Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@speranza1 Ja som si žiadost podavala dost neskoro a poistovna mi preplatila asi 70% za lieky a injekcie(tie drahšie).Tie ma vysli potom asi 400 euro.Inak som samoplatca.Aaale kašlem na peniaze,hlavne bude ked sa to podarí,ked to všetko nebude zbytočne.Inak sa citim fajn,tak normalne,sem tam ma pichne v podbrušku,ale baby tu pisali,že aj ich,tak je to asi OK.
@icub dakujem a snad vyrastie z nej nieco 🙂
@ame mam taky dojem ze v nedelu nejake 3 boli do 20 a v den opu sa mi zdalo ze ma 21 a niektore mali len okolo 13.Ale nepamatam si lebo som bola taka napnuta, ze mi to vyletelo z hlavy.
@bberika ze stara korytnacka 🙂 ved ja mam viac Takze ja si mozem povedat ze som korytnacka, ty si este mlada
babule,ja už končím zachvíľku v práci a začína mi víkend,tak všetkým prajem pekný a bez stresu 😉
V pondelok sa teším na správičky od @sylvestry,@izzie27..zatím papa 🙂 🙂
@izzie27 Dakujem-mladost v prdeli,do dochodku daleko,či ako sa to hovori? A kolko mas ty rokov ak sa možem opytat?Hadam to s tym našim vekom nebude až take zle.Tak korytnačky v najlepšom veku 🙂 ?.A tiež držim palčoky,nech je ta tvoja bublinka veeelmi silna a nech ti robi radost.Tfuj,tfuj,tfuj,nech sa to podari 🙂
Asi to odo mna znelo dost neskromne,ale musi tomu verit.Držim ti pondelok palčoky,čakam pozitívnu spravu 🙂 .
Pekne piatkove popoludnie vsetkym heliosackam 😉
Vcera poobede som mala chvilu cas, ze idem mrknut na kona a nic. Vobec sa mi nenacitala stranka, skusala som to viackrat asi v priebehu jednej hodiny. Ale vidim, ze ste sa rozpisali, koceny.
@bberika ja som mala okolo toho 4.dna po ET take silne bolesti ako na ms, ze som uvazovala nad tabletkou od bolesti. Trvalo to asi dva dni, potom to preslo.
@izzie27 juj, aka som rada, ze bojovnicka xena nas nesklamala a bojuje. neboj, ona sa len tak nevzda, tak ju pekne na dialku nadalej povzbudzuj.
@ame tvoje foliky dorastu, i ked pomalsie, ale predsa. musis mat trpezlivost a ziadne obavy, ved si pod kontrolou nasich odbornikov heliosackych.oni isto vedia, co robia.
@majda27, @icub babulky, vam sa to uz krati, dufam, ze ste v poriadku a ze sa tesite na vyborne pondelkove spravicky. my sa na ne tesime tiez 😉
@makovicka53, @ivankakov dufam, ze sa vam dari pri prichani a ze folikuly pekne porastu. Uz citite vajecniky?
@danielkabn bud trpezliva, ziadost isto schvalia a ubehne to, ani sa nenazdas a vbehnes do toho ivf kolotoca. robis dobre, ze sa zapajas do temicky, aspon budes vediet, co ta caka. to je super pomoc.
@danielkabn na utz idem v stredu poobede medzi 14-14.30, vraj uz nemusim chodit rano 😀 asi v heliku rataju s rannymi nevolnostami 😀 . som zvedava, co ma tam caka. ale babenky moje, citim sa tak fajnucko, len prsia citim a byvam unavena, inak pohodka. aj pokozticka sa mi uz dala do poriadku, po tej stimulke som vyzerala ako ..nastrocna 😀 .

@izzie27 aj ja ti straaaasneee drzim palce 😉
a mozes mi prezradit, akej velkosti a cca kolko si ich mala?