icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

eja82
6. mar 2013

@sarafortuna Inozitol patrí do skupiny vitamínov B, hoci nie je taký známy ako jeho kamaráti z rovnakej skupiny. Konkrétne ide o vitamín B8.

hamivetka
6. mar 2013

ja ho beriem asi týždeň a výsledok? Neuveriteľný hlad a napriek tomu, že jem rovnako ako predtým, možno i menej, mám o dve kilá viac :( Nemám pádny dôvod na jeho užívanie, skôr som sa namotala na "reklamu" a beriem ho ako prípravu na tehotenstvo, ale ako tak na seba pozerám, ako tehotná budem vyzerať o pár mesiacov i tak 😉 A to beriem len jednu dávku denne! Hľadala som na trhu listovku, ktorá nie je v tabletách a toto bol jediný produkt, kde som ju našla. 😒

kraskanz1
6. mar 2013

Nevim co tu riesite ja mam nadvahu a ako pise @sarafortuna dokonca extremnu IBM nad 30 tak mne ten liek pomohol do 4 mesaicov osm bola tehu a znizil aj IR...aj keby to stalo 20e a mam mi to pomoct tak si to kupim aj za 20e zratajte si naklady na ivf a na naklady na polrocne uzivanie inofolicu ...

kraskanz1
6. mar 2013

Teda BMI uz mi z toho hrabe 😀 😀 😀

pempusik
7. mar 2013

@sarafortuna
@donna11
@gerdusha ach baby, nech uz je to ako chce, dufam, ze nam to pomoze. ja nemam potvrdene ani pco, ani ir. amh mam na osmicke, takze vajka si rastu ako chcu. snad sa vsetky skoro dopracujeme k zelanemu vysledku 🙂

gerdusha
7. mar 2013

@pempusik

Moja rec 🙂

miruuska
7. mar 2013

ahojte baby.podelim sa s vami o ucinok inofolicu.v decembri mi doktor povedal ze som neplodna.ze budem mat velky problem druhy krat otehotniet.kazdy mesiac som chodila na 12den od zaciatku cyklu na folikulometriu a kazdy mesiac to iste vale vajicka. najvacsie malo 8mm a malo mat 22.meravala som si BT.10 februara som zacala uzivat inofolic 2krat denne.11februara som isla k doktorovi opat na folikulometriu a to iste vajicka male priemer najvacsieho 8mm.4marca som isla k doktorovi ze mi zas meska mrcha ako kazdu chvilu a on mi s usmevom povedal ze ved ja som tehotna.no neverila nechapala ved pred par dnami dozadu som tu bola a ani naznak otehotnenia a zrazu tehotna.mozem byt takom 2tyzdni takze po 2tyzdnoch uzivania Inofolica som otehotnela.tak nevesajte hlavu podari sa to.

babukla
7. mar 2013

@miruuska ahoj gratulujem a velmi si ma touto správou potešile nádej je u každeho tak držím všetkym palčeky aby sa nám podarilo čoskoro
🙂

miruuska
7. mar 2013

@babukla dakujem. aj ja som bola z toho vsetkeho smutna ze dalsi problem mi pribudol zklanala som dole hlavu.mas pravdu nadej je u kazdeho a s inofolicom to bude raz dva.

gerdusha
7. mar 2013

@miruuska

ako ti lekar mohol povedat, ze si neplodna, ked mas doma uz babulku? 😀 😀
to je cudny lekar...

miruuska
7. mar 2013

@gerdusha pred vyse 3rokmi som bola v pohode,pred vyse rokom mi zas nastali prob.a v decembri mi povedal .ze som neplodna.ze pri mojich promlemoch to prve sa da ale ze s tym druhym otehotnenim budem mat problem.a ubehli 3mesiace a tehotna.

babukla
7. mar 2013

@miruuska ja inofolik berem už tretí balík teraz tiež čakam mrchu☹ mam mierne bolesti v podbrušku tak asi príde no uvidíme dufam že ten zázrak zaučinkuje aj umna. ked nie teraz tak v dalšom ciklu

mina85
7. mar 2013

chceela by som sa spytať či je vhodne užiť inofolic aj pri IVF? Už som po 2 IVF a dostala som mrchu tak budem chcieť isť na ket či to moze priaznivo ovplyvniť ?

miruuska
7. mar 2013

@babukla mierne bolesti pod brusku som mala aj ja a myslela som si aj ja ze pride mrcha.ale bazalna teplota mi nesedela.meras si ju aj ty?

bambi9
7. mar 2013

@mina85 inofolic pozitivne ovplyvnuje kvalitu oocytov takze pri stimulacii na umele oplodnenie moze len pomoct...
co presne znamena KET? nie su to uz zmrazene vajicka? v tom pripade uz netreba inofolic...

mina85
7. mar 2013

@bambi9
KET je to vklad rozmrazeneho embria. Na uhniezdenie embria nemá teda žiadny vlyv ?

bambi9
7. mar 2013

@mina85 nie som lekar takze neviem...ale kedze je na podporu vajecnikov tak asi nie...

sarafortuna
7. mar 2013

@pempusik , a odporúčil ti lekár inofolic? 😕

pempusik
7. mar 2013

@sarafortuna nie, iba som na neho nahodou nadabila a tiez som videla plagat v cakarni, tak som si studovala, co to je. no a pise sa tam, ze to teda nemisa brat len zeny s pco. no a kedze si myslim,z e ta moja ovulka je taka vselijaka, tak som si ho nasadila 🙂

sasie
autor
7. mar 2013

@hamivetka inak ten hlad som mala aj ja 🙂 ...doslova miestami az nenazranost 😀 ...som sa musela ovladat, hold co uz, ale ostala som po mesiaci tehu 🙂

jurkovci
7. mar 2013

@miruuska jeeeeeeeeeeej gratulujem, ja uzivam Inofolic tiez 2 tyzdne, kiežby zabral tak ako Tebe 🙂 vliala si do nás nádej 🙂

babukla
8. mar 2013

@miruuska nie ja si ju nemerám. pred pár dnami som si všimla akurát že mám hustejší hlien ... a tie bolesti tak neviem ešte počkám . pár dní či dojde mrcha....

babukla
8. mar 2013

ale kiež by bolo tak ako u teba .... to by som asi skákala od radosti

sarafortuna
8. mar 2013

@pempusik ber len 1x denne 😉
držím palce

miruuska
8. mar 2013

@babukla zacni si ju merat.pred mrchou ti bude klesat a ak budes tehu zacne ty stupat a ak sa ti bude drzat par dni okolo 36,9°Ca viac tak by si mala byt tehu.podla BT som zistila ja tehu.lebo ties mi mala mrcha dorazit a teplota mi neklesala ale stupala a par dni sa mi drzala na tej istej teplote tak podla toho som tusila ze som asi tehu.

pempusik
8. mar 2013

@sarafortuna no ja som si naordinovala rovno dvakrat denne. doteraz som brala cistu kyselinu listovu 400 mcg denne a v inofolicu je jej "len" 200 mcg. a ked som si citala otazky na ich stranke, v takych pripadoch, ako je ten moj, doktorka doporucovala rovno dvakrat denne.

carie32
8. mar 2013

@kraskanz1 no nie každy má také šťastie ako ty... mne vôbec nepomohol a to žiadnu nadváhu nemám... môžem sa začať pripravovať na ivf...

babukla
8. mar 2013

@miruuska dakujem za radu

kraskanz1
8. mar 2013

@carie32 kolko si ho brala?

carie32
8. mar 2013

@kraskanz1 4 mesiace - momentálne ho nemajú, takže teraz mám pauzu, chcela som ešte dva mesiace ale mám taký pocit že sú to zbytočne vyhodené peniaze... včera som bola na kontrole a žiadny dominantný folikul nebol, stále len cysta vľavo... takže ma čaká jej punkcia..