icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ame
18. feb 2011

@izzie27 aj ja ti straaaasneee drzim palce 😉
a mozes mi prezradit, akej velkosti a cca kolko si ich mala?

bberika
18. feb 2011

@speranza1 Ja som si žiadost podavala dost neskoro a poistovna mi preplatila asi 70% za lieky a injekcie(tie drahšie).Tie ma vysli potom asi 400 euro.Inak som samoplatca.Aaale kašlem na peniaze,hlavne bude ked sa to podarí,ked to všetko nebude zbytočne.Inak sa citim fajn,tak normalne,sem tam ma pichne v podbrušku,ale baby tu pisali,že aj ich,tak je to asi OK.

speranza1
18. feb 2011

@bberika ja viem ze my zeny uz v takychto situaciach nepozerame na korunky, pretoze tie boli,su a aj budu stale...a mas pravdu..hlavne nech vam to vyjde.... este raz tfuj tfuj tfuj (ja vas tu dnes asi vsetky oplujem) 😀 😀 😀

bberika
18. feb 2011

@ame Ked som bola na kontrole pred OPU asi 2 dni,povedali mi,že je jeden už zrely a mal asi 21.No išla som na OPU až o 2 dni nech ostatne dorastu.Ale kolko mali netušim.Neboj sa ,oni v Heliku si s tym poradia ak by niečo bolo zle.

bberika
18. feb 2011

@speranza1 Nevadi,hlavne že tie tvoje slinky prinesu štastie.A nech nam to všetkym čo sme tu, vyjde.Musime verit,byt v pohode a nestresovat 🙂

izzie27
18. feb 2011

@icub dakujem a snad vyrastie z nej nieco 🙂
@ame mam taky dojem ze v nedelu nejake 3 boli do 20 a v den opu sa mi zdalo ze ma 21 a niektore mali len okolo 13.Ale nepamatam si lebo som bola taka napnuta, ze mi to vyletelo z hlavy.
@bberika ze stara korytnacka 🙂 ved ja mam viac Takze ja si mozem povedat ze som korytnacka, ty si este mlada

danielkabn
18. feb 2011

babule,ja už končím zachvíľku v práci a začína mi víkend,tak všetkým prajem pekný a bez stresu 😉
V pondelok sa teším na správičky od @sylvestry,@izzie27..zatím papa 🙂 🙂

bberika
18. feb 2011

@izzie27 Dakujem-mladost v prdeli,do dochodku daleko,či ako sa to hovori? A kolko mas ty rokov ak sa možem opytat?Hadam to s tym našim vekom nebude až take zle.Tak korytnačky v najlepšom veku 🙂 ?.A tiež držim palčoky,nech je ta tvoja bublinka veeelmi silna a nech ti robi radost.Tfuj,tfuj,tfuj,nech sa to podari 🙂

izzie27
18. feb 2011

@bberika na jesen 36. Dakujem a aj ja ti budem drzat palce aby vsetko dobre dopadlo a 28.2. boli len tie najlepsie správy.

icub
18. feb 2011

@bberika ved prave, aby si netestovala naaaahodou skor a budes nestastna.. vies kamoska ma znamu, ta uz mala tehu potvrdene od lekara a stale na tehu teste mala /, takze ja odolavam.. 😉

icub
18. feb 2011

@bberika akoze nebudete potrebovat mrazacikov a surodencov nechcete 😉 po roku pojdete po dalsie.... bude vam veselooooooooooooooooooooo

icub
18. feb 2011

@bberika akoze nebudete potrebovat mrazacikov a surodencov nechcete 😉? po roku pojdete po dalsie.... bude vam veselooooooooooooooooooooo

izzie27
18. feb 2011

@bberika surodencov treba, aby dietatko nebolo smutne 🙂

bberika
18. feb 2011

@icub Joj,no neviem.Nerozmyslala som nad tym.Možno sa nam zapáči a budeme chciet aste jedno 🙂 Ale myslim,že asi nie.Stači ked sa toto podari.A mam už jednu dceru,takže surodenec už je na svete-19 rokov 🙂

bberika
18. feb 2011

@izzie27 No aka mladica.Ze na jesen 36.To do 39-tky stihnes aj dve-tri detičky 🙂 .

izzie27
18. feb 2011

@bberika 2 by stacili, no akeby sa pritrafili aj 3 nevadi 🙂

makovicka53
18. feb 2011

@speranza1 parada ked je taka moznost xi

bberika
18. feb 2011

@izzie27 Určite sa to podarí.Najvačšia sranda by bola ,keby sa to podarilo na jedenkrat,že dvojičky,trojičky.Niekde som čitala,že pod vplyvom hormonov aj z jedneho oplodneneho vajicka možu byt dvojicky.

izzie27
18. feb 2011

@bberika dvojicky by som este brala ale trojicky? to by bolo asi nad moje sily. Obdivujem tu pani, co sa jej teraz tie trojicky narodili...

bberika
18. feb 2011

@izzie27 No tak to ti poviem.Je to strasne mile na pohlad ,ale neviem si predstavit mat to doma. Niekedy je aj jedno babatko dost,hlavne ked je chore,alebo nechce spinkat...Božinku,cela rodina by bola zamestnana.

icub
18. feb 2011

@bberika ved este uvidite ako sa rozhodnete, tym nechcem povedat, ze sa to teraz nepodari ... 😉
fuuuuuu tak ty nie si ziadna zaciatocnicka..... to my nevieme do coho ideme (teda poniektore..)

bberika
18. feb 2011

@icub Podari sa to teraz.Tak som sa rozhodla a tak aj bude 🙂 a basta!!! Myslim,že som na tom asi tak ako vy.Po 19-tich rokoch si toho o starostlivosti o dietatko vela nepamatam.A vela sa toho aj pomenilo,co sa tyka stravy ,aj opatery...

icub
18. feb 2011

@bberika tak ked si sa tak rozhodla, budem ti drzat palce, nech to vyjde... 😉

bberika
18. feb 2011

Asi to odo mna znelo dost neskromne,ale musi tomu verit.Držim ti pondelok palčoky,čakam pozitívnu spravu 🙂 .

sylvestra
18. feb 2011

Pekne piatkove popoludnie vsetkym heliosackam 😉
Vcera poobede som mala chvilu cas, ze idem mrknut na kona a nic. Vobec sa mi nenacitala stranka, skusala som to viackrat asi v priebehu jednej hodiny. Ale vidim, ze ste sa rozpisali, koceny.
@bberika ja som mala okolo toho 4.dna po ET take silne bolesti ako na ms, ze som uvazovala nad tabletkou od bolesti. Trvalo to asi dva dni, potom to preslo.
@izzie27 juj, aka som rada, ze bojovnicka xena nas nesklamala a bojuje. neboj, ona sa len tak nevzda, tak ju pekne na dialku nadalej povzbudzuj.
@ame tvoje foliky dorastu, i ked pomalsie, ale predsa. musis mat trpezlivost a ziadne obavy, ved si pod kontrolou nasich odbornikov heliosackych.oni isto vedia, co robia.
@majda27, @icub babulky, vam sa to uz krati, dufam, ze ste v poriadku a ze sa tesite na vyborne pondelkove spravicky. my sa na ne tesime tiez 😉
@makovicka53, @ivankakov dufam, ze sa vam dari pri prichani a ze folikuly pekne porastu. Uz citite vajecniky?
@danielkabn bud trpezliva, ziadost isto schvalia a ubehne to, ani sa nenazdas a vbehnes do toho ivf kolotoca. robis dobre, ze sa zapajas do temicky, aspon budes vediet, co ta caka. to je super pomoc.

sylvestra
18. feb 2011

@icub to plne suhlasim, ja tiez neviem, do coho ideme 😀 ale neva, vsak nie som ziadne becko 😀 zvladli to aj ine, zvladnem to aj ja. A priatel /sestra/ na telefone funguje, tak bude hotline 😀

sylvestra
18. feb 2011

@danielkabn na utz idem v stredu poobede medzi 14-14.30, vraj uz nemusim chodit rano 😀 asi v heliku rataju s rannymi nevolnostami 😀 . som zvedava, co ma tam caka. ale babenky moje, citim sa tak fajnucko, len prsia citim a byvam unavena, inak pohodka. aj pokozticka sa mi uz dala do poriadku, po tej stimulke som vyzerala ako ..nastrocna 😀 .

icub
18. feb 2011

@bberika dakujem, dakujem, ja by som tiez chcela ticho oznamit,ze ano, aj my.. 😉

icub
18. feb 2011

@sylvestra jeeeeeeeeeeej ahoj, ja ze si uz pozeras ine stranky... 😉
noooooo vved sa vzdy niekto na telefon najde... 😉 (a stav sa,ze aj na kocikovanie... 😉 )
a tesim sa, ze sa mas fajn, to je potesujuca sprava.. paraaaaaada 😉

ivankakov
18. feb 2011

@sylvestra ja mám dnes druhú injekciu puregonu, ešte nič necítim, ešte je asi skoro, zatiaľ ešte chodím do práce, akonáhle budem niečo cítiť a budem unavená zostávam doma. Nechávam to zatiaľ takto, uvidím koľko to takto pôjde.