Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@speranza1,stále čakáme na schválenie žiadosti,už je to 5 týždňov a furt ništ ☹ myslíš,že by som mala už volať do poisťovne?
@danielkabn skus si tam zavolat ze v akom stadiu je tvoja ziadost..ved za zavolanie nic nedas... 🙂
@ame dobre... prihovorim sa 😉 🙂 ....
@speranza1,zavolám tam,lebo je to divné...kolegyňa v robote ide do kúpeľov a za tri dni jej vybavili žiadosť...a ja aby som čakala mesiace 😠 😠
@danielkabn skus moja... ja verim, ze ju uz mozno aj odoslali do centra... aj ty chodis do Heliku?
ja sem chodím každý deň,lenže vy všetky ste ďaleko ďaleko predo mňou,tak len sledujem diskusiu,pretože ešte nepichám 😀 😀
@danielkabn zavolaj si a posur si to, aspon sa dozvies, ci to mas schvalene, ak ano, tak uz len cakat na odoslanie....aj ked, ak mas vseobecnu, oni posielaju len raz do mesiaca hromadne, bohuzial 😠
Mne schvalili lieky aj vykon za necele 3 tyzdne a dalsi mesiac by to len posielali, keby nevyvolavam kazdy den.
Poslali mi to nakoniec do centra faxom a origos dokument dorazil az 3 tyzdne nato, hrozne, ze?
@danielkabn on je velmi mily, ze? aj ja chodim k nemu... je to clovek s velkym "C"
@danielkabn aj ja som sa tak citila danielka..ale uvidis aj sama ako tie dni budu ubiehat rychlo a ani sa nenazdas a budes pichat aj ty 😉
baby,a vy aj chodíte do roboty,keď si picháte 😀 ? a moc to bolí? ja som toto predbežne hodila na manžela,že to bude robiť on,ja sa bojím aj vlastnej krvi..nieto ešte injekcie 😀 😀
@danielkabn ja zatial do prace chodim... picham este len dipherelin a cakam kedy dorazi mrcha..pocitam ze tak o 3-4 dni a potom uz pocas stimulky by som chcela byt uz doma...
@speranza1,ja som si objednala tie injekcie v pere 🙂 a netuším,že čo dostanem..keď je toho tak veľa,som zvedavá,či to bude štípať,ako sa tu píše 😒
@danielkabn no a ci to boli? mna prve injekcie vobec neboleli a cim viac picham, tym mam viac pocit ze su take...no neprijemne..ale da sa to vydrzat..ja spolupracujem s manzelom..ja si to rozrobim, pichnem a manzel uz len staci injekciu aby mi ten roztok vosiel tam kde ma...ale nicoho sa neobavaj.. ked to zvladli ostatne babulky, zvladneme to aj my... 😉
@danielkabn no ja mam klasicke injekcie....a mozno to troska aj stipka..ale kazda baba to vnima inac..ja mam asi vysoky prah bolestivosti 😉
a to som sa ešte chcela spýtať @speranza1,najprv sa pichajú injekcie..a to od koľkého dňa cyklu a dokedy? ešte sme nemali pohovor s koordinátorkou ale ja som veľmi zvedavá a Krajko nám nechcel o tom zatiaľ hovoriť,vraj nad tým zatiaľ nemám rozmýšľať a mám byť v psychickej pohode 😵
@danielkabn takze zacina sa to takto... ked dostanes mrchu tak na 16DC zacnes s tabletkami 2x denne (provera).. no a na 23DC zacinas pichat injekcie a pichas ich az dovtedy kym ti nepovedia prestat a cakas mrchu, ktora by ti mala dorazit na 30-32DC....potom si zavolas opat do centra a tam ta objednaju na krvicku a sono a povedia podla vysledkov aku davku stimulacnej injekcie si mas zacat pichat spolu s tou prvou injekciou... neviem..napisala som ti to zrozumitelne??? ak nie pytaj sa..vysvetlim ti 🙂
@speranza1,rozumiem...a to sa pichajú dva druhy injekcií? mne chodí mrcha až na 38 deň,tak som zvedavá,či to príde skôr 😒
@danielkabn no ked uz budes v tej druhej faze..tzv.stimulacnej tak sa budu pichat 2 injekcie ...
a neboj sa oni ti to vsetko krasne vysvetlia a dostanes aj podrobny rozpis na papieri, kde je vsetko pekne zrozumitelne popisane...
@speranza1,ja som to chcela vedieť trošku dopredu,nech sa môžem pýtať u koordinátorky 🙂
fúú,tak to pichanie trvá viac ako mesiac..čo? ja už myslela že v máji už budem tehula 😝
@danielkabn ja som ti to teraz v rychlosti spocitala, za par dni idem na OPU a mam dokopy v sebe (aj tych prvych, aj druhych injekcii) 50 injekcii... uz som si na ne zvykla 😀 Od pichnutia prvej do OPU je to priblizne ten mesiac.
@speranza1,24 DC..lenže mne trvá cyklus 30 - 38 dní a netuším,kedy mi príde mrcha 😠 ako vždy 😠 😠
@speranza1 super tak si v predstihu...vies ja zbieram info ale od pondelka zacinam s proverou apotom injekcie 🙂 ...aj ta to boli ked pichas ci sa to da zvladnut 🙂 ....
@makovicka53 da sa to zvladnut... ja si to picham tak ze v oblasti pupiku cca 2-3 cm od pupiu si kozu nariasim a pomaly prepichnem kozu a potom uz len vstrekne mi to moj mm... nicoho sa neobavaj da sa to zvladnut.. je to trolinka neprijemne..ale da sa to zvladnut 😉
@speranza1 ...nuz dam na rady 😉 ...ja rozmyslam ze ako zacnem pichat diphereline tak pojdem na PN...nech mam klud...dievcata tu rozpravali ze az ked zacal pichat menopur tak potom sli...ty este tiez pracujes ze?

@speranza1 len si spomen, budem rada 😔 dikes