Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@tinkatinulka uj, hned sa rada pridam, len daj receptosa
@vafinka Juj moje horšie ako nebyť tehu je byť a hneď o to prísť..ver.Mám zasebou 2 biochem.tehu a psycho jak vyšité.Sme ale na rovnakej štartovacej teraz tak treba nahodiť pozitívne myslenie.
@mili78 Nemáš zvýšený prolaktín???
@tinkatinulka ...nie, ten mi vysiel ok, len FSH zvysene a amh nizke
@mili78 Mne počas mojho snaženia porodila sestra, poradilo sa na 1x a teraz švagovci na 1x zarobili..najkamoška už druhe na 1x, no nám len oči pre plač ☹
@tinkatinulka ....poznam moja...tak ale co spravime, musime len dalej bojovat, aby sme si raz nemohli vycitat, ze sme nieco zanedbali
@mili78 Mne odhalili PCo až pred IVF v Brne, predtým to nik nevidel ale povedali mi že to sa dá iba so supet UTZ a pár dní po ovulácii.Sak ked mi to ukázal tak som skoro odpadla že to čo tam je..
@tinkatinulka .... v tom Brne im to nejako šlape...ak nam to nevyjde tu na SK urcite tam zavítam aj ja..tam je tusim lepsi vzduch 🙂
@mili78 No ich uspešnosť sledujem už dlho a musím povedať že ked más odhalené všetky závažné ochorenia tak ides na do dobrých rúk.Ja som tam spokojná, a malého moraváka si určite odvezieme domov už o pár mesiacov a možno aj dvoch.
Baby,da sa to brat aj na kvalitnejsie spermie?
@gerdusha Na spermoše asi ee, skus:zinok, selen,Ecko,Q10 a Cko.Máme overené že pomohlo..ale aspon 3 mesiace a ešte sme aj macu papali obaja ale to neviem či pomohlo..
@tinkatinulka
To vsetko mm je.ja len reku ked idem objednavat tento zazrak,tak ci mam hned aj mm zobrat
caute baby, da sa kupit na slovensku aj inofolic plus? Zatial som nasla len inofolic. Neobjednaval niekto plus?
caute baby,
tak uz 2.den studujem ten inofolic a inofolic plus...a prisla som na to, ze som neurobila velku chybu, ked som si objednala len ten inofolic...pretoze v tom plusku je len pridany melatonin a ten si mozem k tomu obycajnemu dokupit.
citala som studie/vyskumy, ktore robili a porovnavali tieto dva "lieky"...plusko vyslo o nieco lepsie...ale ako pisem: staci k tomu obycajnemu dokupit melatonin.
@gerdusha kde si nasla to plusko na nete?
Tak caute baby dnes som bola na ultrazvuku po mesiaci brania inofolicu zatial ziadne zmeny akurat mi trosku podrastla sliznica cize nieco sa predsa len deje a nieco to predsa len robi ....A pani doktorka mi povedala ze mam ist z vahou dolu ze lepsie to bude reagovat takze mam ciel 6kg tak uvidiiime...🙂
@kraskanz1 prosim ta a kolko asi vazis ked ti naordinovala chudnutie? Ja mam BMI na hranici a tiez by som rada schudla, no po tych vsetkych hormonoch to nejak nechce ist dolu....po 3xIUI, 3xIVF a 2xKET mi zostal jediny "suvenir" +7 kg 😠 a vytuzene miminko v nedohladne ☹
@little_miracle niekde som to tu uz pisala ze kolko vazime momentalna vaha je 100kg bol aj vacsia ale to som pocas brania sioforu uz dala dole....ale tazko to uz teraz ide drzi sa ma to ako kliest....
baby, mne tiež poradili tento liek, má naozaj nejaké účinky, mám si ho kúpiť, či blbosť? 🙂
hoď mi link, ak môžeš. A čo to vyjde v lekárni?

@vafinka ...no jasne, ja som vychytala vsetko zle, co moze byt :D ja uz sa trapim vyse troch rokov, tak ale pevne verim, ze raz budem mamou 🙂 co ja som horsia ako iné? 🙂