Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kraskanz1 jaj no škoda 🙂 ale ajtak tie termíny sú dosť nepresné, takže kludne to môže byť aj škorpík 🙂 ale dobrý čas si si vybrala na tehu, v tých horúčavách akurát nebudeš mať ešte také brucho a celú sezónu sa môžeš zdravo stravovať lebo je veľký výber čerstvej zeleninky a ovocia 🙂 si ty ale špekulant
@zuziklc29 dakujem velmi krasne uvidis aj tebe zabere co by dup inofolic len treba pekne papat...Ja som dlho papala siofor (metformin) cca 1,5roka, ten mi dal dokopy hormony ale mala som tu inzulinovu rezistenciu a tu mi za 3 mesaice znizil inofolic a na 4ty som ostala tehu sice tam bol aj clostil ale tak co hlavne ze bola ovulka...
@nienna fu tak to som si vybrala fajn obdobie cez horucavy budem brusko vytrcat takze to bude paraaada...inac strasne sa boji m priberania ja som hakliva hned sa kila na mna lepia uz od kedy som sa dozvedela ze som tehu som pribrala 2kg ach uplne som na nervy z toho bojim sa jest nieco...ani sa neprezieram a ide to hned hore... 🙄
@kraskanz1 no ani mi nevrav s tým priberaním, ja som sa pred týždňom dala na 90 dňovú diétu lebo som sa už na seba nemohla pozerať, ale nejak mi nechcú ísť dole tie kilá, iné baby mali za týždeň minimálne 2 kg dole a ja nič 😠 a normálne teraz neviem či chcem byť momentálne tehu, že či by som nemala najskôr zhodiť aby som nerodila ako 100 kilová 😕
@nienna no ja urcite pojdem rodit minimalne 110 kilova kedze som otehu ako 100 kilova len dufam ze nebudu ziadne komplikacie ...ja som sa snazila furt chudnut ale pri pco to ide velmi tazko park kil schudnes zasa sa to zastavi na istu dobu a tak ale uz sa tym nechcem stresovat hlavne nech je mimco ok hadam s tlakom nebudu problemy....
@kraskanz1 ved to je na tom to najhorsie ze ja mam anovulacny cyklus,takze ani nemam ovulku.ja beriem vsetko co sa da . . . .clostil,femi,duphaston a este inofolic. dam tomu este par mesiacov a potom kaslem na to. ak to nepride tak to prist nema . . . . .uz sa ani nepozerujem ako predtym
@zuziklc29 ten inofolic ti zabere urcite do 3 az 6 mesiacov si tehu uvidis...kolkaty mesiac ho papas???ani ja som nicomu neverila po neuspesnom ivf a kadejakych stymulaciach na ovulku ktore vobec nepomahali som toto brala ako nejaky vtip a nakoniec pomohol...dr.Lattakova stale verila ze to pojde pojde len vydrzat a mala pravdu...Takze nevzdavaj sa len to papaj pekne 2x1 aj niekolko mesiacov...
@zujka2 by si neverila ze aky strach mam prave teraz z priberania viem ze chudnut nemozem aj ja som bola tak ze ked som sa viac prejedla napr oslava atd tak druhy den som si dala aj viac sportu a menej jedla ale teraz sa bojim velmi ze priberem dufam ze rodit nepojdem viac ako 110kilova je to hrozne cislo ja viem.... 😔 ale tak co uz...
@zujka2 ahoj 🙂 ja viem že to chce trepezlivosť, ale dnes som sa odvážila po týždni poctivého držania diéty a mám dolu len 0,5 kg 😒 tak to človeka potom dosť demotivuje keď sa snaží a nič z toho.....nechápem prečo to nejde dole. Ale ty si ma teraz navnadila znovu, ja tiež potrebujem dať takých 20 kg dole, joj kiežby sa mi to podarilo......ozaj, a myslíš že aj počas tehu by sa mohlo dodržiavať takéto stravovanie? ved človek sa tam neobmedzuje, len proste musíš dobre kombinovať, nie?
Dievcata je to taaaaaaam 😀 Po mesiaci na inofolicu + folikulometria + sex v den, ked nam nakazala doktorka = // 😀 Zatial je sice ta druha este velmi slaba, ale je ju jednoznacne vidiet. Strasne sa tesiiim 😀
@sandri Sandriii, gratulujeeeem mooooooooooc!!!🙂..sranda, ja som pre zmenu dnes rano dostala mrchu..29. DC, co povazujem tiez celkom za uspech (posledne mesiace som mala 35-43 dni)..ale tak uvidime co dalej:(..este raz gratulujeeem..a tesim sa, ze aspon jedna z nas🙂
Čaute baby, chcem sa spýtať, keď ste začali brať Inofolic, tak ste Metformin vylúčili? Môže sa to brať aj súčasne? Poraďte prosím. Ďakujem 🙂

@kraskanz1 jejda ty budeš mať možno doma malého škorpiónika 🙂 som zvedavá aký budeš mať termín pôrodu