Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kraskanz1 ahoj chcela by som sa ta opytat na ktorý den cyklu si si robila test?
@inusik1976 ahoj tak prvy na 9 DPO takze to bolo cca 21 DC a potom od 13 DPO (den po ovulacii) a to uz potom kazdy den bo som mala duchovno.. 😀
@kraskanz1 ja som dnes 40 den cyklu a test biely zajtra idem doktorke nech mi poradi co dalej.nemas skusenosti?
@inusik1976 pravdaze s tym mam skusenosti nemala som nikdy prirodzenu mrchu vzdy vyvolanu iba duphastonom alebo agolutinom takze ....
@kraskanz1 ja som tiež nemávala pravidelnú, teraz som pred mesiacom dostala po takmer roku, mala som 10 dní a dnes mám 38 deň cyklu a zase nikde nič, o dva týždne sa chystám gyndovi, aby mi spravil hormonálny profil, nech so mnou konečne niečo robí...beriem inofolic už asi 3 týždne, dnes som zvýšila dávku z 1 na 2 za deň, stále pevne verím, že mi pomôže ☹ mám nejaké problémy s pečeňou, tak sa bojím brať nejaké hormonálne tabletky...
@cristin_7 urcite ti zaberie mne zabral hned prvy cyklus ovulaciu som nemavala vobec a teraz prisla na 10 den cyklu ale od vtedy mi meska menzes 12 dni test negativny
Cawte kocky prisla som Vas pozriet zo Septembroviek 😉 Ako sa Vam dari? Berie tu niekto aj dlhsie ako tri mesiace?
ahojte snažilky je Inofolic aj na nišie percento atimulerialného hormonu ma niekto skusenosti
@123zzz Ahoj, prepac ze odpisujem az teraz, nedalo mi upozornenie, ze si mi pisala. No, ja som bola na preventivke a naplanovala som si ju hned na zaciatku cyklu (1 den po skonceni menzesu) a doktorka vedela, ze sa snazime, tak sa ma pytala co a ako. No a som jej spominala, ze nic a ze som z toho nestastna... tak mi rovno urobila folikulometriu a nakazala, ze o tyzden sa mame snazit a ze dovtedy mame zakaz. Plus predpisala inofolic. Popravde, moc som tomu neverila, ze to vyjde a vyslo to... skoro som odpadla, ked som tam videla tu druhu ciarku 😀 Inak sranda je, ze nemam vobec ziadne tehu priznaky, tak som sa radsej este dnes raz testla, ze ci si to nenamyslam, ale veru nenamyslam, // tam boli okamzite 😀 O dva tyzdne idem na sono 😉
ahojte potrebovala by som poradit ked vam pichnu vyvolavacku stupa alebo klesa bazalna teplota dakujem
Ahojte baby, trosku som si vas tu pocitala. takze mozem brat kludne inofolic ak nemam potvrdene pco ani ir, jeden sacok denne. a teda mozem s nim kludne kombinovat aj clostyl a pregnyl? chystame sa totiz na druhe iui, tak by som tomu chcela troska dopomoct. a teda ten inofolic sa berie nepretrzite, bez ohladu na cyklus, ano? vdaka 🙂
caute babule, neviete nahodou ci pomaha aj pri liecbe cyst? akurat mi jednu nasli.. ale pco by som asi nemala mat, mam pravidelny cyklus, aj ovulaciu. dakujem
ahojte,
podarilo sa niektorej zmiernit priznaky uzivanim inofolicu na PCOS ?
dakujem za odpovede .
@kraskanz1 & sandri Baby neskutocne sa z Vas tesim!!dufam, ze Vas budem co chvila nasledovat🙂 ja som zacala druhy mesiac inofolic a cyklus sa mi skratil na 29 dni (zo 43), tak uvidime..drkajte sa!!
@lienka3031 Vau mne inofolic cyklus vobec neznizil teda ked aj mozno tak tu ovulaciu co som mala sme hned vyuzili a sme tehu takze by aj mozno uz dosla mrcha ale nemala moznost...:D ale uvidis cochvila si tehu urcite ti inofolic pomoze..🙂

@sarafortuna
V poriadku, suhlasim s tebou, ze privela vitaminu moze uskodit, ale v pripade tohto Inofolicu si to nemyslim. Ja som predtym brala kyselinu listovu od Jamieson raz denne 1000 mcg tabletku a Inofolic ma len 200 mcg kyseliny listovej vrecusko plus inositol 2g co su citrusové plody, celozrnné obilniny, sušené ovocie (arašidy), semienka (pšenicné klícky), strukoviny (fazula), droždie. Vynasobis dvoma a mas to cislo, co si pisala. plus kyselina 400 mcg. Som zdrava a uz rok a pol sa nam nedari. Ale suhlasim s tym, ze baby ktore skusaju len par mesiacov, by mali skusat dalej a brat iba kyselinu listovu a az potom po roku a viac vyskusat aj Inofolic po konzultacii s gynoskou.
Ale s cukrom moze byt aj to co si pisala, ze do hyperglykemie..ale ako to je v praxi, neviem posudit.