Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@sasie Ahoj Sasie, ja som brala inofolic pocas 3mesiacov, je to vyzivny doplnok ako pisu ostatne kocky ( je v nom aj soja, vyraba sa aj vo Francuzsku balenie 30 tabl, okolo 12 az 17€ / 2 tabletky denne kedze v jednej je len 200mg b9, da sa volne objednat na internete naj cena je priamo z laboratoria) a bez akychkolvek uspechov. Moj lekar mi odporucil brat normalne vitaminy, ktore obsahuju b9 (takze 400mg denne odp.davka) je to vyborny doplnok, ale neocakavaj zazraky. Jasom neschudla ani nepribrala, jahody boli pravidelne ako vzdy.
Drzim palce aby vam to vyslo.
inofolic - mám záujem!
Ahojte my sa s drahym snazime o babo uz skoro rok a gynekolog nam predpisal inofolic beriem ho uz druhy mesiac drahy bol na spermiograme tam to nemame take ruzove 5%sanca tak berie flolandrol uz asi 3 tyzdne tak uvidime ci pomoze... dnes mam 20DC tak uvidim ci pride...dufame ze nie a uvidime dve ciarocky.a mimochodom po inofolicu som prvy krat citila bolestivu ovulaciu tento cyklus unak som to tak nemavala.
@tina101 ja by som mala záujem o inofolic, aká je cena?
mam 7ks inofolicu
Baby, kuknite na nete cesky preparat Fertiprona, je cenovo vyhodnejsi, obsahuje to iste co Inofolic + dalsie vitaminy navyse. A pre tie s MTHFR mutaciou - obsahuje aj metylfolat (ako Femibion), nie len cistu listovku 😉
Ahojte, mám Inofolic 60 vrecúšok, úplne nové balenie. Kto potrebuje?? https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
@deniska0706 a cena🙂
@zuzulka501 , neviem aky je Flolandrol, ale na zlepsenie kvality spermii je vraj velmi dobry Koenzym Q10, ten odporucaju vraj aj v repro centrach ... a co sa tyka Inofolicu, ja mam pocit, ze mne vobec nepomohol...
@bibianka15 30 eur
Ahojte baby, my sme dnes zacali inofolicom a folandrolom, ako partnersky balicek, takye dam vediet a pisem kedz to pride 🙂
@zuzicka122
Tak moj drahy berie folandrol k tomu zinok selen k tomu matersku kasicku a k tomu vitamin E a Bkomplex...hovori ze sa citi ako dochodza tak uvidime ci to pomoze tak ja som v poriadku ja mam inofolic len preventivne ale drahy ma len 5% dobrych spermii tak uvidime ci sa zlepsi spermiogram
@zuzulka501 ahoj ak Ti môžem poradiť ohľadne vitamínov pre mužov, manžel mal zlý spermiogram, bral folandrol cca rok a nič, kúpila som mu Fertil up, po mesiaci brania sme boli tehotní, síce to skončilo zle v 6tt ☹ minulý rok. Dali sme si pauzu, začal ho braž zase v januári a sme v 5tt. Nám zabral Fertil up, nič iné k tomu nebral, lebo je v ňom všetko čo naši fešáci potrebujú 🙂 ja som brala inofolic
Dnes to je 4 deň čo beriem inofolic a 1dc a ide ma rozdrapit. Strašne mám silnú ms. Mali ste to aj vy tak?
Ahojte mam infolik tbl na predaj kto ma zaujem??
Dobrý deň,
ak by mal niekto záujem rada posuniem Inofollic. Celé balenie 20 vrecúšok. Info správa
@chrustikova poprosim info a cena
Ahojte,
mám na predaj INOFOLIC COMBI - ostalo mi 38 tabliet (spotreba do 04/2018 .. už ho nepotrebujem, dúfam , že pomôže niekomu ďalšiemu 🙂
Symbolická cena 10 € + poštovné
V prípade záujmu volajte/píšte : 0915 055 105
@ja5ka ahoj, jedna tableta denne??
Mam 2 balenia inofolicu 🙂 cena 15vratane postovneho 🙂
Ahojte tak sa opat ohlasujem moje skusenosti s inofolicom a ostatnými vitamínmi pre môjho muzicka su zbytočné...po kontrolnom spermiograme sa nic nezmenilo a este k tomu aby nebolo toho maloz toho rocneho snazenia sa mi vytvorili v tele protilatky na draheho spermie tak sa neodporuca ist naplo pocas celeho cyklu iba pocas ovu inak si telo zacne tvorit protilatky tento tyzden ideme na druhu navstevu do heliosi v BB... vynikajuci doktori...
Mne pomohol, odkedy som ho brala podporilo mi to ovulaciu, vzdy som vedela kedy ju mam. Ale po prvej davke com som brala tri mesiace som neotehotnela, az neskor ked som ho zase zacala uzivat.

@megica33 ahoj...môžem sa niečo opýtať? brala si inofolic kvôli nejakým problémom či si len chcela urýchliť tehotenstvo? ďakujem za odpoveď a samozrejme gratulujem 🙂