icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nienna
13. feb 2013

@kraskanz1 jejda ty budeš mať možno doma malého škorpiónika 🙂 som zvedavá aký budeš mať termín pôrodu

kraskanz1
13. feb 2013

@nienna ja osm si to uz pocitala podla pm a vychadza mi to na 18 oktober....takze to bude asi skor vahy...ale uvidime ako to priroda zariadi...🙂

nienna
13. feb 2013

@kraskanz1 jaj no škoda 🙂 ale ajtak tie termíny sú dosť nepresné, takže kludne to môže byť aj škorpík 🙂 ale dobrý čas si si vybrala na tehu, v tých horúčavách akurát nebudeš mať ešte také brucho a celú sezónu sa môžeš zdravo stravovať lebo je veľký výber čerstvej zeleninky a ovocia 🙂 si ty ale špekulant

zuziklc29
13. feb 2013

@kraskanz1 jasne zlaticko,2x1 beriem a este aj femi kvapky tiez 2x12kvapiek,uz by mi to mohlo vyjst.ved uvidime.pokladik z celeho srdca ti prajem aby ste to s malickym alebo malickou dali az do stastneho konca . . . . . . . 😀 zx 😀latinko ale ty si to brala rok,ze?

kraskanz1
13. feb 2013

@zuziklc29 dakujem velmi krasne uvidis aj tebe zabere co by dup inofolic len treba pekne papat...Ja som dlho papala siofor (metformin) cca 1,5roka, ten mi dal dokopy hormony ale mala som tu inzulinovu rezistenciu a tu mi za 3 mesaice znizil inofolic a na 4ty som ostala tehu sice tam bol aj clostil ale tak co hlavne ze bola ovulka...
@nienna fu tak to som si vybrala fajn obdobie cez horucavy budem brusko vytrcat takze to bude paraaada...inac strasne sa boji m priberania ja som hakliva hned sa kila na mna lepia uz od kedy som sa dozvedela ze som tehu som pribrala 2kg ach uplne som na nervy z toho bojim sa jest nieco...ani sa neprezieram a ide to hned hore... 🙄

nienna
13. feb 2013

@kraskanz1 no ani mi nevrav s tým priberaním, ja som sa pred týždňom dala na 90 dňovú diétu lebo som sa už na seba nemohla pozerať, ale nejak mi nechcú ísť dole tie kilá, iné baby mali za týždeň minimálne 2 kg dole a ja nič 😠 a normálne teraz neviem či chcem byť momentálne tehu, že či by som nemala najskôr zhodiť aby som nerodila ako 100 kilová 😕

kraskanz1
14. feb 2013

@nienna no ja urcite pojdem rodit minimalne 110 kilova kedze som otehu ako 100 kilova len dufam ze nebudu ziadne komplikacie ...ja som sa snazila furt chudnut ale pri pco to ide velmi tazko park kil schudnes zasa sa to zastavi na istu dobu a tak ale uz sa tym nechcem stresovat hlavne nech je mimco ok hadam s tlakom nebudu problemy....

zujka2
14. feb 2013

@nienna ahoj, ja mám 90 dňovú úspešne za sebou. chce to pevné nervy. aj pri našej diagnóze sa to dá. držím palce!!

zuziklc29
14. feb 2013

@kraskanz1 ved to je na tom to najhorsie ze ja mam anovulacny cyklus,takze ani nemam ovulku.ja beriem vsetko co sa da . . . .clostil,femi,duphaston a este inofolic. dam tomu este par mesiacov a potom kaslem na to. ak to nepride tak to prist nema . . . . .uz sa ani nepozerujem ako predtym

kraskanz1
14. feb 2013

@zuziklc29 ten inofolic ti zabere urcite do 3 az 6 mesiacov si tehu uvidis...kolkaty mesiac ho papas???ani ja som nicomu neverila po neuspesnom ivf a kadejakych stymulaciach na ovulku ktore vobec nepomahali som toto brala ako nejaky vtip a nakoniec pomohol...dr.Lattakova stale verila ze to pojde pojde len vydrzat a mala pravdu...Takze nevzdavaj sa len to papaj pekne 2x1 aj niekolko mesiacov...

kraskanz1
14. feb 2013

@zujka2 ja som zo 111 schudla na tych 100 +/- 1kg ano da sa to ale tazko to ide ako nahle porusis tu 90dnovu dietu tak si v keli a ides hore nezvratnou rychlostou...ale drzim palceky nech si cim skor spokojna so svojou hmotnostou...

zuziklc29
14. feb 2013

@kraskanz1 ja ho beriem uz druhy mesiac tusim . . . . . .takze este par mesiacov 😀

zujka2
14. feb 2013

@kraskanz1 no ja som to prešla celé, schudla som asi 20 kg. a potom som to nedržala. roluje sa mi kilo hore dole. ale teraz chcem ešte 5 kg schudnúť. gratulujem k bábätku 🙂 ja infolic beriem prvý mesiac

kraskanz1
14. feb 2013

@zujka2 dakujem velmi pekne ....🙂 neviem ja neverim tejto diete bo kazdy v mojom okoli kto ju drzal schudol ale ako s no u prestal tak zacal priberat ale somr ada ze tebe sa podarilo udrzat hmotnost ...ja duafam ze aj mne sa podariii schudnut po porode...

kraskanz1
14. feb 2013

@zuziklc29 jasne nevzdavaj tooooo urcite ver tomu najneskor do 6tich mesiacov si tehuuu....🙂

zuziklc29
14. feb 2013

@kraskanz1 uz vcera bolo neskoro 😀

zujka2
14. feb 2013

@kraskanz1 mne zatiaľ vyhovuje. ale tak snažím sa kontrolovať váhu. ak sa prejem, tak si dám druhý deň odľahčený 🙂 ty ešte nemysli na chudnutie. teraz ťa čakajú lepšie povinnosti 🙂

kraskanz1
14. feb 2013

@zujka2 by si neverila ze aky strach mam prave teraz z priberania viem ze chudnut nemozem aj ja som bola tak ze ked som sa viac prejedla napr oslava atd tak druhy den som si dala aj viac sportu a menej jedla ale teraz sa bojim velmi ze priberem dufam ze rodit nepojdem viac ako 110kilova je to hrozne cislo ja viem.... 😔 ale tak co uz...

nienna
14. feb 2013

@zujka2 ahoj 🙂 ja viem že to chce trepezlivosť, ale dnes som sa odvážila po týždni poctivého držania diéty a mám dolu len 0,5 kg 😒 tak to človeka potom dosť demotivuje keď sa snaží a nič z toho.....nechápem prečo to nejde dole. Ale ty si ma teraz navnadila znovu, ja tiež potrebujem dať takých 20 kg dole, joj kiežby sa mi to podarilo......ozaj, a myslíš že aj počas tehu by sa mohlo dodržiavať takéto stravovanie? ved človek sa tam neobmedzuje, len proste musíš dobre kombinovať, nie?

nienna
14. feb 2013

@kraskanz1 ved toto, ja to s tým chudnutím poznám, celý žitvo chudnem a prd z toho....takže keby som mala čakať s otehotnením na to, tak sa asi nedočkám......a poznám baby čo ked zostali tehotné tak aj schudli, možno aj my budeme ten prípad 🙂

zujka2
14. feb 2013

@nienna myslím, že v podstate sa tak stravovať v tehotenstve môžeš, len porcie nie striktne malé a vynechať ovocný deň. všetko závisí od toho aké chute by si mala. a dodržuješ všetko? aj čas medzi jedlom, aj porcie?

nienna
14. feb 2013

@zujka2 áno dodržujem, až na to že dva krát som nemala chuť na večeru tak som si dala namiesto toho banán. ale inak nejem po piatej, možno málo pijem, neviem fakt

zujka2
15. feb 2013

@nienna neviem veru, človek musí skúsiť čo mu najviac vyhovuje. vyradila si aj pečivo?

carie32
15. feb 2013

@kraskanz1 tak na mňa to nezaberá vôbec, žiadna ovulácia nebola, asi znovu kvôli tej cyste...

kraskanz1
15. feb 2013

@carie32 neboj sa zabere uvidiii nevzdavaj sa....len to chce cas do pol roka urcite zabere....len ho pekne papaj...mala si aj clostil?

sandri
15. feb 2013

Dievcata je to taaaaaaam 😀 Po mesiaci na inofolicu + folikulometria + sex v den, ked nam nakazala doktorka = // 😀 Zatial je sice ta druha este velmi slaba, ale je ju jednoznacne vidiet. Strasne sa tesiiim 😀

lienka3031
15. feb 2013

@sandri Sandriii, gratulujeeeem mooooooooooc!!!🙂..sranda, ja som pre zmenu dnes rano dostala mrchu..29. DC, co povazujem tiez celkom za uspech (posledne mesiace som mala 35-43 dni)..ale tak uvidime co dalej:(..este raz gratulujeeem..a tesim sa, ze aspon jedna z nas🙂

carie32
15. feb 2013

@kraskanz1 áno mala...

matyi
15. feb 2013

Čaute baby, chcem sa spýtať, keď ste začali brať Inofolic, tak ste Metformin vylúčili? Môže sa to brať aj súčasne? Poraďte prosím. Ďakujem 🙂

nienna
15. feb 2013

@matyi ahoj, neviem či sa to môže ale ja beriem 2x850 mg metforminu a dávam si 2 sáčky inofolicu denne.....necítim nejaké vedlajšie účinky, tak hádam sa to môže