nic nepomaha jedine kvapky gynex mi ju vytiahli na 8mm ale aj to je malo...riesia to potom nejako nevies poradit?a este jedna otazocka kedy si sla na tie krvne testy + inetrne...este pred vkladom myslim, nie tehu 🙂

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ahojky tak ako pokracujes pocity mas dobre? 😉

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 pokračujem pomaličky ale isto vpred, injekcie štípu strašne, ale už skrátka vydržím, zajtra začnem pichať tie druhé. Čítala som, že už si bola na pohovore, u koho si bola?

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ..takze uz mas aj mrchu?ano bola som v utorok pri tej s okuliarmi a bordovými vlasmi 😀 ...neviem jej meno...bola som v takom strese ze ani neviem ci mi ho povedala...ja zacinam s puregonom v pondelok...tak snad bude hladky priebeh a hlavne mam obavy s mojou sliznicou 😒

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 včera som poobede dostala a dnes som bola v MT na krv aj sono, prebehlo to strašne rýchlo o pol ôsmej som už bola vybavená. Nezačínaš proverou?

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 neboj budú ti asi niečo okrem toho potom dávať, aby to bolo v pohode.

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ...a to si bola u krajkovica? jasne proverou taram od radosti ze sa to uz pohlo 🙂....

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 aj tá naša mala okuliare a bordové vlasy, jej meno máš v papieroch, keby si ju náhodou potrebovala.

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov v to dufam...uvidim ked tak sa opytam ...no prva navsteva bude az ked dostanem...kedy si si vybavovala tu krv s internym este pred uzivanim provery ci potom?

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 krajkovič tam, že vraj celý týždeň nie je, takže mi sono robil Dr. Galo.

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ..ahaa no vidis 😀

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ....a co vlastne zistuju na tom sone pocas mrchy...

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 ked som užívala proveru išla som na krv, že vraj to dlhšie trvá, ale ja už všetky výsledky mám doma a v pondelok to tam nesiem. Interné som absolvovala teraz v pondelok, aby nebolo staré. Inak na internom chceli vidieť výsledky krvi a potom znich písala dr. správu.

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 zisťujú či vo vaječníkoch nie sú folikuly,koľko mm má sliznica maternice a to je všetko.

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ahaa takze hlavne to inerne treba aby nebolo stare?lebo ja som teraz doma a mohla by som si vybavit krvne testy ..lenze cosi dr spominala ze nesmu byt starsie ako 3 tyzdne,alebo sa mylim?

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ahaa...a mala si vse ok?kolko si mala sliznicu

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 ano 3 týždne treba dodržať.

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 4 mm bola sliznica

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 všetko v poriadku, aj koordinátorka ked mi volala povedala, že som mala krvné testy ok. V pondelok Ti budem vedieť povedať, či mi nepovedali, že mám výsledky staré.

makovicka53
16. feb 2011

@ivankakov ...tak pojdem aj ja ked budem uzivat proveru...a z krvi to kolko trvalo kym si mala vysledky 🙂

helenka12
16. feb 2011

@ivankakov tak co bola si 🙂 prebehlo to v pohode mne volali ,žesi mam pichat 150 jednotiek puregonu od zajtra a ty? 🙂 a 2 inekcie ževraj tieto druhe su lepšie 😀 ,aspon mne dr.hovorila tak zajtra uvidim, 🙂

ivankakov
16. feb 2011

@helenka12 úplne rovnako ako ty.

ivankakov
16. feb 2011

@makovicka53 asi týždeň, ale ked mi brala sestrička krv, tak povedala, že to bude trvať 14 dní a nakoniec to tak nebolo.

ivankakov
16. feb 2011

@helenka12 bola si na sono u Gaťovej? Ja u Gala.

izzie27
16. feb 2011

FDevčatá ako dlho vas bolelo brusko po OPU? Mna este stále boli, ale neviem ci brusko ci vajecníky. Hlavne ked vstávam a sadám si.Nemoze to byt ten syndrom?

ame
16. feb 2011

@izzie27 pijes dost? este musis pit a jest bielkoviny, lebo ten hnusak syndrom sa moze prejavit aj po OPU...co vypijes, musis aj na WC dostat zo seba.....ak pijes a chodis na WC, malo by to byt v poriadku (syndrom sa prejavuje hlavne velkym nafuknutim brucha, stazenym dychanim, pocitom, ako keby si sa nemohla nadychnut)
Drzim palec, nech ti zajtra povedia dobru spravu. 🙂

@ivankakov to vazne tam krajkovic nebude cely tyzden? kde ti to povedali?

ivankakov
17. feb 2011

@ame na recepcii sestrička povedala, že tu tento týžeň nie je.